Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023

Tarjous voimassa8.10.saakka
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
  • Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023
search
1 099,95 €

Osamaksulla alkaen 43.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 1 099,95 €.
Sisältää alv:n

• 1000W sähkömoottori
• Varashälytin
• Irroitettava akku

Määrä
Loppu

30 päivän palautusoikeus
close TILAPÄISESTI LOPPU

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta tai tilaamisesta? Kysy tuotteesta
Tuotetiedot

Tästä ei sähköpotkulauta parane! Olemme myyneet tätä mallia vuodesta 2019 alkaen tehden siihen vuosittain päivityksiä ja tässä se on, vuoden 2023 malli on tilattavissa!

Olemme pyrkineet kehittämään sähköpotkulaudasta mukavan ajettavan turvallisuutta unohtamatta. Käymme seuraavaksi läpi syitä, miksi juuri sinun kannattaa miettiä tämän sähköskootterin ostamista:

Tehokas moottori: Olemme valinneet sähköpotkulaudan 1000W moottorin joka tarjoaa reilusti tehoa isokokoisemmallekin kuskille. Maksimi käyttäjän paino onkin tässä mallissa 150kg, joten esim 80kg kuski ja 70kg kaverisikin pääsee hyvin kyytiin! Lisäksi tehoa piisaa myös ylämäissä! Nopeus on rajoitettu 25km/h vauhtiin.

Turvallisuus: Tehokkaat levyjarrut(EDESSÄ ja TAKANA) ja ISOT renkaat pitävät huolen siitä että pitoa löytyy ja tarvittaessa myös pysäytysvoimaa. Sähköskootterissa on myös jousitus, jonka takia ajo on tasaista. Muista kuitenkin kypärä aina ajaessasi!

Käyttäjäkokemukset: kuten tämän sivun alalaidasta näet, asiakkaamme todella pitävät tästä tuotteesta, yhteensä 44 arvostelua ja erityisesti tämä meidän päivitetty versio on kerännyt käytännössä pelkästään 4 ja 5 tähden arvosteluita.

Suomen Halvin Hinta: Kuten olet varmasti huomannutkin, tämä sähköskootteri on hinnaltaan Suomen halvin. Onko halpuus saavutettu heikentämällä laatua? EI, meidän tavoitteemme on yrityksenä myydä paljon sähköpotkulautoja, jolloin meille riittää yksittäiselle laudalle pienempi kate. Meillä ei myöskään ole jälleenmyyjiä, joiden katteita meidän tarvitsee suojella(normaalisti sähköpotkulaudat myydään jälleenmyyjille) vaan me myymme sähköpotkulaudat suoraan tukkuhinnalla sinulle!

Todellinen katseenkääntäjä: Kun ajat tällä kruiser tyylisellä sähköpotkulaudalla, varaudu siihen, että ihmiset tulevat kysymään kokemuksia sähköpotkulaudasta ja kaverisi haluavat päästä koeajamaan sitä.

Mitä asiakkaamme sanovat tästä sähköpotkulaudasta:
- "Helppo ottaa mukaan reissulle asuntoauton kanssa ja helpottaa kulkemista määränpäässä. Akunkesto hyvä ja lataus nopea."
- "Hyvin on pelannut, eikä suurempia ongelmia ole ollut. Tyytyväinen siis laitteeseen."
- "On toiminut hyvin ja todella tyytyväinen olen ollut. Lyhyillä matkoilla erittäin kätevä peli."
- "Olen tyytyväinen, tuotteen kantavuus riittää isommallekin kaverille."
- "Ajaminen onnistuu missä tahansa maastossa ja jousitus toimii hyvin. Käyttö myös lapselle turvallista, mistä plussaa!"
- "Helppokäyttöinen. Takarengas hajosi hieman yli vuoden käytön jälkeen, mikä ainoa miinus."
- "Iha hyvä kampe"
- "Toimii isompikokoisemmallakin kaverilla hyvin. Ei suurempia moitteita!"

Sähköpotkulauta FAT 1000W tarjoaa sinulle mahtavan ajokokemuksen helppo käyttöisyydellään sekä yksinkertaisella tyylikkyydellä!

Tehokkaan 1000w moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Kokonaiskuorma kulkee mukana 150kg, jolloin esimerkiksi kauppakassi tulee helposti mukana! Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi. Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- ja takajousilla, joten ajo epätasaisessa ajopinnalla on entistä mukavempaa eikä kynnyksen ylitykset tunnu!

60V, 12AH litium-ion akulla ajat jopa 40km yhdellä latauksella ja latausaika akulle on 7-8 tuntia. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava! Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku. Akku on irrotettavissa.

Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin! Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- sekä takavaloilla ja tehokkaan etuvalon ansiosta voit ajaa myös hämärässä ja kanssaliikkujat näkevät myös sinut! FAT potkulaudan käsittely on helppoa ja paino on keskellä lautaa, jolloin ajettavuus on erinomainen. Sähköpotkulauta on varustettu myös varashälyttimellä. Uusittu malli on varustettu takaistuimella, jonka voit helposti irroittaa mikäli et tarvitse sitä.

Sähköpotkulauta FAT 1000W on varustettu etu- sekä takalevyjarruilla. Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa! Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sekä ROSH sertifikaatit.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.

Rungolla ja moottorilla takuu 12 kk. Akulla 6 kk.

Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 1000W MOOTTORI: 1000W moottori kuljettaa ketterästi isompaakin kuskia. Nopeus on rajoitettu 25 km/h, joten sähköpotkulauta on tieliikenne kelpoinen.

✔ ENSILUOKKAINEN JOUSITUS: Sähköpotkulaudan jousitus sekä suuret renkaat tarjoavat entistä pehmeämmän kyydin. Etu- ja takajousituksen ansiosta reunuskivienkin ylitys on kivutonta.

✔ JOPA 40 KM YHDELLÄ LATAUKSELLA: Irrotettava akku on helppo ottaa mukaan ja ladata 7-8 tunnissa. 60V litiumionakulla pääsee jopa 40 km yhdellä latauksella!

✔ TÄYDELLINEN KÄSITELTÄVYYS: FAT sähköpotkulauta on suunniteltu myös ajomukavuus huomioon ottaen. Paino on keskellä lautaa joten käsittely on todella helppoa. Sähköpotkulauta on varustettu myös etu- ja takavaloilla, joten ajo hämärässäkin onnistuu.

✔ TESTATUSTI TURVALLINEN AJAA: Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sekä ROSH sertifikaatit. Leveissä renkaissa on hyvä pito, ja levyjarrut mahdollistavat pehmeän ja turvallisen hidastamisen.

✔ KAUKOSÄÄDIN: Saat laitteen helposti lukkoon kaukosäädintä käyttämällä.

Tekniset tiedot
Renkaat: 18*9,5-8 (tubeless, Schrader-venttiili)
Teho: 1000 W
Mitat: 180 x 75 x 115 cm ( PxLxK )
Akseliväli 140 cm
Maksimi käyttäjän paino 150kg
Tyhjä paino: 52kg
Akku: 60V12AH Litium-ion akku
Latausaika: 7-8tuntia
Maksiminopeus 25km/h
Laturi sisääntulo 100-240V~50/60Hz Max 1,6A
Laturi ulostulo 67,2V 1,7A

Liitteet

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023

3.9 /5


Yhteensä 71 tuotearvostelua

5 tähteä35 kpl

4 tähteä19 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä12 kpl

Skootteri on ollut käytössä pari viikkoa. Kokoaminen oli helppoa. Kaikki on toiminut moitteettomasti. Skootteri on usean perheenjäsenen käytössä ja siis suosittu. Tuli hankittua lisäakkukin, ettei tarvitse odottaa ajomahdollisuutta akun ollessa latauksessa.

Patterin lataustolpassa kaikki kolme pykälää ja sitä ympäröi punainen valo , mistään ei syytä löydy tähän ongelmaan ja ei pääse ku max 4km yhdellä latauksella ajettu 3 kertaa ja ei vaan toimi kilsan ajaa ja se siitä.. asiakaspalvelu on per*eest

Aivan käsittämätöntä , mittarin ympärille tulee punainen valo ja ei liiku ku 5 metriä ja lyö jarrut päälle..

Vehe tuli solmussa. Akku kestää 10km. Vauhti rajoitettu paskasti. Rajotin lähtee koko ajan irti. Toivottavasti saan apua preecolta.

sain sen tänään heti huomasin että tuli metallirungosessa paketissa missä piti ruuvit avata mutta ne ei antanut meisselii mukaan että avata sitä ni piti rälläköitä toinen etu levyjarru osuu ja huomasin vähän ajan päästä että se levy on vino sen huomaa kun jarruttaa ja akku ei pysy paikallaan se mihin se metalli puikko menee mikä pitää sen kiinni se on muovia ja se irto vähän ku vetäsee muuten iha kiva

Onko näissä takapenkki valmiina? Vai pitääkö se ostaa erikseen jos sitä ei kuvassakaan ole..?

Mahtava ajella!

Tuote oli sellainen kun pitikin. mukava lelu.

Tuote vastas täysin ilmoitettuja ominaisuuksia. Todella tyytyväinen.

Helppoo ajaa..ei niin nopea nopeus . Mutta OK.

Sain juuri esimerkillisen hyvät toimenpideohjeet Preecolta. Kiitos Joeli !

Vastasi odotuksia kaikilta osin

Käyttöohje on ala-arvoinen ja täysin puutteellinen. Lisäksi laudassa on omituinen toimintahäiriö, jonka johdosta lauta pysähtyy kesken kaiken. Odottelen vastauksia Preecolta.

Kokosin tänään hyvin pelitti ,on hintansa .nähden ihan hyvä sähköpotkulauta jämerää tekoa.

Ei ollut vielä käytössä,odottelee kevättä ja golf-kautta. Yhteen roikkuvaan johtoonkin sain selvityksen

Täysi fiasko sillä valmiiksi epäkuntoinen jo paketista otettaessa!

Kauppiaan vastaus 2022-02-23
Hei! Pahoittelut, että tuote on saapunut viallisena. Olethan tehnyt jo reklamaation lomakkeen kautta https://preeco.fi/yhteyslomake? Yt. Suvi/ Preeco.fi asiakaspalvelu

Vuodenajasta johtuen ajaminen vielä jäänyt pariin koelenkkiin mutta niillä toiminut hienosti. Koko hieman yllätti mikä kuitenkin aikuiselle ja kookkaammalle ajajalle sopiva mutta nuoremmalle väelle joka on tottunut sähkäpotkulaudan kokoisiin ehkä liian kookas.

Hyvä tuote, takaistuimen tilalle voisi olla vaihtoehtoisena tai lisäksi valittavissa tavarateline tai kori, helpottaisi kauppakassin kuljetusta

Tuote vastasi täysin odotuksiani, pieniä kolhuja saanut kuljetuksessa, korjasimme itse vauriot.

Ollut käytössä 5 viikkoa. Olen erittäin tyytyväinen.

Hyvin päässyt kaupungille kauppaan ja takaisin, päivittäistä ajoa melkein, paitsi sateella.

Aivan mahtava tuote mökkimaisemiin. 30 km reissu kirkolle sujuu tosi kätevästi.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tilasin sen kaksi ja puoli kuukautta, eikä vielä ole uutisia, halusin sen kesäksi, nyt on syksy ja siitä ei ole hyötyä, asiakaspalvelu on erittäin huono, erittäin huono

Kauppiaan vastaus 2021-09-06
Hei Sara! Pahoittelut, että skootterin toimitus on pitkittynyt. Otatko yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (03 41092920) niin selvitetään asiaa. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Kun laittaa kaasun pohjaan vekotin sammuu. ihme vekotin?

Kauppiaan vastaus 2021-08-30
Hei! Pahoittelut, että sinulla on ollut ongelmia laitteen kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asian tiimoilta oheisella lomakkeella niin selvitetään asia https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Sairaan hyvä

Kauppiaan vastaus 2021-08-30
Kiitos arvostelusta! Kiva kuulla, että ostos on mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Kohta 1,5 vuotta ollut käytössä ja ohjausyksikkö jouduttu vaihtamaan vuoden ajojen jälkeen jonkin vian vuoksi. Parin kuukauden päästä ostamisesta rengas puhkesi, mutta paikkaaminen onnistui eikä sen jälkeen renkaissa ongelmia. Muuten todella hyvä tuote ja pikaisesti arvioituna olisi about tuhat km mittarissa. ( ikävä kyllä mittaristoa ei löydy :) Arvosana olisi 3,5/5

Kauppiaan vastaus 2021-08-23
Kiva kuulla, että pienestä huollosta huolimatta tuote miellyttää. Turvallisia ajokilometrejä! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Paras se toimii hyvin viisi tahti

Kauppiaan vastaus 2021-09-09
Kiitos arvostelusta! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Nopea toimitus ja huippulaite! Helppo ottaa mukaan reissulle asuntoauton kanssa ja helpottaa kulkemista määränpäässä. Akunkesto hyvä ja lataus nopea. Jos jotain pitäisi kehittää, niin kaasu ehkä liian herkkä.

Kauppiaan vastaus 2021-09-09
Kiitos arvostelusta, Ullamaija! Mukava kuulla, että ostos vastaa odotuksia! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

On toiminut hyvin ja todella tyytyväinen olen ollut. Lyhyillä matkoilla erittäin kätevä peli. Läpimenokumi voisi kenties johdoille olla, ettei pääse hankautumaan reunoihin.

Kauppiaan vastaus 2021-09-09
Kiitos arvostelusta, Timo! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Hyvin on pelannut, eikä suurempia ongelmia ole ollut. Tyytyväinen siis laitteeseen. Tärisee hieman ajaessa, mutta ei vaikuta käyttöön. Sähköpuolessa pientä vajavaisuutta (esim. valokytkin ei toimi), josta syystä 4 tähteä 5 sijaan. Vinkkinä valopaneelia ei kannata kiristää liiaallisesti, jotta se ei halkea.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Henrik! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Hyvin menee eteenpäin ja tuotteeseen olen tyytyväinen!

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Tapio! Kiva kuulla, että olet tyytyväinen ostokseen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Olen tyytyväinen, tuotteen kantavuus riittää isommallekin kaverille. Akunkestosta pieni miinus.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Raimo! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Siisti peli, joka helpottaa mukavasti lyhyitä kulkemisia paikasta toiseen. Akussa hyvä kesto ja lataaminen helppoa. Kasaaminen onnistui sujuvasti ohjeiden avulla.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Joa! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Ajaminen onnistuu missä tahansa maastossa ja jousitus toimii hyvin. Käyttö myös lapselle turvallista, mistä plussaa! Akun paikka laitteessa oli hieman ahdas aluksi, jonka sai itse kuitenkin korjattua eli haittaa tästäkään ei ollut.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

OK

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Ripa! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Pojalle tuli ajettavaksi. Kaupunkiajossa toimii hyvin eikä mainittavia vikoja. Akunkesto ei täysin täyttänyt odotuksia ja voisi olla parempi.

Kauppiaan vastaus 2021-09-13
Kiitos arvostelusta, Jorma! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Helppo käyttää. Jarrupalat vähän alkaneet vinkumaan vuoden jälkeen, mutta muutoin ei moitittavaa.

Helppokäyttöinen. Takarengas hajosi hieman yli vuoden käytön jälkeen, mikä ainoa miinus.

Toimii isompikokoisemmallakin kaverilla hyvin. Ei suurempia moitteita!

ei suositella kenellekään LCD-näyttö Puutu Minun arvonto on 0 ja hinta lian korkea MAX 400-500€ ostetu 9.06.2021 peilit ovat kuin nuken leluja Ja paljoon muta virheid

Ei suosistile kukkakile Jumala Made in china paska Näuto ei Lcd ei näyta km virta

Iha hyvä kampe

Tilasin kans tuotteen kuukausi sitten ja tuotteesta ei mitään tietoa ja kun olen kaksi kertaa soittanut on luvattu et tulee varastoon 10.05 ja sitten ei tullut ja nyt luvattiin 25.05 ja silti mitään tietoa asiasta ei tule. Todella huonoa palvelua teiltä.

Tilasin tuotteen yli kk sitten. Mitään ei kuulu mistään. Milloinkohan tulee?

Sama homma kuten edellisellä akku kuollut vaikka yllpito latausta talven aikana suoritettu pitkin talvea :(

Tilasin tämän sähköpotkulaudan syksyllä pojalle. Talven aikana on säilytetty lämpimässä varastossa. Nyt keväällä ei lähtenyt käyntiin, akku on kuollut, huoltoa ei ole ja akku ei ole myynnissä tällä hetkellä missään Suomessa. Suuri pettymys! :(

Ylempänä preecon asiakaspalvelija kertoo että laite on tarkotettu vaan yhelle! Miksi sitten toinen penkki? Ja kait se kantavuutensa 150 kg kuljettaa? Hä?

Kauppiaan vastaus 2021-04-15
Pahoittelemme, että aikaisempaan vastaukseemme oli päässyt virhe. Tässä uusitussa FAT sähköpotkulaudassa on nimenomaan myös tämä takaistuin eli sähköpotkulaudan kyydissä voi olla kaksi henkilöä. Maksimipainoraja on 150 kg.

Huipputuote ! On käytetty vuosi nyt ajettu noin 300 km ja on tominut ilman ongelmia.

Kauppiaan vastaus 2021-04-16
Kiitos arvostelusta. Kiva, kuulla, että tuote on mieluinen. Turvallisia kilometrejä! :) - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Säköjohdot ihan paskat murtuu helposti ei jaksa kaksipäällä nousta mäkeä ylös jos on vähänkin isompi mäki huono vääntö vara akkua ei saatavissa takuu asiat toimii ihan tosi huonosti

Kauppiaan vastaus 2021-02-03
Hei, olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme uudelleen, niin saisimme selvitettyä sähköjohtojen rikkoutumisen syytä, jos asia ei ole selvinnyt aiemmalla yhteydenottokerralla. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun täyttämällä yhteydenottolomakeen osoitteessa www.preeco.fi/yhteyslomake. Sähköpotkulautojemme akuilla on 6 kk:n takuu ostopäivästä, mutta vara-akkuja voi tilata meiltä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Sähköpotkulauta FAT:n akkuja tulee lisää meille toukokuun 2021 aikana.

tilasin 2 viikkoa sitten tuli muitamassa päivässä mutta kyseinen tuote on nut ollut se 2 viikkoa käytössä ja nyt jo sähkövikaaa kaasu ei ota kunnolla eikä preeco.fi vastaa puhelimeen kun yrittää soittaa missä olisi huoltopiste

Kauppiaan vastaus 2021-04-19
Hei Matte, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen kaasusta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa talven jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Huippu vehe suosittelen! Nopea toimitus 2 päivässä pihassa. Taitaa naapurin ukko tilata samanlaisen =)

Kauppiaan vastaus 2021-04-19
Hei Cartturi, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa talven jatkoa ja mukavia ajelu hetkiä sähköpotkulaudan kanssa. yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Liian vähän vääntöä isompi ylämäki hyytyy

Hyvä näin ainakin alkuunsa.

Ostin helmikuussa ja sellainen sähkövikapommi ettei enään edes toimi, toimi moitteetta kokonaiset 2kk. Sähköjohtojen tukisuoja myös raapi pehmeät johdot poikki! Suosittelen muiden ostajien olemaan tarkkana niiden johtojen kanssa.

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Jere, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen kestävyydestä ja johtojen suojasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa kesän jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Iha hyvä laite akulla vain pitäisi päästä pidemmälle suosittelen huvi cruisailuun .

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Ertsu, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa ja mukavia hetkiä sähkötakan kanssa:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Jostain syystä tekniset tiedot eivät täsmää esittelyn tietojen kanssa.

panostakaa asiakaspalveluunne. Hyvä kauppa ku ei puhelimeenkaa vastata

Hauska peli, mukava cruisailla suosittelen. Tuli nopeasti parissa päivässä.

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei E Cruising, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Faija 88, tai kuka tahansa. kerrotko muillekin mikä renkaiden täyttöpaine tulee olla. Kiitos

Kiva ajaa mutta akulla pitäisi päästä pidemmälle. Kiihtyy hyvin huippunopeuteen ja on hyvä ajettava.

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Onni, arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Tuote on lähes moitteeton, ohjeet selkeät ja käyttö helppoa. Toimitus oli nopea. Kiitos

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Ritva, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hyvä vempele on!

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Veera, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Kuinka monta kilometriä pääsee yhdellä latauksella?

Tuote todella hyvä ja esim. 14 v lapsi voi hyvin ajella.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei jarkkko, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

erittäin hyvä laite

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Sari, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hei. Minä tilasin tämän scogo 3 viikkoa sitten eikä se ole vieläkään tullut? Onko jollakin jotain selitystä asiaan?

Todella hyvä ja tuli 3 päivässä.. Lisävarusteita olisin halukas ostaa esim. Toisen akun yms..

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Jarkko, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

ostamani sähkö kulkuneuvo on mielestäni hyvä siis 4,5 tähteä. Opaskirja on huomattavan puutteellinen siitä miinus.

Kauppiaan vastaus 2021-04-23
Hei Jouko, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Laitan viestiä eteenpäin puutteellisesta opaskirjasta. Mukavaa tulevan kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Makelle, joka kirjoitti asiakaspaövelusta/puhelimeen vastaamisesta. Eli kun sulle tulee ongelmia laitteen kanssa, vikoja, takuuasioita, kaupan purkamista yms. Et saa minkäänlaisia vastauksia, etkä korvauksia, siitä voit olla varma.

Hyvö menopeli suosittelen mutta asiakaspalvelu ihan kuraa puhelinlinja oli kiinni ainakin 2 viikkoa ja sähköposteihin ei vastattu ikinä toimitus kesti noin 45 päivää

Ensituntuma on ollut hyvä. Paketista ajokuntoon laittoon olisin kaivannut enemmän ohjeita ja suomenkielisen ohjeen käännös on luokkaa google translate. Penkistä puuttui mutterit mutta onneksi selllaiset löytyi omasta takaa. Rengaspaineet olivat alle 1 barin ja missään ei ollut mainintaa niiden täyttöpaineista. Voin ehdottomasti suositella laitetta lyhyille työmatkoille tai huvikruisailuun. Toivoisin parempaa käyttöönotto ja kasausohjetta tuleville ostajille. Itsellä onneksi tietotaitoa mekaanisista laitteista mutta en kyllä usko että näillä ohjeilla pärjää kokemattomampi. Hallintalaitteiden napeista ei myöskäön ollut ohjeita ja yksi punainen nappi on jäänyt mysteeriksi. Tämä on enemmänkin skootteri kuin potkulauta joten kannattaa varmistaa mahtuuko tätä säilyttää missään

Kauppiaan vastaus 2021-04-27
Hei Faija88, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Laitan heti viestiä eteenpäin paremmista ohjeista ja puuttuvista muttereista. Mukavaa Kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: