Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway Jättipapukaija uimapatja

Hinta voimassa20.9.saakka
Normaalisti: 289,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 229,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway Jättipapukaija uimapatja 500cm

Todella iso uimapatja, jossa on taatusti tilaa kaikille! 500cm pitkän jättipapukaijan painoraja on 540 kg, joten sen kyytiin mahtuu helposti jopa 6 aikuista. Suuri uimapatja on täydellinen paikka nauttia auringosta, tai käyttää vaikka hyppyalustana vesillä! Lautassa on myös 6 juomatelinettä, joten mukaan on helppoa ja turvallista ottaa myös juomat. Papukaija uimapatjan pyrstö voidaan irrottaa, ja käyttää sitä erillisenä uimapatjana! Uimapatjassa on myös kahvat, joista on helppo ottaa kiinni. Kahvat helpottavat kyytiin nousua, ja uimapatjan kantamista vesille.

Bestway jättipapukaija uimapatja on täydellinen valinta aikuisille ja lapsille kesän rientoihin vesillä! Iso uimapatja on helppo tyhjentää, jolloin se menee todella pieneen tilaan. Se on siis helppo ottaa mukaan mökille ja rannalle.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ UIMAPATJA JOPA YLI 6 HENKILÖLLE:
5 metrinen papukaija uimapatja on täydellinen kaveriporukan tai perheen vesileikkeihin ja loikoiluun auringossa! Painoraja on 540 kg, joten uimapatjalle mahtuu jopa yli 6 aikuista!

✔ UIMAPATJA HUIPPUOMINAISUUKSILLA: Uimapatjassa on 6 juomatelinettä ja kahvat. Kahvojen avulla uimapatjan kyytiin on helppo nousta, ja niiden avulla lauttaa voidaan myös kuljettaa helposti täytettynäkin.

✔ IRROTETTAVA PYRSTÖ: Papukaija uimapatjan pyrstö voidaan irrottaa, jolloin siitä saadaan erillinen uimapatja.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä iso uimapatja on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 500 x 327 cm
Painoraja 540 kg
Pakkauksen koko 27 x 40 x 58 cm

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: