Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Bestway lasten leikkiallas liukumäellä, yksisarvinen

Hinta voimassa31.1.saakka
Normaalisti: 99,95 € Säästä 40€!
Nyt vain: 59,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Bestway lasten leikkiallas liukumäellä, yksisarvinen

Yksisarvis leikkiallas on todella mukava leikkipaikka lapsille kesäksi. 274 cm pitkä uima-allas tarjoaa reilusti tilaa myös kavereille. Altaassa on paljon erilaisia aktiviteettejä lapsille. Hauskan yksisarviskorin kanssa altaassa voi ottaa vaikka koripallo-ottelun. Liukumäen yläpuolelle voidaan asettaa vettä suihkuttava kaari, joka vilvoittaa ja pitää takuu varmasti liukumäen liukukunnossa!

Altaan saa todella nopeasti käyttöön, ja se voidaan täyttää juuri sopivasti niin, että se on turvallinen kaikille lapsille. Suositusikä altaan käyttöön on 2-vuotta. Matalassakin vedessä lapsia tulee ainaa pitää silmällä! Mukana toimitetaan myös kaksi paikkatarraa, joilla allas on helppo korjata tarvittaessa. Tyhjennettynä allas varastoituu pieneen tilaan.

Bestway tarjoaa takuuvarmasti Suomen hauskimmat sekä laadukkaimmat uimalelut, uima-altaat sekä muut tuotteet vesileikkeihin ja kotiin.

Ominaisuudet

✔ HAUSKA LASTEN UIMA-ALLAS: Täydellinen leikkipaikka lapsille kesäksi. Uima-altaassa on paljon hauskoja leikkipaikkoja, kuten liukumäki ja vettä ruiskuttava kukkanen.

✔ REILUSTI TILAA LAPSILLE: 274 x 198 cm altaaseen mahtuu useampikin lapsi kerralla.

✔ MAHTUU PIENEEN TILAAN: Tyhjennettynä allas on helppo varastoida pieneen tilaan. Se on myös helppo pakata mukaan kaikille lomareissuille.

Tekniset tiedot

Mitat 274 x 198 x 137 cm
Tilavuus 220 litraa
Pakkauksen koko 12 x 35 x 22 cm
Suositusikäraja 2+

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: