Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Trampoliini Premium 396cm turvaverkolla

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 444,95 € Säästä 165€!
Nyt vain: 279,95 €

Alkaen 12.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Trampoliini Ø 396cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Preecon trampoliineissa on panostettu myös hauskuuteen - niiden pomppuominaisuudet ovat erinomaiset!

HUOM! Sisältää kaksi pakettia joista toinen tulee Postin kautta ja toinen rahdilla!

Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • 3 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
  • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
  • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
  • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 150kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
  • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
  • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: Galvanoitu teräs
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Halkaisija (cm): 396
Kokonaiskorkeus (cm): 250
Trampoliinin korkeus (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 183cm
Jousien lkm: 80(mitat: 130mmX3.0mm )
Jalkojen lkm: 4

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 66

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.91M)
Halkaisija: 396 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Maria 09.11.2019

Hyvä hintalaatusuhde. Keväällä ostettu ja juuri laitettu talviteloille. Lapset pääasiassa käyttivät ja hyvin toimi heidän käytössään.

Kirjoittaja: Pasi 28.08.2019

Juhannuksen jälkeen ostettu ja lapset moittii mattoa löysäksi. Myös suojaverkon putken meinaa mennä vinoon kokoajan. Jalat jotenkin heiveröiset. En kyllä allekirjoita tuota Premiumia.

Kirjoittaja: Kaisa 29.07.2019

Tilattu huhtikuussa ja ei ole mitään hajonnut. Hyvä koti trampoliini jossa voi pomppia aikuiset ja lapset !

Kirjoittaja: E 28.06.2019

Turvaverkon vetoketjun klipsi hajosi viikon sisällä. Jousisuojan kiinnikenaruja revennyt kolme kuukauden sisällä. Turvaverkon pystypilarin yksi kiinnike oli jo uutena rikki. Normaalissa käytössä ollut.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: