Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Poreallas Bestway Lay-Z-Spa Helsinki Airjet

Hinta voimassa5.7.saakka
Normaalisti: 899,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 799,95 €

Alkaen 32.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

LAY-Z-SPA™ HELSINKI AIRJET™

2020 uutuus porealtaassa on tilaa jopa 7 henkilölle ja huippuominaisuuksia vaikka muille jakaa. Helposti käyttöönotettava allas on valmistettu erittäin kestävästä DropStitch-materiaalista, ja vesi lämpenee aina 40 asteeseen asti. Poreammeessa on myös Freeze Shield ominaisuus, jonka avulla pidät ammeen käyttökunnossa myös talvella. Mukana on tietenkin myös suoja joka estää veden roskaantumisen. Puukuvion ansiosta sulautuu hyvin ympäristöön.

Ominaisuudet

  • Helsinki Airjet on poreammeiden tulevaisuus! Täysin uuden ja uniikin teknologian avulla poreammetta voidaan käyttää ympärivuotisesti. Erittäin vahva DropStitch materiaali takaa pitkäikäisyyden, ja aidonoloinen puukuosi sopii erittäin hyvin kaikkiin ympäristöihin.
  • Tilaa jopa 7 henkilölle: Poreammeeseen voi huoletta kutsua isommankin joukon nautiskelemaan poreammeesta vuodenajasta riippumatta. Kaikille on hyvin istumatilaa pehmustetun ja eristetyn pohjan päällä.
  • Freeze Shield estää veden jäätymisen: Freeze Shield on täysin uusi ja uniikki Lay-Z-Spa teknologia, jonka avulla pidät ammeen käyttökunnossa ympäri vuoden. Teknologian avulla pumppu voidaan pitää käynnissä energiansäästötilassa alhaisella lämpötilalla pitkiäkin aikoja.
  • 87 AirJet hieronta: Äärimmäiseen rentoutumiseen voit kytkeä poreammeen hierontajärjestelmän käyttöön, jolloin tuhannet terapeuttiset kuplat ympäröivät sinut sekunneissa. Saat napin painalluksella kokovartalohieronnan, joka rentouttaa ja häivyttää stressin pois!
  • Jopa 40°C veden lämpötila: Nauti Helsinki Airjetistä syksyn viilenevinä iltoina tai koska vain jopa 40°C vedessä. Amme lämpenee nopeasti termostaatilla säädeltynä.
  • Erittäin kestävä DropStitch materiaali: Jäykkä materiaali varmistaa ammeen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
  • Käyttöönotto 5 minuutissa: Saat poreammeen käyttöön erittäin nopeasti. Täytä amme ilmalla, lisää vesi ja nauti! ChemConnect jakolaitteen tekee myös ammeen kemikaalisesti huollosta helppoa. Se voidaan kiinnittää ammeen sisäseinään. Sinun tarvitsee vain lisätä klooritabletit ja säätää haluttu annostelumäärä.
  • Markkinoiden parhaat turvatoimet: Ammeessa on ainutlaatuinen maadoitushäiriöiden tunnistusjärjestelmä sekä paranneltu ultraherkkä jäännösvirtauslaite (RCD), jotka takaavat turvallisen kaksikerroksisen suojauksen.

Tekniset tiedot

Mitat 180x66cm (HxK)
Vesikapasiteetti (80%) 1123 litraa
Täytetty paino 1155kg
Kaapelin pituus n. 7m
Jännite 220-240V ~ 50 Hz, 2060W 20 ° C: ssa, luokka II
Todellinen vesivirta 1,325 litraa tunnissa
Max. lämpökyky 40 ° C
Sertifiointi CE / EAC on hyväksytty
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: