Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Koristetakka, vaalea puu

Ale voimassa01.03.2020saakka
Normaalisti: 339,95 € Säästä 140€!
Nyt vain: 199,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 2. maalis
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

SISUSTUSTAKKA

Klassisesti muotoiltu koristetakka luo äärettömän kodikkaan ja lämpöisen tunnelmaan mihin tahansa huoneeseen! Takan kauniisti muotoiltu MDF reunus on täynnä upeita yksityiskohtia, jotka tuovat takan hyvin esiin sisustuksesta, ja tekevät siitä huoneen katseenvangitsijan oli se päällä tai ei. Reunuksen päälle voi myös asettaa koriste-esineitä. Realistinen tuliefekti kivipesällä sopii täydellisesti sateisiin ja pimeisiin päiviin, ja takan äärellä on mukava viettää aikaa samalla rentoutuen. Tulen saa päälle nappia painamalla, joten voit unohtaa tulitikkuleikit.

Sisustustakka on myös hyvä lisälämmönlähde! Takka lämmittää tehokkaasti isommankin huoneen. Valittavissa on kaksi eri lämmitystehoa: 1000W ja 2000W. Lämmität huoneen kuin huoneen ilman savuhaittoja tai tulipalon vaaraa. Takka on myös varustettu automaattisella sammutustoiminnolla, joka estää sähkötakkaa ylikuumenemasta. GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty sisustutakka täyttää takuu varmasti kaikki turvallisuusstandardit.

Helposti käyttöön otettavan sähkötakan kokoaminen on nopeaa, ja se on erittäin helppo hoitoinen. Vältyt kaikilta oikean takan hankalilta ylläpitotöiltä kuten tuhkien siivoamiselta ja hormien nuohoamiselta.

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄT MATERIAALIT:   Sähkötakan vankka runko ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut takkaosat kestävät vuosia, eivätkä vaadi monimutkaisia huoltotoimenpiteitä.

✔ NOPEA & HELPPO ASENNUS:   Sisustustakka on valmiina käyttöön hetkessä. Se on todella helppo kasata. Takka voidaan myös helposti siirtää tarvittaessa, sillä se painaa vain 18kg.

✔ REALISTINEN TULIEFEKTI:   Tämä takka on paljon muutakin kuin lämmitin, se on myös tyylikäs sisustuselementti. Tuli näyttää aidolta, ilman siitä syntyvää savua.

✔ AUTOMAATTINEN SAMMUTUS:  GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty sähkötakka täyttää kaikki standardit, ja siinä on automaattinen sammutustoiminto, ja estää ylikuumenemisen.

✔ 1000W & 2000W:  Sähkötakka lämmittää tehokkaasti. Voit valita kahdesta eri lämmitystehosta.

Tekniset tiedot

Mitat 86 x 25 x 86 (L x S x K)
Teho 1000W/2000W
Materiaali MDF
Paino 18kg
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Kuuluuko takkaan kaukosäädin?

    Tähän takkaan ei kuulu kaukosäädintä


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: