Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway värikäs kangaspintainen uimapatja

Hinta voimassa20.9.saakka
Normaalisti: 69,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 49,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway värikäs kangaspintainen uimapatja

Jos vesillä rentoutuminen kiinnostaa, mutta perinteinen uimapatja ei miellytä, on kangaspintainen uimapatja oivallinen valinta! Patjan kangaspinta on tuntuu todella mukavalta ihoa vasten. Tyylikkäällä kuosilla varustettu UV-suojattu kangaspäällinen voidaan helposti irrottaa uimapatjasta, ja se voidaan pestä pesukoneessa. 200 x 129 cm kokoinen uimapatja tarjoaa reilusti tilaa. Uimapatjan pääpuoli on kevyesti nostettu, ja se tarjoaa mukavan tyynyn päällesi.

Bestway uimapatja on täydellinen valinta aikuisille ja lapsille kesän rientoihin vesillä! Iso uimapatja on helppo tyhjentää, jolloin se menee todella pieneen tilaan. Se on siis helppo ottaa mukaan mökille ja rannalle. Uimapatjan mukana toimitetaan myös paikkatarra, jolla patja voidaan helposti korjata.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ KANGASPINTAINEN UIMAPATJA: Uimapatjan pehmeä kangaspäällinen tuntuu todella mukavalta ihoa vasten. UV-suojattu päällinen voidaan irrottaa ja pestä koneessa.

✔ TILAVA UIMAPATJA: 200 cm pitkä uimapatja tarjoaa reilusti tilaa rentoutua ja nauttia laineitten liplatuksesta.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä iso uimapatja on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 200 x 192 cm
Painoraja 90 kg
Pakkauksen koko 11 x 35 x 22 cm
Suositus ikäraja 14+

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: