Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähköpotkulauta 800W CITY

Normaalisti: 749,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 649,95 €

Alkaen 26.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 9. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta 800W CITY

Sähköpotkulaudat, segwayt, tasapainoskootterit ja muut erilaiset sähkökulkuneuvot ovat saavuttaneet jo suurta suosiota. Vuoden 2020 800W sähköpotkulauta CITY erittäin helppo ylläpitää keskiömoottorinsa ansiosta. 800W harjaton keskiömoottori pyörittää rengasta ilman ketjua, joten se on hiljainen ja tehokas!

Sähköpotkulautojen suosio piilee niiden helpossa ajettavuudessa sekä siinä, että ne sopivat kaiken ikäisille käyttäjille. Ajaminen ei vaadi käyttäjältään ylimääräistä tasapainottelua. Lauta tarjoaa helpon ja edullisen vaihtoehdon liikkumiseen kaupungilla. Lisäksi sähköpotkulautailu on hauskaa ja ekologista!

Sähköpotkulautaa kuljettaa 800W moottori sekä 48 voltin akku ( 4 x 12H ). Yhdellä latauksella pääset jopa 35km! Akun laturi kuuluu pakettiin mukaan. Akun latausaika on noin 6-7 tuntia. Sähköpotkulauta on rajoitettu 25km/h, joten on tieliikenne kelpoinen!

Satula kuuluu pakettiin ja on pikakiinnityksellä. Sähköpotkulauta on myös helppo laittaa kasaan varastointia ja kuljettamista varten.

Sähköpotkulaudat eivät ole tarkoitettu vain vapaa-ajan käyttöön, vaan ne voivat tarjota myös suurta apua yrityksille. Esimerkiksi messuille, tehtaisiin tai varastoihin. Laudan kyljissä ja rungossa on jonkin verran hyvää mainospinta-alaa vaikka yrityksesi logoille. Tapahtumissa, kuten messuilla, sähköpotkulauta huomataan varmasti ja yrityksesi näkyvyys on taattu!

TIELIIKENNELAKI

 • Suojakypäränkäyttö ajaessa on suositeltavaa!
 • Sähköajoneuvoilla saa ajaa pääsääntöisesti pyöräteillä. Käyttö myös jalkakäytävillä sallittu, kun ajonopeus ei ylitä kävelynopeutta. Yleisesti ottaen sähköpotkulautoja koskevat polkupyöräilijän liikennesäännöt.
 • Alittaa laissa säädetyn maksimitehon (1000W, 1kW)
 • Nopeus saa olla enintään 25 km/h
 • Äänimerkit: Tieliikennelain mukaan polkupyörissä sekä sähkökäyttöisissä kulkuneuvoissa tulisi olla äänimerkinantolaite. Tässä potkulaudassa se ei ole vakiovarusteena.
 • Liikennevakuutus: Toistaiseksi ei vaadita.

Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 800W MOOTTORI: 800W moottori kuljettaa ketterästi isompaakin kuskia. Nopeus on rajoitettu 25 km/h, joten sähköpotkulauta on tieliikenne kelpoinen.

✔ ENSILUOKKAINEN JOUSITUS: Sähköpotkulaudan jousitus sekä suuret renkaat tarjoavat entistä pehmeämmän kyydin. Etu- ja takajousituksen ansiosta reunuskivienkin ylitys on kivutonta.

✔ JOPA 35 KM YHDELLÄ LATAUKSELLA: 48V Akku voidaan ladata nopeasti 6-7 tunnissa täyteen. Yhdellä lautauksella on mahdollista ajaa jopa 35 km.

✔ IRROTETTAVA ISTUIN: Istuin tuo ajamiseen mukavuutta, ja sen korkeutta voidaan helposti säätää. Istuin voidaan myös irrottaa tarvittaessa.

✔ TURVALLINEN & YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN: Sähköpotkulauta 800W Cityllä on CE sekä ROSH sertifikaatit, se on siis testatusti turvallinen. Isoissa renkaissa on hyvä pito monipuoliseen maastoon.

Tekniset tiedot

Renkaat: 12"
Teho: 800 W
Mitat: 120 x 64 x 107 cm ( PxLxK )
Ohjaustangon leveys: 63 cm
Istuinkorkeus: säädettävissä ( 77-100 cm )
Tyhjä paino: 42kg
Max käyttäjän paino: 120kg
Akku 48V
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Millainen akku on sähköpotkulaudassa?

  Tässä sähköpotkulaudassa on geeliakku.


  Minkälainen takuu on sähköpotkulaudalla?

  Sähköpotkulaudalla on 12 kk takuu.


  Kestääkö sähkölaudat vesisadetta?

  Ajaminen kosteissa olosuhteissa tai sateella ei ole sallittua, koska kyseessä on sähkökäyttöinen laite.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Miksen oo aikaisemmin ostanut 30.07.2019

Tosi näppärä ja helppokäyttöinen, helppo kasata

Kirjoittaja: Nl 17.06.2019

Hyvä toimii<br />

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: