Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Maksutavat

Preeco.fi verkkokaupasta ostaminen on turvallista! Meillä on kaikki yleisimmät maksutavat, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Maksutavoista vastaa Paytrail pankkimaksujen, Nets Finland korttimaksujen ja Euroloan lasku- ja osamaksujen osalta.

Verkkosivumme yhteys on kauttaaltaan suojattu ja ostoskorissa on 256-bittinen SSL-suojaus. Emme myöskään tallenna pankki- tai luottokorttitietojanne.

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Nets maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Nets Finlandin välille. Nets Finland vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Yrityslaskutus

Yritykset voivat tilata kauttamme laskulla. Lasku voidaan lähettää sähköpostitse taikka verkkolaskuna. Laskua varten tarvitsemme yritykseltä seuraavat tiedot: Yrityksen nimen, Y-tunnuksen sekä toimitus- ja laskutusosoitteen. Jos yritykselläsi on käytössä verkkolaskutus, niin ilmoitathan verkkolaskutustiedot (Verkkolaskuosoite, verkkolaskuoperaattori) niille tarkoitetuun kenttään.

Tarkistamme jokaisen laskun kohdalla yrityksen maksukyvyn, jonka perusteella teemme päätöksen, että myydäänkö tilaus laskulle vai onko tilaus ennakkomaksulla. Ennakkomaksulla tulevat tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä maksun kirjauduttua laskutusjärjestelmäämme.

Yrityslaskua ei voida myöntää henkilöasiakkaille. Henkilöasiakkaille tarkoitettu laskutustapa on Mash -lasku, joka löytyy meidän maksutavoista. Jos yrityslaskutusjärjestelmäämme tulee tilaus ilman vaadittavia yrityksen tietoja, niin perumme automaattisesti järjestelmään muodostuneen laskun sekä lähetämme asiakkaalle maksulinkin sähköpostilla, jonka kautta henkilöasiakas voi valita haluamansa maksutavan. Jos tilaus oli kuitenkin tulossa yritykselle, niin vaadittavat yritystiedot on ilmoitettava meille asiakaspalveluumme, jolloin voimme muodostaa laskun uudestaan yritykselle.


Maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset

Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku, jonka voit laskun saatuasi muuttaa vaivattomasti osamaksuksi.

Mash-lasku

•    Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.
•    Saat 45 päivää korotonta maksuaikaa.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi valitset sinulle parhaiten sopivat erät ja teet sen mukaisen suorituksen. Näin laskusi muuttuu automaattisesti valituksi osamaksuksi.

Mash-osamaksu

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi valitset sinulle parhaiten sopivat erät ja teet sen mukaisen suorituksen. Näin laskusi muuttuu automaattisesti valituksi osamaksuksi.
•    Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
•    Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
•    Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
•    Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Kysyttävää laskutuksesta?
Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään:
asiakaspalvelu@mash.com  tai puh. 0800 94580
ma–su 24 h, puhelu on maksuton

Maksutapaehdot
Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance oyj:ksi (Y-tunnus: 2159120-9). Olemme vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita myymälässä maksupäätteellä maksettaessa maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–3 000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään.

www.mash.com

Asiakaspalvelu palvelee 24 h/vrk
Puh. 0800 94580
(ma–su 24 h, puhelu on maksuton)

asiakaspalvelu@mash.com

LUOTONANTAJA