Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Talja monipuoliseen treeniasemaan

Hinta voimassa18.4.saakka
Normaalisti: 75,94 € Säästä 12€!
Nyt vain: 63,77 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Taljalaite treeniasemaan / monitoimipenkkiin

  • Sopii painolevyille joiden reiän halkaisija 30mm-31mm
  • Taljan telineen korkeus 160cm
  • Painolevyjä ei tule mukana

Tuotetiedot

Jos haluat laajentaa treenäsi yleispenkillä, kannattaa harkita myös taljalaitteen hankkimista. Tämä on hyvä lisä treeneihisi mahdollistamalla useita lisäharjoitteita. On jopa mahdollista tehdä uusia harjoitteita, joka antaa sinulle vaihtelua normaaliin treeniohjelmaasi. Teline on 160cm korkea, ja mukana tulee kaapelit. Painolevyt eivät sisälly pakettiin, mutta voit käyttää 30-31mm halkaisijalla olevia painolevyjä. Teline on helppo yhdistää peruspenkkiin. On olemassa useita treenejä joita voit tehdä tällä telineellä. Esimerkiksi ylätaljaa joko leveällä tai kapealla otteella. Tai vaikka kaapelirutistuksia (harjoite vatsalihaksille). Kaikki on kiinni siitä, mitä harjoituksia sinä löydät itsellesi tarpeelliseksi. Treenausasema, jossa on taljalaite antaa sinulle täydellisen lisän kotikuntosaliisi. Huomaathan, että suurin sallittu kuorma on 100kg.

Treenaaminen taljalaitteella ja yleispenkillä

Monipuolisuus treenissä takaa onnistumiseen. Kun treenaat, tarvitset useita eri liikkeitä samoille lihasryhmille. Tämä siksi, että ajan myötä kehittyminen pysähtyy mikäli teet samaa toistoa kokoajan. Keho on tottunut harjoitteeseen eikä enää rasitu tai veny tehdessäsi samaa liikettä. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää taljalaitetta voit käyttää sitä vaihteluna tekemään esimerkiksi ojentajakääntöjä tai ranskalaisia punnerruksia.

On myös suositeltavaa tehdä harjoituksia kaapeleiden avustuksella. Tämä siksi, että treenatessasi kaapeleilla kehosi toimii eri tavoin kuin mitä painonnostotangon kanssa tai käsipainoilla. Tämän lisäksi on olemassa muutamia harjoituksia, joita et voi edes tehdä tangon tai käsipainojen kanssa. Taljalaite on yksi sellaisista. Taljalaitteella lihaksesi liikkuvat kun vedät jotain itseäsi kohden. Se on vastus, jota et pysty saamaan tangon kanssa. Ylätalja on loistava treeni selälle ja sitä voidaan varioida käyttämällä monia erilaisia otteita.

Tämä teline, yhdessä yleispenkin kanssa antaa sinun kaikille lihasryhmille haastetta. Voit esimerkiksi valita harjoittelun 2-3 viikossa niin, että teet koko kehon treenin. Tai voit treenata lähes joka päivä pilkkomalla ohjelmasi useaan eri osaan. Ihan kumpi on sinulle sopivampi keino.

Kokeneemmilla treenaajilla tuskin on suurempia ongelmia tehdä itselleen sopivaa omaa ohjelmistoa. Mutta jos olet aloittelija, kannattaa pyytää apua. Voit kysyä tutuiltasi, etsiä tietoa netistä tai palkata personal trainerin. Aloita rauhallisesti ja annan kehon tottua treeniin ennen kuin otat käyttöön suuria määriä painoa.

Yhteensopiva vain monipuolisen treeniaseman kanssa:

https://gorillasports.fi/treeniasemat-kuntokeskus/10000768-monipuolinen-treeniasema-ja-100kg-tri-grip-painosetti.html

https://gorillasports.fi/painonnostopenkit/monipuolinen-treeniasema-ja-100kg-vinyylinen-painosetti

https://gorillasports.fi/painonnostopenkit/monipuolinen-treeniasema-ja-108kg-painosarja

https://gorillasports.fi/painonnostopenkit/monitoimipenkki

https://gorillasports.fi/painonnostopenkit/monipuolinen-treeniasema-ja-108kg-grip-painosarja

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Talja monipuoliseen treeniasemaan

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: