Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway Rapid Rider lautta 257 cm, 2020 malli

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 199,95 € Säästä 55€!
Nyt vain: 144,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway Rapid Rider lautta 257 cm

Ota rennosti kavereiden kanssa Bestwayn Rapid Rider lautalla! Lautassa on 4 todella mukavaa ja rentouttavaa paikkaa, joissa viettää kesäpäiviä ystävien tai perheen kanssa. Istumapaikkojen pohja on verkkoa. Jokaiselle lautalla oleskelijalle on myös oma mukinpidike, ja lautalla on 2 kannellista säilytystilaa, joihin voit varastoida mitä haluat, vaikkapa lisää juomia tai evästä. Lautan keskellä on aukko josta voi hauskasti pulahtaa myös uimaan!

257cm pitkä ja leveä lautta soveltuu hyvin myös vanhemmille vesipedoille, sillä painoraja on hulppeat 360 kg. Kylmät juomat mukaan ja laineille nauttimaan kesästä! Lautan ympärillä kiertää kätevä turvaköysi, josta on helppo ottaa kiinni uiskentelun tiimellyksessä. Köyden avulla lauttaa on myös helpompi kuljettaa. Tyhjennettynä lautta menee pieneen tilaan, joten se voidaan ottaa helposti mukaan kaikille rannoille.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ UIMALAUTTA 4 HENKILÖLLE:  Tilava lautta tarjoaa erittäin mukavan rentoutumispaikan 4 henkilölle. Istumapaikoissa on selkänojat, ja istuma-aukkojen pohja on verkkoa.

✔ MUKINPIDIKKEET JA SÄILYTYSTILAA: Jokaiselle kellujalle löytyy toki myös mukinpidike! Lautassa on myös 2 säilytystynnyriä, joihin voi kätevästi laittaa vaikka lisää juomaa ja naposteltavaa.

✔ PAINORAJA HULPPEAT 360 KG: Lautta sopii erinomaisesti myös isommille vesipedoille suuren painorajan ansiosta. Kaverit ja kylmät juotavat mukaan, ja vesille kesäpäivistä nauttimaan!

✔ TURVAKÖYSI: Lauttaa kiertää turvaköysi, josta on helppo ottaa tukea uidessa. Se helpottaa myös lautan kuljettamisesta vesille ja rantaan.

Tekniset tiedot

Mitat 257 x 257 cm
Painoraja 360 kg
Pakkauksen koko 26 x 38 x 55 cm

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: