Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023

Tarjous voimassa8.10.saakka
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
  • Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023
search
Normaalisti: 899,95 € Säästä 101€!
Nyt vain: 798,95 €

Osamaksulla alkaen 32.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 798,95 €.
Sisältää alv:n
  • Rajoitettu 25km/h huippunopeus
  • 40 km toimintaetäisyys
  • Nopea lataus jopa 6 tunnissa 
Määrä
Loppu

30 päivän palautusoikeus
close TILAPÄISESTI LOPPU

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta tai tilaamisesta? Kysy tuotteesta
Tuotetiedot

Uusittu SEON sähköskootteri 1000W

SEON sähköskootterit on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Tässä supersuositussa mallissa on tukeva runko ja suuren kapaisteetin akku, jolla saat jopa 40 km toimintaetäisyyttä jokaista latausta kohden. Runko kestää jopa 150 kg maksimikuormituksen, joten tämä sähköajoneuvo soveltuu erinomaisesti kaiken ikäisille kuskeille.

Skootteri on läpäissyt turvallisuusstrandardin CE, joten voit olla varma että laite on turvallinen käyttää. Leveät renkaat tarjoavat erittäin hyvän pidon kaikissa maastoissa ajaessa ja jarruttaessa, ja laadukkaiden levyjarrujen ansiosta pysäyttäminen tapahtuu pehmeästi ja tehokkaasti. 

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu sähköskootteri on mahtava tapa päästä sisään sähköskoottereihin. Testaa itse ja huomaat miten vaivatonta ja hauskaa liikkuminen skootterilla voikaan olla.

Tehokas skootteri 1000W sähkömoottorilla

1000W moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Kokonaiskuorma kulkee mukana 150kg, joten isommatkin kuskit ajelevat vaivatta tällä menopelillä. Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi.

Sähköskootterin akku

60V, 12AH litium-ion akulla ajat jopa 40 km yhdellä latauksella. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava. Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku.

7 - 8 tunnissa täyteen latautuva akku on helppo ladata täyteen, ja lähteä matkaan suoraan omasta kotipihasta. Ei enää vuokraskootterien etsimistä kaupungilla!

Turvallisia kilometrejä

Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin! Sähköskootterissa on levyjarrut edessä ja takana, jotka pysäyttävät menon turvallisesti, tehokkaasti ja pehmeästi. Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa! Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sertifikaatti.

Sähköpotkulauta FAT on varustettu etuvaloilla joten voit ajaa myös hämärässä.

Olemme myyneet sähkökulkuneuvoja yli 10 000 kappaletta yritystoiminnamme aikana ja tiedämme millaiset sähkökulkuneuvot toimivat Suomen olosuhteissa, joka on tietysti otettu huomioon myös tätä sähköskootteria valittaessa.

Rungolla ja moottorilla on 12 kk takuu. Akun takuu on 6 kk.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.

Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 1000W MOOTTORI: 1000W moottori kuljettaa ketterästi isompaakin kuskia. Nopeus on rajoitettu 25 km/h, joten sähköpotkulauta on tieliikenne kelpoinen.

✔ JOPA 40 KM YHDELLÄ LATAUKSELLA: Akun voi ladata 7-8 tunnissa. 60V litiumionakulla pääsee jopa 40 km yhdellä latauksella!

✔ TÄYDELLINEN KÄSITELTÄVYYS: FAT sähköpotkulauta on suunniteltu myös ajomukavuus huomioon ottaen. Paino on keskellä lautaa joten käsittely on todella helppoa. Sähköpotkulauta on varustettu etuvaloilla, joten ajaminen onnistuu myös hämärässä.

✔ TESTATUSTI TURVALLINEN AJAA: Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sertifikaatti. Leveissä renkaissa on hyvä pito, ja levyjarrut mahdollistavat pehmeän ja turvallisen hidastamisen.

Tekniset tiedot
Renkaat: 18*9,5-8 (tubeless, Schrader-venttiili)
Teho: 1000 W
Maksimi käyttäjän paino 150kg
Akku: 60V12AH Litium-ion akku
Latausaika: 7-8tuntia
Jousitus Edessä
Maksiminopeus 25km/h 
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Preeco Halpa Sähköskootteri / Sähkö cruiser 2.0 Premium, Musta 2023

3.6 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Ihan jees. Töitä sai tehdä etuhaarukan suhteen että sai palikat paikalleen. Hitsaukset yms "vähän sinnepäin."

Ohjaustangon akselin laakeri todella heikko laatuinen. Akun varaus kestävyys paljon lyhyempi kuin annetaan ymmärtää. Ensi ajolla loppui virta 10Km. Ajon jälkeen.

Ihan ok peli

Jousituksen uupuminen oli hienoinen yllätys, eipä tuo kyllä kaipaa kumien paksuuden vuoksi. Lokasuojan istuvuus oli huono ja joutu vähä avartamaan reikiä että sai istumaan suoraan. Kasaus ohjeet oli kuin eri mallista mutta, viimeiseksihän niitä katsotaanki ??

En suosittele tätä, koska muutaman päivän sisään on jo tullut monta erilaista ongelmaa eteen. Lokasuojat piti irroittaa, koska raapi renkaita. Jarrut liian tiukalla, joitain ruuveja oli melkein irrallaan. Scootin vesisuoja on aivan pepusta, koska vettä on mennyt jopa sisään johtolaatikkoon. Ruuvit ruostuivat yhdessä kymmenen minuutin ajossa kauppaan. Johtolaatikon sisällä oli irrallinen johto, ei mitään tietoa mihin se menee, eikä ole edes minkäänlaista suojaa johdossa. Tehkää paremmin, ei kukaan tollasta roskaa halua ostaa. Akku ei ole irrotettava, joten se on miinusta.

Muuten hyvä scootti mutta lokasuojat oli pakko irrottaa koska ottivat renkaisii kiinni kokoaika eikä mitään ollut tehtävissä sekä jarrut ottavat kiinni jatkuvasti enkä osaa löysentää kun vähän erillaiset kuin pyörässä tai pienissä scooteissa. useampi ruuvi oli löysällä joten kannattaa käydä kaikki läpi että varmasti on tiukasti kiinni itseltäni oli löysällä jarru ruuvit.

Kesän paras lelu! Ja jaksaa kuljettaa ISOAKIN miestä. Nopeusmittari olis kyllä saanu olla laitteessa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: