Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla

Tarjous voimassa28.4.saakka
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
  • Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla
search
Normaalisti: 249,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 179,95 €

Osamaksulla alkaen 9.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 179,95 €.
Sisältää alv:n

• Vetoketjulla suljettava turvaverkko
• Topatut palkit
• 244cm halkaisija!

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta maanantaina 29.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,90 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Preecon vuoden 2024 trampoliinimallisto

Lanseerasimme vuonna 2016 Preecon Trampoliinimalliston - joka oli huippumenestys! Trampoliinit myytiin loppuun nopeasti ja tänä vuonna olemmekin varautuneet entistä suuremalla varastolla. Lisäksi trampoliineihin on tehty muutamia pieniä muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja hauskempia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Trampoliini Ø 244cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Preecon trampoliineissa on panostettu myös hauskuuteen - niiden pomppuominaisuudet ovat erinomaiset!

Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota suurempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii joko Matkahuollon tai Postin sivuilla.

Ominaisuudet
  • 3 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
  • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
  • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
  • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 100kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
  • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
  • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista
    Tekniset tiedot
    Runko: Galvanoitu teräs
    Trampoliinimatto: PP-Mesh
    Halkaisija (cm): 244
    Trampoliinin korkeus (cm): 50
    Kokonaiskorkeus (cm): 200
    Turvaverkon korkeus(cm): 163cm
    Jousien lkm: 48  (mitat: 130mmX3.0mm )
    Jalkojen lkm: 3
    Maksimi käyttäjän paino(kg): 100
    Paino (kg): n. 30 kg
    Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

    Saatat pitää myös

    Kokemuksia Trampoliini Premium 244cm turvaverkolla

    3.7 /5


    Yhteensä 12 tuotearvostelua

    5 tähteä5 kpl

    4 tähteä4 kpl

    3 tähteä0 kpl

    2 tähteä0 kpl

    1 tähteä3 kpl

    Sopivan kokoinen, ei liian iso trampoliini. Nopea toimitus, laadukas tuote. Isot kiitokset hyvästä asiakaspalvelusta.

    Toimitus parissa päivässä, siitä 5 tähteä. Turvaverkon asennus oli vähän tuskaista, kun kankaat oli niin tiukkoja.

    Toimitus 2 päivässä

    Hyvä tuote kesälomalasten käyttöön. Tyytyväisiä ollaan! Toimitusaika oli pitkä, välillä jo luulin ettei tuote kerkeä loman ajaksi.

    Kauppiaan vastaus 2021-08-26
    Kiitos arvostelusta, Minna! Pahoittelut pitkästä toimitusajasta, kiva kuulla, että tuote on odotuksen arvoinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

    Hyvä trampoliini. Helppo asennus.

    Kauppiaan vastaus 2021-08-30
    Kiitos arvostelusta, Tanja! Kiva kuulla, että ostos on mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

    Tyytyvöisiä oltu. Poikete tästä paketista uupui jousien laittoa helpottava työkalu. Toimitusaika oli ölyttömön pitkä ja en ainakaa heti luoto enään näihi ennakkotilaus aikoihin kun meni yli kk. Lapsille oli pitkä aika odottaa.

    Kauppiaan vastaus 2021-08-30
    Kiitos arvostelusta, Laura! Pahoittelut, että toimitus viivästyi ja lapset joutuivat odottamaan kauan. Toivottavasti trampoliini on päässyt kovaan käyttöön. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

    Hyvä hintalaatusuhde on trampoliinissa. Ainoa miinus oli toimitusaika joka myöhästyi yli kuukaudella luvatusta.

    Kauppiaan vastaus 2021-08-30
    Pahoittelut pitkittyneestä toimitusajasta! Kiva kuulla, että trampoliini on mieluinen pitkästä odotusajasta huolimatta. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

    Kyllä on kumma vedätys tämä kun tuotteen toimitusaika vain venyy ja venyy. Kuulemma joku laivaukseen liittyvä ongelma. Viime kesänä oli muistaakseni sama kun piti tämä hommata jo silloin, mutta ei tullut hommattua kun toimitusaika-arvio jatkuvasti vaihtui. Minulla oli aluksi toukokuun alkupuolella toimitusaika ja nyt mennään jo kesäkuun lopulla. Mitään tietoa ei asiasta ole saanut myyjältä ja itse pitää aktiivisesti seurata kun viikko toisensa jälkeen aikataulu vain venyy ja vanuu. Jos olisi tämän tiennyt niin olisin hommannut trampoliinini muualta. Pitänee varmaan pian perua koko tilaus, menee koko kesä ohi odotellessa.

    Kauppiaan vastaus 2021-09-09
    Pahoittelut, että toimitusaika venyi pahasti. Laivaliikenteessä maailmalla voi valitettavasti tapahtua kaikenlaista joka tuo aina viivästyksen toimituksiin. Toivottavasti nyt olet jo saanut trampoliinin. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

    19. 5. oli minun arvioitu saapumispäivä + alaarvoinen viivästysten kommunikointi. tänään 15.6. ja uusia myytäessä näemmä luvataan 17. 6. josko minäkin vihdoin saisin omani - tuskinpa, lienee täyttä vädätystä

    Arvioitu saapumispäivä varastolle 9.6 tilausvahvistuksen mukaan ja yhtäkkiä muuttunutkin nettisivuilla viikolla eteenpäin. ja mitään ei ilmoteta. Odotan mielenkiinnolla tuleeko koko tuotetta..

    Muuten oikein hyvä mutta sivussa kun on nuo turvaverkon korkeat "kepit" niin niissä oleva sininen suojus/pehmuste ei jää kokonaan mustan suojan alle niin pelkään että homehtuu :/

    Hyvä ostos, hintalaatusuhde erinomainen.

    Kauppiaan vastaus 2021-04-27
    Hei Fredrik, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa Kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

    Näytä lisää keyboard_arrow_down

    Arvostele tuote:

    Arvostele tuote: