Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

Tarjous voimassa31.3.saakka
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
search
Normaalisti: 399,95 € Säästä 130€!
Nyt vain: 269,95 €

Osamaksulla alkaen 12.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.
Sisältää alv:n

• 64 jousta
• Topatut palkit
• 305cm halkaisija!

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta tiistaina 2.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,90 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

HUOM! Trampoliinin toimitetaan Postin rahtilähetyksenä. Tämä johtuu usein tuotteen koosta tai painosta. Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet
  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 4 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja.
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 150kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet
Tekniset tiedot
Runko: 38x1,3mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 4 (38x1,2mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 64(mitat: 165mmx3.2mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 305
Maton halkaisija (cm): 263
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 180
Turvaverkon tolpat: 6kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 56
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia LUXUS Trampoliini Ø 305cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

4.7 /5


Yhteensä 20 tuotearvostelua

5 tähteä14 kpl

4 tähteä5 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Ajaa hyvin asiansa pienehkössä pihassa. Kaikki osat moitteettomassa kunnossa. Helppo koota kahdestaan. Jämäkkä matto on vain plussaa, ettei tule liian suuria pomppuja perheen pienimmile Miinuksena, että mukana oli ohjeet vain ruotsiksi

Hintalaatusuhde hyvä.

Oikein hyvä perustramppa, lapset tykkää ja aikuinenkin mahtuu pomppimaan. Helppo koota, joskin suomenkieliset ohjeet saatiin vain sähköisessä muodossa.

Hinta ja laatu kohdilla

Hieno ja turvallisen oloinen trampoliini, suosittelen. Kokoaminen vaatii kyllä miehen voimaa ja 2 hlö, mutta muuten helppo koota. Kokoomisohjeet tulivat vain ruotsiksi, pieni miinus. Kuvista näki kyllä.

Hyvä ja tukeva rakenne. Ainoa miinus yhden putken pieni lyttääntyminen joko tehtaalla tai kuljetuksessa. Täten kasaus tuotti vähän haasteita mutta vasaralla tästäkin selvittiin. Verkon kiinnitykseen tarkoitettu naru ei mielestäni ole tarpeeksi pitkä että saa tarpeeksi useasta paikasta suojaverkon kiinni. Muuten 5/5 ainakin lyhyen testauksen mukaan.

Hyvä ja jämäkkä. Kysymys kuuluu mitä osia suositellaan talveksi purkamaan pois ?

Nopea toimitus ja kasauskin sujui ongelmitta!

Kauppiaan vastaus 2021-09-02
Kiitos arvostelusta, Seija! Kiva kuulla, että toimitus pelaa. -Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Trampoliini yllätti laadullaan, lapset tykänneet kovasti.

1 vuoden kokemuksella uskallan suositella.

Kestävän tuntuinen ja todella tukeva ja turvallisen oloinen.

Tramboliini oli helppo koota. Turvaverkko olikin sitten jotain ihan muuta. Alareunan kiinnitys narulla oli todella hidasta ja turhauttavaa puuhaa. Hain nippusiteitä ja homma hoitui nillä hetkessä.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Seppä, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla ei ole ollut mukavaa kasaamisen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä Turvaverkon kiinnittämisestä. Mukavaa syksyn jatkoa sinne :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Helpohko koota. Melko jykevän oloinen trampoliini, jossa aika kova hyppymatto. Itse pidän sitä hyvänä ominaisuutena, sillä 3-4 vuotiaat ei pääse tekemään vaarallisen korkeita hyppyjä. Miinus siitä että matto on todella liukas.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei , kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. laitan viestiä eteenpäin tuosta liukkaasta pinnasta. Mukavaa syksyn jatkoa ja mukavia hetkiä sähkötakan kanssa:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Laadukas, hyvin pakattu, hyvät ohjeet. Jalkojen kiinnitysruuvit olisi voineet olla pidemmät ( helpottaisi asennusta) yhdessä reiässä oli huonot kierteet ja ruuvin kierteet menivät. Löytyi itseltä uusi ruuvi.

Tuote on hyvä, sopii juuri koulunsa aloitteville, isommille ja pienemmillekin. Kannattaa ostaa, jos haluaa turvallisen trampan.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Juhani, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Tukeva ja laadukkaan oloinen trampoliini, kokoaminen sujui yllättävän nopeasti. Toimitus oli hämmästyttävän nopeaa, torstaiaamuna tehtiin tilaus ja perjantaina iltapäivällä lapset pääsivät jo pomppimaan. Suosittelen ehdottomasti sekä tuotetta että Preecoa.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Voikukka, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

vaikuttaa turvalliselta tuotteelta ja sopi hyvin 7 -vuotiaalla. Todella nopea toimitus.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Pirjo, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Tyylikkään näköinen, mutta suht. tyyris kolmen metrin trampoliiniksi. Ajaa asiansa

Kauppiaan vastaus 2021-04-23
Hei Kapteeni, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Minun lapsilleni erinomainen, temppuiluun hyvä, tai no mitä nyt nuo 7-vuotiaat tekevätkään. Isommille lapsille kannattaa ehkä kumminkin ostaa suuremman kokoinen tramppa.

Kauppiaan vastaus 2021-04-23
Hei Jarmo, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hyvä tuote! Lapsenlapseni tykkäävät

Kauppiaan vastaus 2021-04-23
Hei Martta, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: