Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähköpotkulauta 1000W FAT

Ale voimassa19.5saakka
Normaalisti: 849,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 749,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot

Sähköpotkulauta FAT 1000W tarjoaa sinulle mahtavan ajokokemuksen helppo käyttöisyydellään sekä yksinkertaisella tyylikkyydellä!

TEHOKAS MOOTTORI - Tehokkaan 1000w moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Kokonaiskuorma kulkee mukana 120kg, jolloin esimerkiksi kauppakassi tulee helposti mukana! Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi

AKKU - 60V, 12AH litium-ion akulla ajat jopa 40km yhdellä latauksella ja latausaika akulle on 6-8 tuntia. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava! Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku.

TURVALLISUUS - Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin! Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- sekä takavaloilla ja tehokkaan etuvalon ansiosta voit ajaa myös hämärässä ja kanssaliikkujat näkevät myös sinut! FAT potkulaudan käsittely on helppoa ja paino on keskellä lautaa, jolloin ajettavuus on erinomainen. 

JARRUT - Sähköpotkulauta FAT 1000W on varustettu etu- sekä takalevyjarruilla. Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa!

TESTATTU - Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sekä ROSH sertifikaatit.

TIELIIKENNELAKI

 • Suojakypäränkäyttö ajaessa on suositeltavaa!
 • Sähköajoneuvoilla saa ajaa pääsääntöisesti pyöräteillä. Käyttö myös jalkakäytävillä sallittu, kun ajonopeus ei ylitä kävelynopeutta. Yleisesti ottaen sähköpotkulautoja koskevat polkupyöräilijän liikennesäännöt.
 • Alittaa laissa säädetyn maksimitehon (1000W, 1kW)
 • Nopeus saa olla enintään 25 km/h
 • Äänimerkit: Tieliikennelain mukaan polkupyörissä sekä sähkökäyttöisissä kulkuneuvoissa tulisi olla äänimerkinantolaite. Tässä potkulaudassa se on vakiovarusteena.
 • Liikennevakuutus: Toistaiseksi ei vaadita.

Ominaisuudet

 • Isot renkaat mahdollistavat ajon eri alustoilla
 • Levyjarrut
 • Tehokas 1000 W moottori
 • Satula
 • Sivuseisontatuki
 • Virtalukko estää luvattoman käytön

Tekniset tiedot

Renkaat: 18 - 9,5"
Teho: 1000 W
Mitat: 190 x 85 x 115 cm ( PxLxK )
Akseliväli 140 cm
Maksimi käyttäjän paino 120kg
Tyhjä paino: 63kg
Akku: 60V12AH Litium-ion akku
Latausaika: 6-8tuntia
Maksiminopeus 35km/h 

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Faija88 09.05.2019

Ensituntuma on ollut hyvä. Paketista ajokuntoon laittoon olisin kaivannut enemmän ohjeita ja suomenkielisen ohjeen käännös on luokkaa google translate. <br /> <br /> Penkistä puuttui mutterit mutta onneksi selllaiset löytyi omasta takaa. Rengaspaineet olivat alle 1 barin ja missään ei ollut mainintaa niiden täyttöpaineista.<br /> <br /> Voin ehdottomasti suositella laitetta lyhyille työmatkoille tai huvikruisailuun. Toivoisin parempaa käyttöönotto ja kasausohjetta tuleville ostajille. Itsellä onneksi tietotaitoa mekaanisista laitteista mutta en kyllä usko että näillä ohjeilla pärjää kokemattomampi.<br /> <br /> Hallintalaitteiden napeista ei myöskäön ollut ohjeita ja yksi punainen nappi on jäänyt mysteeriksi. <br /> <br /> Tämä on enemmänkin skootteri kuin potkulauta joten kannattaa varmistaa mahtuuko tätä säilyttää missään

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: