Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Sähkötakka 23" seinälle 2, musta

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 159,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 99,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 28. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

SISUSTUSTAKKA

Sähkötakka seinälle

Seinälle kiinnitettävä sähkötakka on tilaa säästävä ratkaisu lisälämmön tuottamiseen, sekä erittäin lämpöiseen tunnelmaan! Seinälle kiinnitys on helppo ja nopeaa, joten sähkötakka on hetkessä käytössä. Otathan kiinnityskohtaa valitessa huomioon että sähkötakka lämmittää yläpuolelta! Lämmitystehoksi voi valita 1000W tai 2000W, mutta sisustustakka toimii myös ilman lämmitystoimintoa, eli voit ihastella liekkien leimua myös lämpiminä vuoden aikoina! Sähkötakkaa on todella helppo ohjata myös kauempaa mukana tulevan kaukosäätimen avulla. 

Sähkötakka seinäkiinnityksellä on turvallinen käyttää. Se on GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty, ja siinä on automaattinen sammutustoiminto. Sammutustoiminto ei päästä takkaa kuumenemaan liikaa. Tuliefektin edessä on myös turvalasi joka suojelee paitsi takkaa, myös käyttäjiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisustustakka on myös erittäin kestävä.

Sisustustakka tarjoaa sinulle takan parhaat puolet asuitpa missä tahansa! Säästyt myös tavallisen takan tuskallisilta huoltotöiltä, kuten tuhkapesän tyhjennykseltä, hormien rassaukselta, eikä sinun tarvitse tuskastua tulitikkujen kanssa! Myös halkohommat voi unohtaa. Takka lähtee päälle nappia painamalla. LED-liekkien voimakkuutta on helppo säätää kaukosäätimen avulla, joten saat aina täydellisen tunnelman kotiisi!

Ominaisuudet

✔ TILAA SÄÄSTÄVÄ SEINÄKIINNITYS: Sähkötakka on helppo kiinnittää seinään. Seinälle kiinnitettävä takka on todella tilaa säästävä ratkaisu! Huomiothan että takka lämmittää yläpuolelta!

✔ REALISTINEN SÄHKÖTAKKA: Seinään kiinnitettävä sähkötakka tarjoaa todella realistisen liekkiefektin kahdella eri lämmitysteholla: 1000W & 2000W. Takkaa voi kuitenkin käyttää myös ilman lämmitystä.

✔ SAMMUTUSTOIMINTO: Automaattinen sammutustoiminto varmistaa ettei sisustustakka lämpene liikaa. Sähkötakka on myös GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty.

✔ KÄTEVÄ KAUKOSÄÄDIN: Sähkötakka on helppo hallita myös kauempaa mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla.

✔ SUOJAAVA TURVALASI: Turvalasi suojelee sähkötakkaa ja käyttäjiä!

Tekniset tiedot

Mitat 40 x 12 x 70cm (L x S xK)
Teho 1000W / 2000W
Paino 15kg
Laatikon mitat 48 x 18 x 76cm, 16kg
Lämmitys Lämmitys yläpuolelta
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Voiko takkaa käyttää myös ilman lämmitystoimintoa?

    Takkaa voi käyttää myös ilman lämmitystoimintoa.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Aarno 26.11.2019

hyvin toimii.

Kirjoittaja: Timo 18.11.2019

Tuote oli helppo asentaa seinälle ja toimii hyvin. Nätti leimu näytöllä ilman lämmitystäkin.<br /> Kesällä mukava katseen vankitsija ilman lämmitystä. Hyvä kaukosäätö helppo käytellä sitä. Suosittelen tuotetta muillekin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: