Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

LAY-Z-SPA suodatinpatruuna (I)

Hinta voimassa19.7.saakka
7,95 €

Alkaen 2.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 20. heinä
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Suodattimet ovat olennainen osa porealtaiden toimivuudessa. Ne suodattavat vedestä epäpuhtaudet, joka parantaa altaan toimivuutta sekä antaa lisää käyttöikää niin altaalle kuin pumpullekkin. Parhaan lopputulokset saat, kun putsaat suodattimen noin 3 päivän välein. Suodatin suositellaan vaihdettavaksi 2-3 viikoin välein, mutta viimeistään kun vanha filtteri kovettuu ja värjääntyy. Huoltamaton suodatin saattaa tukkeutua näin heikentäen virtaustehoa. Kun pidät huolen suodattimien puhtaudesta, voit huoletta nauttia poreammeestasi!

Ominaisuudet

  • Virallinen Bestway varaosa: Toimitus sisältää 2 kappaletta suodattimia, jotka sopivat 1135 - 1249L/h suodatinpumppuihin
  • Suodatin on olennainen osa poreammetta: Säännöllisen suodatinhuollon ja suodattimen vaihtamisen avulla voit huolettomasti nauttia poreammeestasi! Toimiva suodatin parantaa veden virtausta, sekä pumpun toimintaa.

  • Kestävä ja helppohoitoinen: Suodatin voidaan helposti puhdistaa suihkuttamalla se vedellä. Laadukas suodatin kestää hyvin myös uusiokäyttöä, ja vähentää suodattimen vaihtotarvetta.

Tekniset tiedot

Mitat 7,87x8,89cm (HxK)
Materiaali PVC
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: