Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Soutulaite kotiin

Tarjous voimassa25.7.saakka
Normaalisti: 280,70 € Säästä 80€!
Nyt vain: 199,95 €

Tai osamaksulla alkaen 9.95 €/kk

close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Kun päätät parantaa kuntoasi, ensiaskeleesi ei tarvitse olla kovalla asfaltilla juokseminen. Jos lähdet salille, säännölliset soututreenit ovat mahtava tapa työskennellä kohti huippukuntoa. Soutulaitteen käyttö voi auttaa sinua kasvattamaan lihasmassaa, vahvistamaan cardiovaskulaarisia toimintoja ja kestävyyttä. Soutulaitteet ovat erityisen tehokkaita vanhemmille fitnessharrastajille, koska ne eivät rasita selkää ja lihaksia.

Laihdutus

Soutu polttaa kaloreita nopeasti, mikä tekee siitä sopivan treenitavan laihduttamiseen. Harvardin terveysjulkaisujen mukaan nopeatempoinen treeni soutulaitteella voi polttaa jopa 377 kaloria 30 minuutissa 84 kiloiselta ihmiseltä. Säännöllinen soututreeni auttaa sinua työskentelemään optimaalista kalorikulutusta kohti, joka pitemmän päälle johtaa laihtumiseen.

Cardiotreenin hyödyt

Soutulaitteen käyttö on kestävyysharjoitus, joka parantaa sydämen toimintaa ja käyttää hiilihydraatteja harjoituksen energiaksi. Matalan vastuksen treenissä nopeutesi on kovempi ja treeni aerobista. Aerobinen liikunta parantaa keuhkojen, sydämen ja verenkierron toimintaa ja on tehokkana treenauksen kulmakivi. 

Lihasten kiinteytys

Soutu harjoittaa lähes jokaista kehon lihasta. Soutulaite toimii erityisesti jalkoihin, lantioon sekä pakaralihaksiin.  Se on nivelystävällistä, koska liikkeessä ei tule tärähtelyä. Useimpia soutulaitteita voi säätää suuremmalle vastukselle sitä mukaa, mitä enemmän lihasta kasvaa.

Stressin lievittäjä

Jos mielummin treenaisit soutulaitteella kotona kuin salilla, voit ostaa itsellesi sopivan laitteen. Niitä saa myös kokoontaitettavana pienen tilan niin vaatiessa. Jos vapaa-aikasi on vähissä, sijoita laite tv:n ääreen, jolloin voit treenata samalla katsoessasi lempisarjojasi. MayoClinic.com sivuston mukaan liikunta aktivoi aivojen hyvänolontunnetta sääteleviä osia. Cardiotreeni erityisesti nostaa kehon endorfiinitasoja, joka vähentää stressiä ja piristää mieltä.

Gorilla Sports soutulaite

Tässä laitteessa yhdistyvät kaikki, mitä voit soutulaitteelta haluta. Siinä on ergonomisesti muotoiltu penkki ja kahva, jotta soutaminen tuntuu mukavalta, eikä rasita tarpeettomasti niveliä. Voit säätää vastusta 8 eri tasoon, tämän ansiosta se sopii niin harjoittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

Sen rakenteen ansiosta se tulee kestämään pitkään ja sillä onkin Gorilla Sportsin 2 vuoden takuu. Lisäksi se on vakaa, joten voit kuntoilla sillä kovaakin ilman huolta että se keikkuu. Mukana tulee jalkatuet, jotka pitävät laitteen tukevasti paikoillaan.

Soutulaitteessa on lisäksi näyttö, josta voit lukea kulutetut kalorit, ajan ja vetojen yhteismäärät.

Soutulaitteen tekniset tiedot

 • Laitteen mitat: 170cm x 53cm x 48cm
 • Laitteen paino: 18,5kg
 • Kahdeksan säädettävää vastustasoa välillä 8-13kg
 • Maksimikäyttöpaino: 120kg
 • Luistamattomat jalkatuet remmeillä
 • 8 eri vastustasoa
 • Vakaa ja kestävä
 • Ergonomisesti muotoiltu istuin
 • Näytöllä näkyy: vetojen määrä, kulutetut kalorit (noin) ja aika
 • Nopea ja helppo asennus

Käytä soutulaitetta tehokkaaseen treeniin.

Soutulaitetreeni on tehokas ja nivelystävällinen treeni koko keholle.

Yhdellä liikkeellä kätesi, vatsalihaksesi ja alakehosi saavat harjoitusta. Valitse laite, joka vastaa tarpeitasi ja sopii hyvin kotiisi. Suosittelemme laitetta, jossa on sisään rakennetut tuulettimet.

Tukeva teräsrunko ja suuret jalkapedaalit säädettävillä hihnoilla on yleisesti paras valinta. Suurinäyttöinen laite helpottaa treenin seurantaa. Monet soutajat seuraavat nopeuttaan, soudetun matkan pituutta, aikaa ja jopa vetomäärää minuutin sisällä.

Laitteen vastus vaikuttaa siihen miten laite liikkuu.

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, kuten nappeihin ja säätölaitteisiin. Niiden tulisi olla käden ulottuvilla ja helppo käyttää. Etenkin vastuksen säätö on hyvä olla lähellä, että voit vaikuttaa treenin aikana laitteen vastukseen.

Ajattele myös mukavuutta laitteen valinnassa. Valitse laite jossa on hyvän tuntuiset kahvat ja muotoilu sekä pehmeä ja mukava istuin. Voit ostaa myös nojalaitteen joka tukee selkääsi soudun aikana.

Ilman ja veden vastus simuloi aidommin ja sopii hyvin kokeneille ja kilpasoutajille. 

Muista huomioida myös jalkojesi pituus laitetta valitessasi. Pieneen tilaan kannattaa valita kokoontaittuva laite, joka on helppo siirtää pois tieltä. Suuremmissa laitteissa on yleensä enemmän varusteita ja vaihtoehtoja kuin pienemmissä.

Soutuveto

Ote

 • Kädet suorina, pää rentona, olkapäät suorina, ei kyyryssä.
 • Yläkeho nojaa eteenpäin lantiolta, eli hartiat lantion edessä.
 • Sääret pystyssä tai mahdollisimman lähellä pystyasentoa kuin mahdollista. Säärten ei pitäisi liikkua muuten kuin kohtisuoraan.
 • Kantapäät saavat nousta jos tarvitsee.

Soutu

 • Aloita puskemalla jaloillasi ja keinahda takaisin pystyasentoon, jonka jälkeen vasta vedä kahvat käsilläsi itseesi päin.
 • Kädet liikkuvat suorassa linjassa vauhtipyörään nähden edes ja takaisin.
 • Hartiat pysyvät rentoina ja alhaalla.

Lopetus

 • Yläkeho nojaa hieman taakse, ydinlihakset tukevat asentoa.
 • Jalat ovat ojennettuna ja kahvat kevyesti kyljen tasalla.
 • Hartiat alhaalla ja ranteet sekä ote pitäisi olla rento.

Palautus

 • Ojenna kätesi ja nojaa vauhtipyörään päin.
 • Kun kätesi ohittavat polvesi, koukista polviasi liikkeen mukana ja anna istuimen liikkua eteenpäin kiskolla.
 • Seuraavaan vetoon palaudu alkuasentoon, eli rentouta olkapäät ja palauta sääret pystyasentoon.
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Soutulaite kotiin

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: