Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway iso joutsen kelluntalautta

Normaalisti: 259,95 € Säästä 50€!
Nyt vain: 209,95 €

Alkaen 10.95 €/kk

ILMAINEN TOIMITUS
saapuu arviolta maanantai, 8. kesä
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway iso joutsen kelluntalautta 429 cm

Iso uimapatja tarjoaa rentouttavan paikan jopa 6 aikuiselle, tai useille lapsille. Pehmeän uimapatjan päällä on mukava nauttia vesillä olosta, ja samalla voi nauttia vaikka kylmät juotavat, sillä patjassa on 6 juomapidikettä! Kylkeen kiinnitettävään pussiin voidaan myös varastoida lisää juomaa, ja vedessä ne pysyvät mukavan viileinä. Joutsen uimapatjassa on myös irrotettava pyrstö, joka toimii myös erillisenä uimapatjana. Kahvojen ansiosta uimapatjaa on helppo kuljettaa.

Bestway uimapatja on täydellinen valinta aikuisille ja lapsille kesän rientoihin vesillä! Iso uimapatja on helppo tyhjentää, jolloin se menee todella pieneen tilaan. Se on siis helppo ottaa mukaan mökille ja rannalle. Uimapatjan mukana toimitetaan myös paikkatarra, jolla patja voidaan helposti korjata.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ ISO UIMAPATJA 540 KG PAINORAJALLA: Jättijoutsen uimapatjan kyytiin mahtuu jopa 6 aikuista, tai useampikin lapsi. Irrotettava pyrstö toimii myös erillisenä uimapatjana.

✔ KÄTEVÄT KAHVAT KULJETUKSEEN: Isoa uimapatjaa on helppo kuljettaa ja käsitellä sivuilla olevien kahvojen ansiosta myös täytettynä..

✔ OTA KYLMÄT JUOMAT MUKAAN: Uimalautalla on 6 mukitelinettä joissa juomat pysyy turvallisesti pystyssä. Kylkeen voidaan kiinnittää erillinen pussi juomia varten. Pussissa juomat ovat vedessä, ja pysyvät viileinä.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä iso uimapatja on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 429 x 330 cm
Painoraja 540 kg
Pakkauksen koko 19 x 58 x 40 cm

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: