Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

Tarjous voimassa21.4.saakka
  • POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
search
Normaalisti: 319,95 € Säästä 65€!
Nyt vain: 254,95 €

Osamaksulla alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 254,95 €.
Sisältää alv:n

0• 48 jousta
• Topatut palkit
• 244cm halkaisija!

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

Pohjolan Urheilutarvike – Turvallista iloa ja kestävää laatua yli 10 vuoden kokemuksella!

Pohjolan Urheilutarvikkeen trampoliiniit yhdistävät innovatiivisen suunnittelun ja kestävän laadun täydellisesti. Nämä trampoliinit on suunniteltu erityisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin, ja ne kantavat ylpeänä yli 10 vuoden kokemuksen leimaa. Trampoliinit ovat suunniteltu tarjoamaan iloa ja turvallisuutta vuosiksi eteenpäin.

Meidän missiomme on yksinkertainen: tarjota laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä vaativia suomalaisia standardeja vaan myös ylittävät ne. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka kestävät käytössä vuosia.

Tutustu laajaan valikoimaamme osoitteessa https://www.pohjolanurheilutarvike.fi ja valitse Pohjolan Urheilutarvikkeen trampoliini – valinta, joka tuo iloa ja liikunnan riemua jokaiseen päivään koko perheellesi!

Ominaisuudet

✔ LUXUS TRAMPOLIINISETTI: LUXUS trampoliini on valmistettu äärimmäisen laadukkaista osista ja materiaaleista, jotta saisitte mahdollisimman laadukkaan trampoliinikokemuksen. Trampoliinissa on UV suojattu PVC-kangas.

✔ HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS: LUXUS trampoliinissa on entistä tukevampi turvaverkko. Turvaverkkoa tukee 8 ulospäin kaartuvaa pystytolppaa sekä ympyrätuki verkon ylälaidassa. Myös tukitolpat on pehmustettu 20mm pehmusteella. Mukana toimitetaan myös reunansuojus. 

✔ TODELLA PITKÄIKÄINEN TRAMPOLIINI:  Galvanoitu teräsrunko ei takuulla ruostu kosteimmissakaan keleissä, ja antaa runsaasti tukea koko trampoliinille. Raskaassa rungossa on 3 W-muotoista jalkaa, joilla trampoliinin tukevuus on maksimoitu.

✔ ENTISTÄ ENEMMÄN LAADUKKAITA JOUSIA:  LUXUS trampoliini on varustettu 48 heavy duty jousella, jotka tarjoavat markkinoiden parhaat pomput! 

✔ SOPII KAIKENIKÄISILLE: Laadukkaiden materiaalien ansiosta trampoliini sopeveltuu erittäin hyvin kaikenikäisille. Trampoliini on lasten suosituin leikkipaikka kesällä, mutta trampoliinin tarjoaa jopa 100 kg painorajan, joten myös aikuisten on helppo käyttää sitä. Trampoliinilla saat nopeasti tehokkaan treenin, joka tuo hymyn kasvoille.

✔ HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO: Trampoliinin käyttöönotto ei vaadi erikoistyökaluja, ja sen kasaaminen on helppoa. Ota kaveri mukaan kasaamaan, ja trampoliini on käyttövalmis jopa alle tunnissa.

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet
Tekniset tiedot
Runko: 38x1,3mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 3 (38x1,2mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Maton halkaisija (cm): 205
Jousien lkm: 48 (mitat: 140mmx3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 244
Kokonaiskorkeus (cm): 210
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 60
Turvaverkon korkeus(cm): 150
Turvaverkon tolpat: 6kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
100
Paino (kg): 56
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia POHJOLAN URHEILUTARVIKE LUXUS Trampoliini Ø 244cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

3.9 /5


Yhteensä 15 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä3 kpl

Hinta-laatusuhde kohdillaan. Siistin näköinen. Näppärä koota.

Tuotteen mainoskuvat ei vastaa lopullista tuotetta. Ohjeet vain ruotsiksi paketissa mukana.

Quick and professional delivery, the English was nice thank you! And a great trampoline, the kids love it!

Kokonaisuudessaan oli melko helppo koota. Sopiva pienelle pihalle. Ja tukevan oloinen pienille lapsille. Ei ongelmia kokoamisessa.

Älä missään nimessä osta. Trampoliinia ei saa kasattua valmiiksi kun turvaverkon putket eivät istu tähän trampoliiniin. Putket ovat säteeltään suuremmat kuin tämä tramppa. Asiakaspalvelusta ei saa apua ongelmaan.

Kauppiaan vastaus 2021-09-01
Pahoittelut, että sinulla on ollut ongelmia trampoliinin kanssa. Asiakaspalvelustamme saa kyllä apua ongelmiin. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin selvitetään asia https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Trampoliini itsessään hyvä ja laadukkaan oloinen, mutta pakkauksen mukana tulleet suojaverkon yläkaariputket olivat väärät ja oikeita ei ilmeisesti ole saatavilla ollenkaan. Jonkinlaisella hihnavirityksellä sain suojaverkon pysymään ylhäällä ilman kaariputkia, tosin yhtä jämäkkä ei ole kuin pitäisi olla

Kauppiaan vastaus 2021-09-01
Kiitos arvostelusta, Tero! Pahoittelut, että trampoliinin mukana tuli väärät putket. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin selvitetään asiaa https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Turvaverkon yläpuolelle tuleva kehä tulisi rakentaa kaarevista putkista ympyräksi, mutta vaikka ohjeiden mukaan tekee niin ei ympyrää ole nähnytkään (jää noin 1,5 metriä auki, eli putkien kaarevuus liian loiva). Kun käyttää voimaa taivuttaakseen putkia niin putket menee rikki. Turvaverkon alaosan kiinnittäminen oli aivan painajaismainen kokemus, 2/3 Kokoamisajasta meni tuon alaosan kanssa tusaillessa. Mutta muuten ihan jees.

Kauppiaan vastaus 2021-09-07
Pahoittelut, että trampoliinin kasauksessa on ollut ongelmia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin selvitetään asiaa https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tuotteen kasaaminen aivan kammottava kokemus.

Kauppiaan vastaus 2021-09-08
Hei Robin! Pahoittelut, että kasaus on tuntunut vaikealta. Toivottavasti trampoliini on kuitenkin päässyt ahkeraan käyttöön ja on mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Hyvä järkevän kokoinen trampoliini pienehkölle pihalle. Kestää myös aikuisen hyppiä. Turvaverkon kiinnitys oki melkoista näpräämistä, mutta kun tuote on kasassa, niin se on kyllä tosi turvallinen pienillekin lapsille. Toisin kuin myyntikuvassa, tässä verkkoverkko tulee mattoon kiinni, joten jalka ei voi luiskahtaa jousien väliin. Toimitus kotiovelle oli nopea.

Kauppiaan vastaus 2021-06-15
Hei! Kiitos hyvästä palautteesta! Turvallisuus trampoliineissa on meillekin ennenkaikkea tärkeää. Tästä syystä tuo turvaverkkokin tulee mattoon kiinni, joka poistaa mahdollisuuden jousien väliin astumiselle/pomppaamiselle. Yt. Joeli/Preeco.fi asiakaspalvelu

Oikein laadukkaan oloinen tramppa, oli helppo kasata ja kestää myös aikuisen hyvin.

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Jenni, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Todella hyvä trampoliini. Helppo koota ohjeiden mukaan. Pieni mies on innoissaan, kun pääsee hyppimään. Suosittelen ehdottomasti!

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Annika, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hyvä tuote ja toimitus ennätysajassa.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Matti, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Erinomainen tuote, kannattaa ostaa! Toimitus oli nopea ja trampoliinin kasaaminen todella helppoa. Hakusassa oli halkaisijaltaan pieni trampoliini ja tämä 244cm on täydellinen. Suojatolpista erillään oleva turvaverkko pitää huolen siitä, ettei pienenkään hyppijän jalkaterä pääse sujahtamaan jousien väliin.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Mirja, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Aikuiset ihmiset ei voi trampoliinilla pomppia juurikaan, lahoaa käsiin. Lapsille oikein sopiva trampoliini, kovia pomppuja on kyllä suhteellisen vaikea ottaa verkon jäykkyyden takia.

Erinomainen ja laadukas trampoliini meidän lapsillemme. Saimme 11-13- vuotiaiden kanssa trampoliinin kokoon kolmistaan, järkeä käyttämällä trampoliinista sai enemmän järkeä, kuin ohjeista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: