Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähköpotkulauta 500W

Normaalisti: 549,95 € Säästä 50€!
Nyt vain: 499,95 €

Alkaen 21.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta torstai, 9. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta 500W

Sähköpotkulaudat, segwayt, tasapainoskootterit ja muut erilaiset sähkökulkuneuvot ovat saavuttaneet jo suurta suosiota. Vuoden 2020 500W litiumion akulla varustettu sähköpotkulauta on näppärä meno peli kaupunkiin. Sähköpotkulautojen suosio piilee niiden helpossa ajettavuudessa sekä siinä, että ne sopivat kaiken ikäisille käyttäjille. Ajaminen ei vaadi käyttäjältään ylimääräistä tasapainottelua. Lauta tarjoaa helpon ja edullisen vaihtoehdon liikkumiseen kaupungilla. Lisäksi sähköpotkulautailu on hauskaa ja ekologista!

Sähköpotkulautaa kuljettaa 500W moottori sekä 36 voltin litium-ion akku. Yhdellä latauksella pääset jopa 25km! Akun laturi kuuluu pakettiin mukaan. Akun latausaika on noin 3-5 tuntia. Sähköpotkulaudan maksimi nopeus on  25km/h, joten on tieliikenne kelpoinen! 500W malli painaa 20kg.

Satula kuuluu pakettiin ja on pikakiinnityksellä. Sähköpotkulauta on myös helppo laittaa kasaan varastointia ja kuljettamista varten.

Sähköpotkulaudat eivät ole tarkoitettu vain vapaa-ajan käyttöön, vaan ne voivat tarjota myös suurta apua yrityksille. Esimerkiksi messuille, tehtaisiin tai varastoihin. Laudan kyljissä ja rungossa on jonkin verran hyvää mainospinta-alaa vaikka yrityksesi logoille. Tapahtumissa, kuten messuilla, sähköpotkulauta huomataan varmasti ja yrityksesi näkyvyys on taattu!

TIELIIKENNELAKI

 • Suojakypäränkäyttö ajaessa on suositeltavaa!
 • Sähköajoneuvoilla saa ajaa pääsääntöisesti pyöräteillä. Käyttö myös jalkakäytävillä sallittu, kun ajonopeus ei ylitä kävelynopeutta. Yleisesti ottaen sähköpotkulautoja koskevat polkupyöräilijän liikennesäännöt.
 • Alittaa laissa säädetyn maksimitehon (1000W, 1kW)
 • Nopeus saa olla enintään 25 km/h
 • Äänimerkit: Tieliikennelain mukaan polkupyörissä sekä sähkökäyttöisissä kulkuneuvoissa tulisi olla äänimerkinantolaite.
 • Liikennevakuutus: Toistaiseksi ei vaadita.

Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 500W MOOTTORI: 500W moottori tarjoaa reilusti tehoa isommallekkin kuskille. Nopeus on rajoitettu 25 km/h tieliikenne kelpoiseksi.

✔ UNIIKKIA TYYLIÄ: Sähköpotkulaudan seisontalauta on valmistettu puusta ja se antaa potkulaudalle täysin uniikin ulkonäön.

✔ JOPA 25KM LATAUKSELLA: Laadukkaat akut latautuvat helposti vaikkapa työpäivän aikana, jopa 3 tunnissa! Yhdellä latauksella pääsee jopa 25km matkan.

✔ IRROTETTAVA ISTUIN: Satulaistuin tuo äärimmäistä mukavuutta matkustamiseen, ja se on säädettävissä ajajalle sopivaan korkeuteen. Istuin voidaan myös nopeasti irrottaa.

✔ VIRTALUKKO TUO SUOJAA: Virtalukon estää tehokkaasti luvattoman käytön, ja tuo turvaa säilytykseen.

Tekniset tiedot

Renkaat: 8"
Teho: 500 W
Mitat: 110 x 50 x 94 cm ( PxLxK )
Istuinkorkeus: säädettävissä ( 77-100 cm )
Tyhjä paino: 20kg
Max käyttäjän paino: 100kg
Akku 36V

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
  Millainen akku on sähköpotkulaudassa?

  Tässä sähköpotkulaudassa on geeliakku.


  Minkälainen takuu on sähköpotkulaudalla?

  Sähköpotkulaudalla on 12 kk takuu.


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Riku 29.01.2019

Kesän käytössä ilman ongelmia. Hyvä ostos.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: