Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

RIKU polyrottinkinen bistroryhmä, 4 hlöä

Hinta voimassa31.1.saakka
Normaalisti: 399,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 299,95 €

Alkaen 13.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

RIKU polyrottinkinen bistroryhmä

Polyrottinkinen parvekeryhmä

Kaunis RIKU bistrosetti on täydellinen kalusteryhmä parvekkeelle ja pienemmällä terassille. Erittäin tyylikkäät tuolit ja pöytä huokuvat luonnollista tunnelmaa, aivan kuten klassiset rottinkikalusteet. Kaksi tuolia ja pöytä on kuitenkin valmistettu polyrottingista, joka antaa kalusteille entistä pidemmän käyttöiän, tinkimättä ulkonäöstä. RIKU bistrosetissä mukana myös polyrottinkisohva kahdelle! Parveke kalusteet on helppoa asetella juuri niin kuin haluat, juuri sinne minne haluat. Ne kestävät pihalla vaikka välillä vähän sataisikin. 

Säänkestävät materiaalit

RIKU parvekekalusteissa käytetty polyrottinki on ihanteellinen materiaali suomalaiseen ilmastoon. Sadekaan ei haittaa. Bistroryhmä tarkenee parvekkeella ja katetuilla terasseilla ympärivuotisesti. Kalusteissa on kestävä teräsrunko, joka sirosta ulkonäöstään huolimatta antaa kalusteilla uskomatonta tukevuutta. Toimitukseen sisältyy myös pehmusteet, mutta polyrottingin ansiosta tuoleja ja sohvaa on mukava käyttää myös ilman pehmusteita!

Bistropöydän päällä on lasinen levy, joka antaa pöydälle lisäripauksen tyylikkyyttä ja modernia ilmettä. Lasilevy tekee pöydän pinnasta myös tasaisen, joten sille on helppo laskea kahvikuppi tai raikastava juoma kesähelteillä. 

bistrosetti

Ominaisuudet

✔ BISTROSETTI TERASSILLE:  Bistrosetti on täydellinen parvekkeelle ja pienemmille terasseille, mutta se on helppoa ja huolentonta sijoittaa myös pihalle, vaikkapa saunan eteen!

✔ MUTKATON KASAUS: RIKU bistoryhmän saat käyttöön hetkessä. Mukana toimitetaan kasausohjeet, eikä sinun tarvitse kiinnittää kuin muutamia ruuveja.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ POLYROTTINKI: Ihanan luonnolisen näköinen polyrottinki on erittäin säänkestävä materiaali, joka voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ SIRO MUTTA KESTÄVÄ RUNKO:  Tukeva teräsrunko on toteuttu modernisti, jonka ansiosta bistrosetti säilyttää siron ja luonnolisen ulkonäön.

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: 2 polyrottinkista tuolia + polyrottinkisohva + bistropöytä.

Tekniset tiedot

Mitat sohva 116x80x82cm (PxSxK)
Mitat tuolit 66x80x82cm (PxSxK)
Mitat pöytä 95x55x42cm (PxSxK)
Materiaalit Polyrottinki, teräs, lasi
Väri Polyrottinki, musta
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Ilkka 19.08.2020

Tykkään ulkonäöstä ja ihan kiva istua. Ruuveja oli kyllä hankala saada kohdalle mutta lievää voimaa käyttäen onnistui. Tuote tuli nopeasti ovelle. Seuraavana päivänä tilauksesta. Se oli mukava yllätys.

Kirjoittaja: Kaija 18.05.2020

Hyvännäköiset ja hyvät istua

Kirjoittaja: Viola 17.03.2020

Hyvin pehmusteltuna sopii hyvin parvekkeelle, ilman pehmusteluita sopii hyvin myös mökin terassille!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: