Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

LOIMU sähkötakka, valkoinen

Ale voimassa26.1saakka
Normaalisti: 299,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 199,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 27. tammi
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

SISUSTUSTAKKA

LOIMU sähkötakka

Modernisti muotoilut LOIMU sähkötakka luo lämpimän tunnelman ja takka sopii mainiosti kaikenlaisiin sisustuksiin tai vaikka odotushuoneeseen. Lasilevyn päällä kulhossa oleva kivi- ja liekkiefekti antaa todella uniikin ilmeen huoneelle. Sisustustakka on valmistettu laadukkaista materiaaleista jotka takaavat takalle pitkän iän.

Sähkötakan avulla nautit takan tuomasta tunnelmasta missä vain, ilman oikean takan huonoja puolia. Sähkötakka on helppo asentaa mihin tahansa hetkessä, ja takka voidaan myös siirtää tarvittaessa helposti, toisin kuin oikea takka. Sisustustakan kanssa säästyt myös halkosavolta, piipun nuohouksilta ja savuhaitoilta. Sisustustakka on myös turvallisempi! Automaattinen sammutustoiminto pitää huolen ettei takka kuumene liikaa. LOIMU sähkötakka täyttää myös turvallisuusstandardit.

Ominaisuudet

✔ MODERNI SISUSTUSTAKKA:  Upeasti muotoiltu sähkötakka on moderni sisustuselementti, mutta se luo myös uskomattoman lämpimän tunnelman tilaan kuin tilaan. Uusittu ilme takaa että naapurilla ei ainakaan ole samanlaista!

✔ NOPEA & HELPPO ASENTAA:   Sisustustakan asentaminen käy käden käänteessä, ja se on käytössä jopa 20 minuutissa. Toisin kuin oikean takan, tätä takkaa voi helposti myös siirtää paikasta toiseen.

✔ LAADUKKAAT MATERIAALIT:  Sähkötakka on valmistettu kestävistä ja pitkäikäisistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Takka on myös helppo puhdistaa.

✔ TURVALLINEN KÄYTTÄÄ:  GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty sisustustakka täyttää Suomen vaatimukset. Automaattinen sammutustoiminto pitää huolen ettei sähkötakka ylikuumene. Lämmitysteho on valittavissa 1000W tai 2000W.

✔ RAJOITETTU ERÄ:  LOIMU sähkötakkaa on tänä vuonna saatavilla vain rajoitettu erä!

Tekniset tiedot

Mitat 86 x 21 x 90cm (L x S x K)
Laatikon mitat 92 x 28 x 96cm (L x S x K)
Teho 1000W / 2000W
Paino 20kg
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: