Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

ROIHU Sähkötakka 750/1500W, valkoinen

Normaalisti: 469,95 € Säästä 105€!
Nyt vain: 364,95 €

Osamaksulla alk. €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta perjantai, 23. elo
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot

ROIHU Sähkötakka

Mahtavan näköinen sisustustakka takanreunuksineen! Modernisti muotoillun takkaan mahdollista vaihtaa myös sisus kristalleista pikkukiviin. Kahdella eri lämpöasetuksella varustetun takan kirkkautta voidaan säätää viiteen eri asetukseen kätevästi kaukosäätimen avulla. Tarvittaessa asetuksia voidaan muuttaa myös takan paneelista. Myös liekin väriä voidaan säätää. Ylikuumenemissuojalla varustettu takka lämmittää noin 35 neliömetrin alueen. Sähkötakkaa voi myös käyttää ilman lämmitystoimintoa.

HUOM!

Ostamalla tämän tuotteen ja ottamalla siitä 10 kuvaa eri kulmista saat extra alennuksen -10%, joka hyvitetään sinulle kuvien saamisen jälkeen.
Kännykkäkameralla otetut kuvat riittävät. Etu on käytettävissä vain siihen asti, kunnes saamme tuotteesta hyvät kuvat! :)

Muutama vaatimus kuville:
- Saamme täyden käyttöoikeuden kuville
- Kuvat eivät saa olla tärähtäneitä
- Kuvat mielellään eri kulmista
- Tuote aseteltu tuotteen käyttöpaikkaan.

Lähetä kuvat j-m@ptg.fi niin laitamme teille sitten hyvityksen tulemaan!

Ominaisuudet

  • PYSY KOTONA JA NAUTI RAUHOITTAVASTA TULESTA: 1900W lämmitysteho tarkoittaa, että voit lämmittää isommakin huoneen nopeasti. Kätevän säädön avulla voit vaikuttaa lämpötilaan pitämällä sähkötakkaa 1500w tai 750w / 1900W tai 950W teholla.
  • NOPEA & HELPPO ASENNUS: Muotoiltu niin, että asentaminen on erityisen helppoa ja pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset(seinäkiinnike & ruuvit puuhun ja kipsilevyyn).
  • AITO KOKEMUS: Tämä takka on paljon muutakin kuin lämmitin, se on myös tyylikäs sisustuselementti laadukkaiden materiaalien johdosta, kuten kiiltävän lasin ja metallisen runkonsa ansiosta. Tuli näyttää aidolta, ilman siitä syntyvää savua.
  • TURVALLISUUS ENSIN: Jos sähkötakka ylikuumenee se sammuu automaattisesti ja näin pitää sinut ja perheesi turvassa. Voit lisäksi asettaa kätevän ajastimen sähkötakkaan ja näin se sammuu 0,5 - 7,5 tunnin päästä. Sähkötakkamme täyttää CE ja ROHS turvallisuusstandardit.
  • SÄÄSTÄÄ TILAA: Seinään kiinnitettävä sähkötakka säästää paljon tilaa kompaktin muotoilun ansiosta ja se sopii erityisesti asuntoihin joissa tilaa on rajoitetusti.
  • KÄTEVÄ KAUKOSÄÄDIN: Voit laittaa sähkötakan päälle kaukosäätimestä, kun olet sohvalla, sängyssä tai nojatuolillasi. Samalla kaukosäätimellä voit helposti säätää takkasi kirkautta ja valita eri tulen värivaihtoehdoista

Tekniset tiedot

Takuu 14 kuukautta
Lämmitysteho 750W/1500W 950W/1900W
Jännite 110-120V 60Hz 220-240V 50Hz
Mitat 1270x180x520mm (LxSxK)
Paino n. 30kg
Väri Valkoinen
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: