Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway Jättiyksisarvinen uimapatja

Hinta voimassa20.9.saakka
Normaalisti: 289,95 € Säästä 30€!
Nyt vain: 259,95 €

Alkaen 12.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway Jättiyksisarvinen uimapatja 590cm

Jättimäinen yksisarvis uimapatja huippuominaisuuksin! Lähes 6 metrisen uimapatjan painoraja on 540 kg, joten se soveltuu myös aikuisten kesärientoihin. Upean värikäs uimapatja tarjoaa todella mukavan kyydin. Lautassa on pitkät istuimet, ja korkeat selkänojat jotka tarjoavat mahtavan paikan rentoutua, ja nauttia vaikka kylmistä juomista. 6 juomatelinettä ja iso pulloteline mahdollista juomien mukaan ottamisen.

Uimapatjassa on verkkopohja, joka päästää vilvoittavan veden myös lautan keskelle. Vedessä on mukava pitkää jalkoja, tai vaikka pötköttää! Tukevien kahvojen avulla uimapatjaan on helppo nousta, ja sitä voidaan myös kantaa kahvojen avulla.

Bestway uimapatja on täydellinen valinta aikuisille ja lapsille kesän rientoihin vesillä! Iso uimapatja on helppo tyhjentää, jolloin se menee todella pieneen tilaan. Se on siis helppo ottaa mukaan mökille ja rannalle.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ UIMAPATJA JOPA YLI 6 HENKILÖLLE:
Lähes 6 metrinen yksisarvis uimapatja on täydellinen kaveriporukan tai perheen vesileikkeihin ja loikoiluun auringossa! Painoraja on 540 kg, joten uimapatjalle mahtuu jopa yli 6 aikuista!

✔ UIMAPATJA HUIPPUOMINAISUUKSILLA: Uimapatjassa on 6 juomatelinettä ja isompi pulloteline lisäjuomille. Tukevien kahvojen avulla lauttaa on helppo kuljettaa! Korkean selkänojan ansiosta uimapatjassa on mukava viettää aikaa.

✔ UIMAPATJA VERKKOPOHJALLA: Uimapatjan verkkopohja päästää lautan keskelle vilvoittavaa vettä, jossa on todella mukava pitää jalkoja.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä iso uimapatja on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 590 x 404 cm
Painoraja 540 kg
Pakkauksen koko 29 x 35 x 58 cm

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: