Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Lastenvaunusetti Koppis, useita värejä

Hinta voimassa16.5.saakka
464,95 €

Alkaen 19.95 €/kk

ILMAINEN TOIMITUS
HUOM! Valmistus tilauksesta, toimitusaika n. 3 viikkoa
14 päivän palautusoikeus
Valitse Väri:
 • Mustavalko / piste

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

& &
Isofix-telakka
remove_circle_outlined
add_circle_outlined
Hinta 144,95 €
Yhteensä =
Tuotetiedot

koppisetu1.jpgkoppisetu2.jpgkoppisetu3.jpg

Zagma Koppis -yhdistelmävaunut sopivat jo aivan vastasyntyneellä ja voit käyttää niitä aina 15 kiloon asti. Yhdistelmävaunut ovat paitsi tyylikkäät, niin myös erittäin käytännölliset vaunun kopan ja ratasistuimen ansiosta. Lisäosana valittavissa tilauksen yhteydessä turvakaukalo, jonka voi kiinnittää vaunurunkoon. Näillä vaunuilla kruisailet pienokaisen ensihetkistä alkaen jopa kolmeen ikävuoteen saakka.

Koppis-yhdistelmävaunut ovat erinomaiset kaupungilla kiertelyyn kääntyvien ilmakumirenkaiden ansiosta. Vaunuilla ajelet niin kaupungilla asfaltilla kuin kätevästi esimerkiksi julkista liikennettä käyttäessä. Näissä vaunuissa on koko paketti kasassa, eikä sinun tarvitse pelätä budjetin ylittymistä, sillä mukaan tulee vaunun kopan ja ratasosan lisäksi suuri kori, hoitolaukku, hyttysverkko ja sadesuoja. 

Runko

Sekä vaunukopan, että ratasistuimen voi asentaa runkoon molemmin päin. Työntiaisa on säädettävissä pituuden mukaan 73 - 110 cm välille, joten vaunuja voi työntää pituudesta riippumatta. Runko on helppo taittaa kasaan, jolloin se mahtuu pienempäänkin tilaan kätevästi. Rungon maksimipaino on 15 kiloa.

Koppisvaunuissa on kääntyvät eturenkaat, jotka voi lukita. Rungon taka-akselin seisontajarru mahdollistaa takarenkaiden lukituksen yhdellä painalluksella. Irroitettavat ilmakumirenkaat ja renkaiden jousitukset takaavat mukavan matkanteon. Suureen ostoskoriin mahtuu kaikki tarpeellinen ja mukava hoitolaukku on helppo asettaa roikkumaan vaunuun, jolloin kädet vapautuvat kokonaan.

Vaunun koppa

Lastenvaunuja voi käyttää vaunun kopan kanssa jo heti lapsen syntymästä lähtien. Pehmustetussa vaunun kopassa lapsen on mukava makoilla, eikä aurinkokaan häikäise, sillä säädettävä kuomu suojaa lapsen silmiä auringolta. Kopassa on suuren kuomun lisäksi jalkasuojus, joka lämmittää pienokaista. Vaunun materiaali on repeämätöntä kangasta, joka on UV-suojattu. 

Vaunujen kankaat on helppo pyyhkiä puhtaaksi, mikäli vahinkoja sattuu. Vaunut sopivat erityisesti Suomen sääoloihin, sillä kankaat hylkivät sekä vettä että likaa. Mukaan tulee sadesuoja, joka suojaa vaunuja niin vesi- kuin lumisateelta.

Ratasosa

Ratasosan selkänoja on säädettävä neljään eri kulmaan, joten lapsi voi ihmetellä maailmaa eri asennoissa, kun hän oppii istumaan. Vaunujen 5-piste turvavyö takaa turvallisen matkanteon ja säädettävä jalkatuki varmistaa, että lapsi istuu mukavasti vaunuissa. Ratasosassa on pehmustettu irroitettava turvakaari. Turvavöiden lisäksi turvallisuutta luo kankaiden heijastinelementit, eikä pimeällä kulkua tarvitse välttää.

Turvakaukalo

Turvakaukalo ei tule automaattisesti tilaukseen, vaan sen voi valita kohdasta "Valitse lisäosat".

Vaunurunkoon voit yhdistää Koppis-turvakaukalon, jonka voi valita tilauksen yhteydessä. Turvakaukaloa voi käyttää lapsen syntymästä lähtien ja siinä on 3-piste turvavyö. Turvakaukalon voi kiinnittää helposti runkoon mukana tulevilla adaptereilla. Kiinnittäminen onnistuu lapsen nukkuessa, sillä lasta ei tarvitse erikseen nostaa pois turvakaukalosta.

Lisäksi voit tilata ISOFIX-telakan turvakaukalolle. ISOFIX-telakka tulee tilata vaunutilauksen yhteydessä, mikäli turvakaukaloon haluaa ISOFIX-kiinnityksen. ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä Ryhmän 0+1 lasten turvaistuinten kiinnittämiseksi ajoneuvoon. Autosi ohjekirja kertoo tukeeko ajoneuvo ISOFIX-kiinnitystä.

ISOFIX-järjestelmän käytöstä ja taustoista löydät tietoa täältä.

Zagman Koppis yhdistelmävaunut ovat TÜV:n hyväksymät ja saaneet EN 1888 sertifikaatin. Turvakaukalolla on ECE R44/04 sertifikaatti.

12 kuukauden lisätakuu arvostelemalla tuote 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin tuotteesi takuuaika yhteensä 24kk!

Löydät lisäkuvia sivun ylälaidasta väriä valittaessa.koppistt.jpg

koppistt1.jpg

koppistt2.jpg

koppistt3.jpg

koppistt4.jpg

koppistt5.jpg

koppistt6.jpg

koppistt7.jpg

koppistt8.jpg

Ominaisuudet

Runko ja renkaat:

 •     Soveltuu hyvin 0-15 kg painoisille lapsille
 •     Runko on helppo taittaa kasaan
 •     Helposti kääntyvät ja lukittavat eturenkaat
 •     Mukava vaunun koppa, ratasistuin ja turvakaukalo voidaan asentaa kätevästi molemmin päin
 •     Helposti pumpattavat ilmakumirenkaat
 •     Taka-akselissa on hyvin pitävä seisontajarru
 •     Jokaisella renkaalla on omat jouset kovuudensäädöllä
 •     Säädettävä päällystetty työntökahva, korkeus 73 - 110 cm maasta
 •     Vaunun alaosassa suuri kori mm. ostoksille
 •     Vaippakassi, voidaan kuljettaa työntökahvalla tai olalla
 •     Muunneltava kokonaisuus eri asetuksilla

    Vaunun koppa:

 •     Kätevästi taittuva suojakupu kahvalla
 •     Kesäiltoja helpottava hyttysverkko
 •     Jousitus takaa tasaisen kyydin kun koppa on kiinni vaunuissa
 •     Windstopper - tuulensuojus vaunuissa ja kopassa
 •     Hyvin UV suojattu ja repeämistä estävä kangas

    Ratasistuin:

 •     5-pistevyö ja säädettävä selkänoja
 •     Taittuva suojakupu
 •     Jalkatuki säädettävissä
 •     Mukava lämpöpatja ja irroitettava jalkasuoja
 •     Sadensuoja ja hyttysverkko
 •     Turvakaari irroitettavissa kätevästi

    Turvaistuin:

 •     3-pistevyö pikalukituksella
 •     Kiinnitys autoon kasvot taaksepäin
 •     Voidaan kiinnittää autoon turvavyöllä
 •     Helposti irroitettava suoja
 •     Keinumekanismi
 •     Hyttysverkko ja jalkasuojus
 •     Kaukalon voi kiinnittää vaunujen runkoon

Tekniset tiedot

Vaunut koottuna P: 102cm K: 118cm L: 58cm
Vaunut taitettuna kasaan renkailla P: 87cm K: 40cm L: 60cm
Vaunukopan mitat P: 88cm K: 19cm L: 34cm
Kiinteän renkaan halkaisija 28 cm
Kääntyvän eturenkaan halkaisija 22 cm
Vaunujen painoraja 15 kg
Vaunun osien paino 5 kg / kpl
Turvaistuimen paino 3 kg
Turvaistuimen painoraja 10 kg
Sertifikaatit EN 1888 ja ECE R44/04
Tuoteryhmät: Yhdistelmävaunut
Kääntyvät eturenkaat: Kyllä
Renkaat: Ilmakumi
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Lastenvaunusetti Koppis, useita värejä

4.2 /5


Yhteensä 41 tuotearvostelua

5 tähteä13 kpl

4 tähteä25 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Niina Virta 02.12.2019

N.3 viikon sijaan vaunuja sai odottaa 8viikkoa, asiakaspalvelusta vain pahoitellaan, aina muutaman päivän vastaus viiveellä. Vaunujen ohjeet ihan ihme kielellä (oiskohan valmistusmaa), no asiakaspalvelusta sai pyydettäessä, pienillä printtikuvilla. Kokoaminen onneksi loppujen lopuksi aika simppeli, ja kokoon menee myös simppelisti, kun äkkää mistä vivusta vetää. Muki teline näyttää todella onnettomalta muovi härpäkkeeltä, saa nähdä pysyykö kyydissä, kun aletaan vaunuja käyttää. Renkaista oletin, että olisivat sisältäneet tarpeeksi ilmaa, mutta ei, heti saa lähteä täyttämään. Muutenkin vaunut eivät välttämättä ole kovin pitkäaikaiset, lähinnä johtuen ratasosan lyhyestä istuinosasta, ainakin silmin nähden, toivottavasti olen väärässä. Turvakaukalokin on luokiteltu kestämään vain 10kg:n asti, mitä en valitettavasti ymmärtänyt huomioida tilatessa, moni vauva voi 6kk painaa jo 9kg, ja siitähän ei paljoa enää sitten puutu. Olen kuitenkin odottavaisin mielin, että pääsen vaunut/rattaat testaamaan käytännössä, jos tämä olisi vain huonoa ensi vaikutelmaa, toivon totisesti! Tämän jälkeen teen uuden arvostelun, jos näin on käynyt.<br /> Isofix telakan ohjeet sentään englanniksi, ja selkeät kuvat, katsotaan jos riittää kiinnittämiseen.

Kirjoittaja: Harri 24.10.2016

Vaunut ovat kevyet ja kätevät. Kääntyvät eturenkaat ehdottomat. Minä ainakin tykkään, ei aina tarvitse nostella etupäätä ilmaan. Renkaat mahdollistaa nopeat väistöliikkeet. Tiessä olevat kuopat ja montut ovat nopeasti kierrettävissä . Isofix telakka on kätevä autossa, suosittelen ostamaan sen samalla. turvakaukalo nopea ja helppo kiinnittää samoin irroittaa. Renkaat ovat herkät, alussa tuntui, että vaunut heiluvat minne sattuu, mutta nyt niihin on tottunut. Heijaus liikkeet myös on helppo tehdä ei vain eteen ja taakse vaan sivuttaisliikkeet onnistuvat myös kätevästi pienessäkin tilassa. Vaunut kulkevat asfaltilla samoin hiekkatiellä kevyesti. Vaunut tulivat sovitussa toimitusajassa kotiovelle asti ja asiakaspalvelusta on saanut nopeat vastaukset. (ohjekirjat hieman puutteellisia) Vaunut eivät ole tukevammasta päästä, mutta hinta-laatu suhde kohtaavat. Viittä tähteä en voi antaa koska en tiedä vielä miten lukitut etupyörät toimivat loskakelillä.

Kauppias vastannut 14.03.2017

Kiitokset arvostelustanne. Etupyörän ja

Kirjoittaja: Heidi 21.08.2015

Tuote todella vastasi sitä, mitä odotin. Kevyet ja kätevät, tyylikkäät ja kromirenkaat kruunasivat kokonaisuuden. Ainoa haitta, on, että kun etupyörät eivät ole lukittuna, lukitusmekanismit jäävät roikkumaan vapaana estäen pyörien pyörimisen 360. Laitoimme niihin kiinni kumilenkit, jotta pyörät pyörivät normaalisti. Toki tähän voi olla joku jippo, mitä emme vielä ole keksineet. Mukana siis ei tullut kokoamisohjeita vaunuille mikä oli huono, mutta paketti saapui kyllä perille ja jopa olohuoneeseen asti. Ainakin mies tietää nyt vaunujen toimintamekanismin kun kokosi ne :) Hyvää on myös että mukana tuli hoitolaukku, sade- ja hyttyssuoja, auringonvarjo, sekä mukinpidike työntökahvaan. Hoitolaukun saa kätevästi kiinni kahvaan myös. En malta odottaa shoppailemaan pääsyä näiden kanssa!

Kirjoittaja: Tiina 19.08.2015

Oven taakse ilmestyi kuten luvattu. Hyvin nopeasti saimme ohjeet kokoamiseen suomeksi sähköpostiin, kun niitä pyysimme. Helppo koota ja ihanan monipuolinen paketti. Ihanan kevyet nostaa kynnyksen yli ja kääntyvien pyörien ansiosta kulkevat helposti vaikeistakin paikoista. Hinta ja laatu todella kohtaavat. Suosittelen.

Kirjoittaja: Henri 01.07.2015

Tuli kotiovelle niin kuin oli luvattu. Sähköpostissa oli ohjeet, mutta yllättävän helppo koota ja oppia käyttämään vaikka ensimmäistä kertaa vaunuhommissa olinkin. Koppa oli aluksi tosi tiukka ja sen sai heiveröinen mieshenkilö kasaan vasta parin suihkukäynnin jälkeen. Kuvat ei kerro välttämättä täyttä totuutta väreistä, huomioi tämä kun tilaat. Silti hyvä maku jäi ja nyt odotetaan vain muksun syntymistä.

Kirjoittaja: Silja Alanärä 21.06.2015

Ja vielä piti lisätä että hoitolaukku ei sisälmykseltään ole kummoinen, mutta kuitenkin tilava. Kuppin pidikkeeseen en ole vielä yhtäkään kahvia saanut mahtumaan ja epäilen ettei kahvi siinä pysyisi.

Kirjoittaja: Nieminen 21.06.2015

Vaunut olleet käytössä nyt 5kk ja en lähtisi muihin vaihtamaan. Rattaat oli helppo koota ja ovat kulkeneet hyvin kaupungissa kuin maalla, myös talvella. Nämä on helppo taittaa kokoon, rungossa hyvä jousto, koppaa saa keinuteltua kun laittaa lattialle ja kankaat saa irroitettua pestäväksi. Miinusta jäykästä jarru painimesta, kannattaa välttää jarrun aukaisemista ilman kenkiä. Ja myös hieman ärsyttää ettei vaunukopan päälly kangas asetu niin helposti paikoilleen, vauvan potkiessa se suoja saattaa alkaa raottelemaan. Mukana tulevalla adapterilla turvaistuimen saa myös rungon päälle helposti. Rungon vaihtoon aina tarvii kaksi kättä ja hyvän näkyvyyden että osat loksahtaa paikoilleen, mutta tämäkin sujuu paljon helpommin kuin joillain isommilla merkeillä.

Kirjoittaja: öy kk jfk ku f 28.05.2015

Vaunut tulivat kolmessa viikossa postiin. Kokoaminen oli helppoa, vaikka mukana olikin ohjeet vain puolaksi. Erittäin jämäkän ja laadukkaan oloiset vaunut. Hinta-laatusuhteesta täydet viisi tähteä.

Kirjoittaja: Pirjo 07.05.2015

Miinusta kokoamisohjeiden puuttumisesta, selviydyttiin lopulta kuitenkin. Plussaa kotiinkuljetuksesta, monipuolisista yhdistelmävaunuista, hyväntuntuisista renkaista ja ulkonäöstä.

Kirjoittaja: Varpu 15.04.2015

Helppo koota, yksinkertainen muunnella. Kevyet, mutta jämäkät. Paljon mielummin ostin nämä kokonaisuudessaan toimivat vaunut edullisesti kuin yli tonnin maksavat merkki vaunut koska sen rahan voi käyttää vaikka perheen muihin yhteisiin juttuihin.

Kirjoittaja: Aki 09.04.2015

helppo koota, kevyet työntää ja kääntyvien etupyörien ansiosta ei tarvi nostaa etupyöriä ilmaan kääntyäkseen. Runko tuntuu olevan jämäkkä ja helppo kasata ja pienet ostokset menee kätevästi vaunujen alla olevassa korissa. suosittelen :)

Kirjoittaja: Ämäl 16.02.2015

Vaunut saapuivat 3 viikon jälkeen tilauksesta. Kokoaminen oli helppoa. Toisen renkaan keskiosa oli viallinen eikä menny paikalleen. Saatiin korvaava keskiosa soittamalla ja tilaamalla. Vaunut ovat todella hienon näköiset! Enkä malta päästä kokeilemaan niitä ulkona :)

Kirjoittaja: Mikko 04.02.2015

Tuote tuli kotiovelle laatikossa parissa viikossa. Kokoaminen oli helppoa eikä juuri päänvaivaa tuottanut. Runko vaikuttaa erittäin laadukkaalta. Verrattuna Britaxin matkarattaisiin runko ja muoviset klipsut/ lukitussalvat vaikuttavat erittäin lupaavilta. Käytössä niihin tullee välystä, kuten on tullut Britaxeihinkin. Jos jotain nuristavaa olisi, niin kaikki kangasosat on ommeltu todella nafteiksi. Kaikki vähän tuntuisi pingottavan ja etenkin tuon vaunukopan jalkapeitteen kanssa oli ongelmia. Nepit sai sivuilta kiinni ja vielä vedettyä peitteen jalkopään reunojen yli, mutta hankalaa oli, nepit ponnahtivat kireydestä auki. Tulen itse tekemään pienet jatkopalat joilla nepit saa helpommin kiinni ja niihin vähän joustoa. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Samoin saamaani palveluun, se on ollut moitteetonta. Suosittelen tuotetta ja yritystä!

Kirjoittaja: Katja 03.02.2015

Paketti tuli ajallaan. Osat vaikuttavat laadukkailta ja tukevilta. Ainut miinus kokoamisohjeista, jotka suomeksikaan ei mielestäni olleet tarpeeksi kattavat. Kaikki kuitenkin saatiin paikoilleen kun hieman pähkäili ja testaili. Renkaat on isot ja luulisi niillä pääsevän hyvin lumessa eteenpäin. Olen kaikinpuolin tyytyväinen hinta-laatu suhteeseen ja nyt vain odotellaan että pääsee testaamaan vaunuja myös ulkona. Suosittelen!

Kirjoittaja: Juha 28.01.2015

Toimitus oli sukkela ja kaikki osat oli mukana. Vaunut tuntui jämäkiltä ja koulutettu apinakin osaa ne kasata.

Kirjoittaja: Marika 10.01.2015

Toimitus nopea ja vaunut juuri sellaiset kuin kuvauksessa kerrottiin, loistava hinta / laatusuhde. Suosittelen !!!

Kirjoittaja: Olga 06.01.2015

Tuote oli toimitettu lähempään postiin isossa pahvilaatikossa. Kaikki settiin tarvittavat osat löytyivät helposti. Ainoastaan asennusohjeet puuttuivat. Paketissa oli vain puolankielisiä käyttöohjeita ja englanninkielsiä turvaistuimen ohjeita. Sähköpostiin tuli suomenkielisiä käyttöohjeita, muttei asennusohjeita. Asennuksessa pärjättiin maalaisjärjellä. Koppa tuli taitettuna ja sen piti itse nostaa metallisilla tueilla, otka olivat tosi tiukkoja ja vaikeasti taitettavia. Emme vielä ehtineet kokeilla vaunuja lapsen kanssa, kun on vielä jonkun aikaa synnytykseen. Kaikki materiaalit tuntuvat laadukkaalta. Vaunut kääntyvät helposti sekä istuimien vaihto ei vaadi paljon voimaa.

Kirjoittaja: marianna 19.12.2014

Vaunut saapuivat 2,5 vk tilauksesta eli ajallaan :) plussat nyt saapumisen ja tutustumisen jälkeen ovat : + helppo kasata +vaikuttaa tulevilta ja hyviltä +kuosit oli juuri sellaiset kuin pitikin +materiaali vaikuttaa kestävältä. Miinukset -kääntyvät pyörät pitää erikseen irroittaa jos haluaa lukita suoraan meneviksi, helppo kotona mutta miten sujuu sitten käytössä, saa nähdä. -runko jotenkin vinohko kai kun makuukoppa ottaa toisesta sivusta runkoon kiinni ja toisesta ei, tiedä sitten joutuuko palauttelemaan, -renkaat kieron oloiset, -jarrut aika heiveröt jotenkin. Mutta hintalaatu suhteeltaan ihan toimivat ja itse tykkään, tiedä sitten kun vauva tulee niin miten toimii käytännössä mutta odotan innolla! :)

Kirjoittaja: Sari 14.12.2014

Olen kaiken kaikkian tyytväinen ostokseeni. Värinä mustavalkoinen. Vielä ei tosin ole ollut käytössä, mutta nyt on hyvä odotella käyttöönottoa, kun vaikutelma on ainakin hyvä :) Hoitolaukku oli tosin pettymys ja sen olen joutunut tilaamaan muualta, halusin isomman ja tässä ei toinen neppari pidä ollenkaan, joten minulle hyödytön. Helppo kasata ja toimitus oli nopea,n viikko. Postista oli haku, tuli kahdessa paketissa ja molemmat mahtui autoon (sitä alkuun jännitin hakiessa, että saadaanko kotiin asti). Hinta-laatusuhde hyvä, joten suosittelen!

Kirjoittaja: Cengiz 25.11.2014

Ostamani vaunu oli erinomainen osto, kaikki osat ovat mukana ja tukeva/laadukkaat osat. Olen tyytyväinen ostostani. Suosittelen!

Kirjoittaja: Säde 24.11.2014

Meille vaunut saapui parissa viikossa aivan kotiovelle asti kuljetettuna. Vaunut oli täysin kunnossa, ei mitään rikkonaisia osia. Vastasi täysin sitä mitä odotin, oli jopa vielä vähän paremmat. Nyt odotellaan innolla käyttöön ottoa, jolloin nähdään lopullisesti, kestääkö vaunut käytössä vai ei.

Kirjoittaja: Jonna 20.11.2014

Siistinnäköiset vaunut, väri ja kuvitus oli juuri sellainen kuin kuvassakin. Käyttöön emme vaunuja vielä ole ottaneet, toivottavasti sitten kestävät. Näin ensivaikutelmana hinta-laatusuhde näyttää olevan kohdillaan. Kokoamisohjeita olisimme toivoneet pakkauksen mukana.

Kirjoittaja: Mari 14.11.2014

Hyvännäköiset ja todella tukevan ja laadukkaan oloiset runko sekä renkaat. Mainiosti kaikki tarvittava yhdessä ja parit kivat lisävarusteet mukana.Hyvin mietitty ja suunniteltu. Todella helppo koota, selkeät osat. En ole vielä kokeillut käytössä, mutta uskoisin olevan muuten huipuuhyvät, paitsi muutama muovinen kiinnitys/avausklipsi ei vaikuta kovin kestävältä. Valinnan vaikeus, kun ihania värivihtoehtoja oli niin monta. Toimitus oli oikein sujuva ja tulivat kätevästi suoraan kotiin. Suosittelen.

Kirjoittaja: Anne 14.11.2014

Hyvät vaunut, hinta-laatu suhde kohdallaan. Paljon värivaihtoehtoja.

Kirjoittaja: Saija 06.11.2014

Olemme tyytyväisiä tuotteeseen,hinta-laatusuhde 10.Ainoina miinuksina turvaistuimen telakan puuttuminen lähetyksestä(tuli soiton jälkeen nopeasti postiin) ja myös kotiinkuljetuksen puuttuminen,Näistä huolimatta erittäin hyvä vaununsetti.Asiakaspalvelu aivan loistavaa.

Kirjoittaja: Jesse 02.11.2014

ketterät vaunut, helppo kasata, väri täsmäsi kuvaan, renkaissa pientä väljyyttä. Tuli kotia asti ja soitto että oli vastaanottaja kotona!

Kirjoittaja: Linda 27.10.2014

Saimme vaunut suoraan kotiin kuljetettuina kahdessa viikossa. Kaikki osat olivat tallessa. Kokoaminen ei ollut aivan yksinkertaista, sillä ohjeet (suomenkieliset) eivät kattaneet kaikkia kokoamiseen liittyviä asioita. Mutta yritys/erehdys periaatteella saimme koottua ja kaikki toimintaperiaatteet testattua. Vaunut vaikuttavat hyviltä ja renkaatkin tuntuvat tarpeeksi isoilta tulevia talvikelejä ajatellen.

Kirjoittaja: Taru 15.08.2014

hyvät vaunut, helppo kasata, liikkuvat ketterästi, kauniin väriset ja toimitus kotiin kannettuna!

Kirjoittaja: Marleen 04.08.2014

Hyvä hintalaatusuhde. Toimitus oli nopea, suosittelen :)

Kirjoittaja: Hanna 03.08.2014

Vaunu laadukkaan näköinen. Helppo kasata, ainoastaan vaunun kopan toinen tukirauta oli hankala laittaa paikalleen. Mutta asiakaspalvelu toimi asiassa loistavasti. Ja tuli koti ovelle vaikka tuote-esittelyssä lukee että toimitus lähimpään postiin. Suosittelen.

Kirjoittaja: Roosa-maria 02.08.2014

Olen todella tyytyväinen tilaamaani tuotteeseen! Toimitus noin 2.5vk ja vaikka tässä lukee että toimitus postiin, nämä tulivat kannettuna olohuoneeseen asti :) ihanan kevyet ja näppärät, ja kaikenlisäksi tosi kauniit vaunut! Nyt odotellaan vielä pikku neiti koeajolle. :)

Kirjoittaja: Tommi 24.07.2014

Hyvä paketti äkkiä katsottuna. Kaikki tuli, mitä piti. Pari päivää yli luvatun kahden viikon toimitus. Kotiovella ei kukaan käynyt sovittuna päivänä pakettia tarjoamassa, vaan postista nouto, ei suurta haittaa. Suomenkieliset ohjeet tuli s-postiin ilman kysymistä. Epäselvät ohjeet mutta suht helppo kasata. Suosittelen!

Kirjoittaja: Sahra 27.06.2014

Tuote on hyvä ja hintan laatuinen ,helppo kasata suosittelen.

Kirjoittaja: Inka 25.06.2014

+kevyet työntää +nopeat kasata ja purkaa +isofix kiinnitys todella iso plussa, varsinkin kun saa kahdessa sekunnissa vaunujen runkoon kiinni ja pois (ei tarvitse matkarattaita hankkia, kun tässä on koko paketti). +kromivanteet hienot +tilava vaunukopp

Kirjoittaja: Anne 24.06.2014

-Hidas toimitus, paitsi suomen puolelle tullessa kesti vain päivän, kun olivat jo ovella -Osittain huonosti ommeltu -Muoviosia aika paljon, rikkoutuu varmasti ensimmäisten joukossa +Kevyet työntää +Helppo kasata + Kaikki tavarat paketissa mukana niinkuin

Kirjoittaja: Sanna 21.06.2014

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, kevyet työntää, helppo kasata. Ainoa miinuspuoli kuljetuksen hitaus. Muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen!

Kirjoittaja: Lauri 28.05.2014

Asiallisen tuntuinen hintaansa nähden, nopea kasata.

Kirjoittaja: Mikke 17.05.2014

Hyvä hintalaatusuhde :) Suosittelen!

Kirjoittaja: Suha 10.03.2014

Tuote on hyvä ja hintaansa laatuinen, muuten hyvä paitsi kangas ei ole niin laadukasta. kaikki tavarat oli mukana kuten piti ja sen kokomine on helppoa ja siinä ei ole mitään ongelmaa. suosittelen koska hyvä laatuinen.

Kirjoittaja: Sami 04.03.2014

Laadukkaan oloiset materiaalit suhteessa hintaan. Pyöristä ja kevyestä liikkuvuudesta iso plussa, kevyet mutta liikkuvat myös huonommalla tiellä. Paljon tuotteita samassa paketissa. Tilaus ja toimitus sujui mutkattomasti ja nopeasti. Kantokoppa kevyt kantaa mutta miinuksena se, että ei sopinut tunnetun kantokoppamerkin isofix telakkaan, eli joutuisi ostamaan oman merkin telakan. Kasausohjeet paketin mukana olivat Puolaksi ja kuvat ohjeessa epäselviä. Pyydä siis Preecolta suomenkieliset ohjeet erikseen, mikäli et ole aiemmin käsitellyt lastenvaunuja.

Kirjoittaja: Amanda 21.02.2014

+ Miellyttää silmää + Hyvä työntää + Isot kääntyvät etupyörät, jotka saa lukittua + Jousitus + Vaunukoppa toimivan oloinen, selkänojan säätö hyvä + Iso tavarakori + Hinta-laatusuhdetta vastaava - Kankaat joltain osin huonosti ommeltuja (esim. turpykälätönsäätö tuntuu hankalalta käytössä - Turvakaukalo vaikea asettaa runkoon adapterien avulla (ei kiinnity kunnolla) - Kiinnittimet, millä saa eri osat runkoon ovat muoviset (saattaa mennä helposti rikki)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: