Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway lasten leikkiallas liukumäellä, merieläimet

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 84,95 € Säästä 20€!
Nyt vain: 64,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway lasten leikkiallas liukumäellä, merieläimet

Lasten leikkiallas on hauska kesäinen leikkipaikka lapsille. Tilavaan kahluualtaaseen mahtuu kerralla useampikin lapsi. Matalassa altaassa lasten on turvallista leikkiä. Uima-altaassa on runsaasti erilaisia hauskoja leikkipaikkoja. Liukumäki on varmasti altaan suosituimpia paikkoja. Allas sisältää myös pallopelin sekä renkaanheittopelin, sekä vettä ruiskuttavan puun.

Altaan saa todella nopeasti käyttöön, ja se voidaan täyttää juuri sopivasti niin, että se on turvallinen kaikille lapsille. Suositusikä altaan käyttöön on 2-vuotta. Matalassakin vedessä lapsia tulee ainaa pitää silmällä! Altaan tilavuus on 273 litraa. Mukana toimitetaan myös kaksi paikkatarraa, joilla allas on helppo korjata tarvittaessa. Tyhjennettynä allas varastoituu pieneen tilaan.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ HAUSKA LASTEN UIMA-ALLAS: Täydellinen leikkipaikka lapsille kesäksi. Uima-altaassa on paljon hauskoja leikkipaikkoja, kuten liukumäki ja vettä ruiskuttava puu.

✔ REILUSTI TILAA LAPSILLE: 280 x 257 cm altaaseen mahtuu useampikin lapsi kerralla.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä allas on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 280 x 257 x 87cm
Tilavuus 273 litraa
Pakkauksen koko 13 x 40 x 40 cm
Suositus ikäraja 2+

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: