Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lasten mopo

Tilaa lasten mopo meiltä. Lasten mopot tarjous nyt jopa -210 €. Saatavilla sähkö- ja bensakäyttöiset minicrossit.

Miksi ostaa Lasten mopo Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus minicrosseista
2. Suomen edullisimmat lasten mopot
3. 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lasten mopo ja minicrossi - Osto-opas

lasten-mopoTämä voi olla paniikin tai riemun hetki, tai yhdistelmä molempia. Ehkä ensimmäinen ajatus oli "Mistä tiedän minkälainen on oikea minicrossi valinta?". Se on hyvä kysymys ja haluamme auttaa oikeaan ratkaisuun. Mutta ennen vastausta tuohon kysymykseen, täytyy vastata muutamaan lisäkysymykseen.

Tässä on muutamia lisäkysymyksiä mietittäväksi:

  1. Minkä takia on hankinnassa lasten mopo?
  2. Mikä on sopiva ikä lapsille oppia ajamaan minicrossi pyörää?
  3. Minkä ikäinen on liian nuori aloittamaan ajamisen?
  4. Ymmärtääkö lapsi turvallisuudesta huolehtimisen?
  5. Minkä suuruinen hinta saa minicrossilla olla?
  6. Onko etua, jos aloittaa ajamisen varhaisessa iässä verraten niihin jotka aloittavat vanhemmassa iässä?
  7. Minkä kokoinen pyörä on hyvä valinta aloittelijoille?

lasten-mopo-hintaVastaukset näihin kysymyksiin riippuvat oikeastaan sinusta - ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia. Oliko se isä, josta kilpailugeeni tuli, vai kaveri kadulla tai onko kyseessä juuri nyt suosittu urheilulaji, jossa kaikki ovat mukana, ja luulet että se voisi sopia hänelle? Onko taipumus pysyä samoissa asioissa vai onko persoonallisuus enemmän sellainen, että kokeilee asiaa kerran ja siirtyy eteenpäin? Jotkut osaavat luonnostaan ajaa crossia ja toiset tarvitsevat enemmän opetusta.

Näihin kysymyksiin vastaamisen pitäisi opastaa päättämään miten syvällisesti, niin taloudellisesti kuin ajallisestikin, haluat päästä mukaan tähän harrastukseen ja kuinka vakavissaan lajin suhteen ajattelet olevan. Oikean crossin valitseminen ei tarkoita pelkästään oikean pyörän ostamista. Muut tekijätki, kuten missä ajaa ja kyky investoida ajovarusteisiin, vaikuttavat oikean pyörän valitsemiseen.

Miten valita oikea lasten mopo tai minicrossi

Mitä voimme kertoa sinulle on että – älä valitse liian isoa. Ajaessaan helposti yliarvioidaan omat kyvyt. Valitse pieni minicrossi moottori (50cc sopii aloittelijoille), koko ja jossa on myös pieni hinta.

Valitse lasten mopo, joka on sopiva kokoinen ja helppo hallita. Pyörässä tulee pystyä istumaan ja ylettymään maahan molemmilla jaloilla tukevasti sekä ylettymään ohjaustankoon ja hallintalaitteisiin helposti. Suuremman pyörän käytön oppimiseen voi mennä paljon enemmän aikaa.

Lasten mopo - Erilaisia minicrossi varusteita

minicrossiJos on kiinnostunut crossipyörillä ajamisesta, niin on todennäköisesti käyttänyt aikaa polkupyörillä. Polkupyörän ajaminen aloitetaan käyttämällä apupyöriä ja kyllä, myös crossipyörille löytyy apupyöriä. Varustamalla minicrossi apupyörillä, saa saman hyödyn kuin polkupyörän apupyörillä. Crossipyörien apupyörät antavat vakautta ja hallintaa, kunnes on oikeasti valmis ajamaan.

Toinen mietittävä vaihtoehto on manuaalinen tai automaattinen kytkin. Kuten aiemmin todettiin, kyky oppia on avaintekijä. Automaattikytkin voi osoittautua hyödylliseksi, jotta voi harjoitella ajamisessa tarvittavia perustaitoja ja pysyä pystyssä ennen kuin siirrytään monimutkaisempiin crossiajon osa-alueisiin.

Turvavarusteet

Kun hankinnassa on lasten mopo, on tärkeää muistaa myös suojavarusteet. Kypärä, rintapanssari, saappaat, polvisuojat, käsineet ja suojalasit ovat tarpeellisia investointeja crossiajoon.

Suhtaudu minicrossi ajovarusteisiin samalla tavalla kuin pyörän ostamiseen, lukuun ottamatta käytetyn ostamista. Suosittelemme uusia varusteita, paitsi jos sinulle sopii käyttää perheenjäsenten tai luotettavan ystävän varusteita. Pienikin kaatuminen voi vahingoittaa ja heikentää varusteiden laatua - etenkin kypärän. Laadukkaiden turvavarusteiden hinta voi olla hieman kalliimpi, mutta sen tuoma suoja ylittää pienen lisämaksun.

Missä minicrossilla voi ajaa

minicrossi-tarjousCrossipyörien hauskuus on se, että niillä voi ajaa melkein missä vain. Crossiradat, polut ja metsäalueet, kaikki tarjoavat hauskoja ja jännittäviä esteitä ja käänteitä. Monissa kunnissa on julkisia ratoja ja kursseja, joihin voi osallistua maksua vastaan. Nämä radat tarjoavat parhaimman mahdollisuuden kilpailla ja tavata muita ajajia, jotka ovat samassa tilanteessa. Jos et ole itse ajanut crossia aikaisemmin on viisasta hyödyntää paikallisten seurojen ja ratojen apua.

Tilaa lasten mopo Preecolta - Edullinen hinta

Preeco:sta löytyy lasten mopot loistavalla hinta-laatusuhteella ja kätevästi ilmaisella toimituksella. Katso parhaat minicrossi tarjoukset ja osta omasi. Saatavilla on monen värisiä mopoja, kuten esimerkiksi punainen, vihreä, musta. Isommat ja painavammat tuotteet (yli 25 kg tai yli 3m) toimitetaan aina rahtikuljetuksella kotiin hintaan 49,95€ (sis. ALV 24%) ja tarjoamme tuotteillemme 30 päivän palautusoikeuden.

Yhteenveto

Kuten näet, parhaan lasten mopo valinta vaatii miettimistä ja tutkintaa. Pitää muistaa mielessä, että harjoittelu tekee mestarin. Laadukkaan ja edullisen tuotteen löytämiseksi, tarkista minicrossi hinta ja tarjous meiltä. Tilaa uutiskirje saadaksesi parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.