Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Premium Trampoliini Ø 427cm turvaverkolla BLACK EDITION

Hinta voimassa5.7.saakka
Normaalisti: 524,95 € Säästä 125€!
Nyt vain: 399,95 €

Alkaen 17.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

HUOM! Trampoliinin toimitus sisältää kaksi pakettia, joista toinen tulee Postin kautta ja toinen tulee Postin rahdin kautta. Tämä johtuu usein tuotteen koosta tai painosta. Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 4 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja.
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 150kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: 38x1,5mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 4 (38x1,5mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 80(mitat: 140mmx3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 427
Kokonaiskorkeus (cm): 250
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 170
Turvaverkon tolpat: 8kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 56

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.01M)
Halkaisija: 427 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3.6 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Nousiainen Simo 25.05.2020

Erittäin laadukas trampoliini. Kasaus noin 30 minuuttia. En ymmärrä arvostelijoiden kommenttia ettei joustaisi? Turvaverkko on oikein hyvä, kaikki osat oli kyllä hyvin maalattuja, mutterit ja kierteet kaikki ok. En valitettavasti yhdy kyllä edellisiin arvosteluihin ollenkaan. Mielestäni sain kyllä rahalle vastinetta paljon.

Kirjoittaja: Pettynyt 23.05.2020

Ei jousta yhtään, hyvä että pääsee ilmaan. Mattokin jää hypätessä kurttuun alle. Turvaverkossa ja reunapehmusteissa reiät jo uutuuttaan. Yhden tähden saa ulkonäöstä.

Kirjoittaja: Sami 08.05.2020

Hyvä tuote ja erittäin nopea toimitus. Tuote saapui jo seuraavana päivänä tilauksesta. Ainut miinus kasaamisessa oli turvaverkon alakiinnitys, joka oli työläs pujotella narulla mattoon ja vei tosi paljon aikaa. Tosin sitä ei tarvitse tehdä enää toista kertaa, jos varastointia varten purkaa suojaverkon yhdessä maton kanssa.

Kirjoittaja: Markus 23.04.2020

Tuote vaikuttaa laadukkaalta, olemme tyytyväisiä.

Kirjoittaja: Minea 23.04.2020

Ei jousta YHTÄÄN ja verkon kiinnittys naru aivan liian lyhyt

Kirjoittaja: Juho Partanen 22.04.2020

Huonolaatuisin trampoliini mitä olen ikinä nähnyt. Kaikista mustista metalliosista puuttui maalia monesta kohdasta, jalkojen kiinnitys mutterien kierteet oli melkein kaikista mulkkaantunut, joten jouduin kaivelemaan omista varastoista sopivia muttereita joilla sain ne kiinni, 7 jousta oli kierretty niin, että toisesta päästä koukku oli 90 asteen kulmassa verrattuna toiseen päähän ja saa nyt nähdä kun myöhemmin tänään tulee vielä turvaverkko postiin, että mitä vikoja siitäkin löytyy. Hintaansa nähden laatu on todella surkea

Kirjoittaja: Janette V 16.03.2020

Hyvä trampolini ja nopea toimitus plus

Kirjoittaja: Cherry 16.03.2020

Pitkän ajan etsinnän tuloksena ostin tämän, hinnan ja materiaalin pohjilta etsin trampoliinia, päädyin tähän ja olen ollut erittäin tyytyväinen, aluksi oli aika kireä alusta, mutta talven jälkeen kimmoisuus oli oikein sopiva. Trampoliinin kasaus oli aika rankka prosessi, mutta maksoi kaiken sen hikoilun takaisin hyvällä laadulla. SUOSITUS

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: