Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

MINN KOTA ENDURA MAX 50 sähköperämoottori

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 469,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 429,95 €

Alkaen 18.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

MINN KOTA ENDURA MAX 50 

Endura on maailmanlaajusesti arvostettu perämoottori kestävyytensä, luotettavuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Endura Max nostaa sähköperämoottorien rimaa entisestään. Digitaalisen Maximizerin ansiosta moottori toimii jopa 5 kertaa pidempään jokaisella latauksella.

MINN KOTA tarjoaa mahtavan hinta/laatusuhteen perämoottorille. Perämoottorit soveltuvat erittäin hyvin uisteluun, mutta sitä voidaan käyttää tietenkin myös muuhun liikkumiseen vesillä. Perämoottorissa on portaaton nopeuden säädin. Se on myös hiljainen eikä säikytä kaloja pois. MINN KOTA sähköperämoottori on ensiluokkainen sähköperämoottori, ja testimenestyjä.

Komposiittiputki  antaa sille hyvän jäykkyyden ja käsiteltävyyden. Rikkoumaton komposiittiakseli ei syövy tai taivu kosketuksesta, kuitenkin se on niin jäykkä ettei se värähtele ajossa Moottorinkannattimen avulla moottori voidaan asettaa halutulle korkeudelle, ja se voidaan kääntää pois vedestä paikallaan ollessa. Myös kaasukahvan pituutta voidaan muuttaa. Akun latausta voidaan seurata kätevän näytön avulla. 

Turbomagneetti tekniikka asettaa uudet stardardit virrankulutukseen vähentäen samalla melua. Uudessa "Turbo Power" moottorissa on napaiset välimagneetit ja 12 segmentistä koostuva ankkuri. Nämä pakkaavat magneetitkentät ja tarkat testit ovat osoittaneet, että tämä tekniikka poistaa kuolleet kohdat magneettikentässä. Tämä lisää työntövoimaa ja jännitepiikit, jotka aiheuttavat ääntä, lähes poistuvat.

Jäähdytystekniikkan ansiosta MINN KOTA sähköperämoottori toimii 100 Celsius-asteen alhaisemmassa käyttölämpötilassa. Vertailukelpoiset moottori saavuttavat jopa 260 asteen käyttölämpötilan muutamassa minuutissa ( tina sulaa jo tässä lämpötilassa). Ylikuuma moottori ei toimi tehokkaasti ja se menettää tehostaa jopa kolmanneksen.

Sähköperämoottori

Ominaisuudet

✔ ERINOMAINEN UISTELUUN:  Hiljainen sähköperämoottori on täydellinen kalastukseen. Voidaan kääntää 90 astetta kiinnittimen avulla.

✔ JOPA 5X PIDEMPI AJOAIKA: Digital Maximizerin ansiosta ajat jopa 5 kertaa kauemmin jokaisella latauksella.

✔ LAADUKAS POWER PROP POTKURI:  Sähköperämoottorin Power Prop potkuri puskee jopa tiehämmän kasvuston läpi.

✔ TUHOUTUMATON KOMPOSIITTI VARSI:  Rikkoumaton komposiittiakseli ei syövy tai taivu kosketuksesta, kuitenkin se on niin jäykkä ettei se värähtele ajossa.

✔ TURBOMAGNEETTI MOOTTORI:  Laadukas moottori joka ei menetä tehoa ylikuumenemisen takia. Enemmän työntövoimaa, vähemmän ääntä.

Tekniset tiedot

Työntövoima: 50LBS / 22,7kg
Syöttöteho: 12V
Rikipituus: 36'' / 91cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Veikko Olavi Sariola 30.05.2019

täytti odotukset.

Kirjoittaja: Kalamies 14.05.2018

Paras minnkota mikä markkinoilta löytyy. Olen ollut tyytyväinen halvemman C2 jälkeen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: