Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

MINN KOTA ENDURA 30 C2 sähköperämoottori

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 174,95 € Säästä 10€!
Nyt vain: 164,95 €

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

MINN KOTA ENDURA 30 C2

Endura on maailmanlaajusesti arvostettu perämoottori kestävyytensä, luotettavuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. MINN KOTA tarjoaa mahtavan hinta/laatusuhteen hyvälaatuiselle perämoottorille. Perämoottorit soveltuvat erittäin hyvin uisteluun, mutta sitä voidaan käyttää tietenkin myös muuhun liikkumiseen vesillä. Perämoottorissa on 5 vaihdetta eteen, ja 3 taakse. Se on myös hiljainen eikä säikäytä kaloja pois. MINN KOTA on erittäin toimiva perämoottori kaikkiin kumiveneisiin.

Moottorinkannattimen avulla moottori voidaan asettaa halutulle korkeudelle, ja se voidaan kääntää pois vedestä paikallaan ollessa. Myös kaasukahvan pituutta voidaan muuttaa. Akun latausta voidaan seurata kätevän näytön avulla. 

Komposiittiputki  antaa sille hyvän jäykkyyden ja käsiteltävyyden. Rikkoumaton komposiittiakseli ei syövy tai taivu kosketuksesta, kuitenkin se on niin jäykkä ettei se värähtele ajossa

Moottorinkannattimen avulla moottori voidaan asettaa halutulle korkeudelle, ja se voidaan kääntää pois vedestä paikallaan ollessa. Myös kaasukahvan pituutta voidaan muuttaa. Akun latausta voidaan seurata kätevän näytön avulla. 

Turbomagneetti tekniikka asettaa uudet stardardit virrankulutukseen vähentäen samalla melua. Uudessa "Turbo Power" moottorissa on napaiset välimagneetit ja 12 segmentistä koostuva ankkuri. Nämä pakkaavat magneetitkentät ja tarkat testit ovat osoittaneet, että tämä tekniikka poistaa kuolleet kohdat magneettikentässä. Tämä lisää työntövoimaa ja jännitepiikit, jotka aiheuttavat ääntä, lähes poistuvat.

Jäähdytystekniikkan ansiosta MINN KOTA sähköperämoottori toimii 100 Celsius-asteen alhaisemmassa käyttölämpötilassa. Vertailukelpoiset moottori saavuttavat jopa 260 asteen käyttölämpötilan muutamassa minuutissa ( tina sulaa jo tässä lämpötilassa). Ylikuuma moottori ei toimi tehokkaasti ja se menettää tehostaa jopa kolmanneksen.

Ominaisuudet

✔ ERINOMAINEN UISTELUUN:  Hiljainen sähköperämoottori on täydellinen kalastukseen. Voidaan kääntää 90 astetta kiinnittimen avulla. Suositellaan alle 4,2m veneille ja max. 500kg painolle.

✔ PARAS HINTA/LAATUSUHDE: MINN KOTA sähköperämoottori tarjoaa laadukkaan perämoottorin järkihintaan.

✔ SÄÄDETTÄVÄ KAHVA:  Kaasukahvan pituutta voidaan helposti säätää oikean pituiseksi. Parantaa huomattavasti ajomukavuutta.

✔ TUHOUTUMATON KOMPOSIITTI VARSI:  Rikkoumaton komposiittiakseli ei syövy tai taivu kosketuksesta, kuitenkin se on niin jäykkä ettei se värähtele ajossa.

✔ TURBOMAGNEETTI MOOTTORI:  Laadukas moottori joka ei menetä tehoa ylikuumenemisen takia. Enemmän työntövoimaa, vähemmän ääntä.

Tekniset tiedot

Työntövoima: 30LBS / 13,6kg
Syöttöteho: 12V, 29A / 348W
Rikipituus: 30'' / 76cm
Merikelpoisuus: Ei
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Voiko moottoria käyttää merivedessä?

    Kyseinen moottori on tarkoitettu käyttöön vain makeassa/järvivedessä, joten merivedessä käyttö ei ole suositeltavaa.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Marika 24.10.2018

Hyvä tuote, suosittelen! Toimii, kuten odotinkin. Hyvin liikuttaa soutuvenettä kahdella aikuisella. Jouhevaa kaupuantekoa, huippunopea toimitus ja laitteen hintakin oli sopiva.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: