Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Polyrottinkikalusteet

Polyrottinkikalusteet nyt edullisesti meiltä. Valikoimasta löytyvät myös puutarhakalusteet. Tilaa polyrottinkikalusteet nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Aurinkosängyt alk. 399,95€
Parvekekalusteet alk. 39,95€
Polyrottinkisohvat alk. 69,95€
Riipputuoli alk. 99,95€
Ruokailuryhmät alk. 99,95€

Tuotteita yhteensä 150 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 150 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Polyrottinkikalusteet - Osto-opas

polyrottinkikalusteetPolyrottingin saapuminen markkinoille on muuttanut ulkokalusteiden maailman. Nykyään polyrottinki yhdistetään kaikkeen rottinkiin liittyvään. Polyrottingissa on rottingin hyvät puolet ilman sen huonoja puolia. Kaluste, joka on helppohoitoinen, voidaan sijoittaa ulos koko vuodeksi, kunhan se suihkutellaan ennen ja jälkeen talvikauden.

Kun hankinnassa on puutarhakalusteet, jotka jätetään ulos koko talveksi, täytyy niiden olla hyvälaatuisia. Tämä opas auttaa valitsemaan parhaat hinta-laatuiset polyrottinki tuotteet suuresta joukosta.

Mieti näitä 5 asiaa ennen kuin ostat polyrottinkikalusteet

Materiaali

Polyrottinki kuidut on tehty pääasiassa PVC:stä. Se on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Polyrottinki kestää säätä paremmin kuin puiset- tai rottinkisetkalusteet, eikä ala ruostumaan jos pinta vaurioituu, niin kuin metalliset. Preeco:lla kaikki polyrottinkikalusteet on tehty laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät käyttöä.

Punos

Myös punos vaikuttaa tuotteen kestävyyteen. Yleisesti ottaen mitä tiheämpi ja tiukempi punos on, sitä kestävämpi esine on. Kalusteet on usein käsinpunottu ammattilaiskäsityöläisten toimesta ja tarjolla on laaja skaala erilaisia kuvioita.

Runko

Vältä kaikkea ruostuvaa. Alumiini on tavallisesti hyvä materiaali, sillä sillä on korkea voimakkuus-paino-suhde, ja se ei syövy. Tarkista että kehykset on puuteroitu, jotta hopeanväriset putket eivät näy valmiin tuotteen läpi.

Alumiini on myös 100% kierrätettävää, tehden siitä ympäristöystävällisen valinnan. Varo kuitenkin halvempaa putkimaista alumiinia, sillä se on niin kevyttä että tuuli voi temmata sen mukaansa.

polyrottinkikalusteet-hinta

Verhoilu, pehmusteet

Rasittava puuha kuljettaa tyynyjä sisään aina jokaisen käytön jälkeen voi nyt olla historiaa. Ulkokäyttöön tarkoitetut tyynyt voivat viettää koko elinikänsä altistuneena kaikille sääoloille, vaikkakin talveksi varastoon varastointi pitää ne puhtaampina.

Suosittelemme tyynyjä jotka ovat tehty vaahtomuovista, jotka kuivuvat melkein heti sateen, lumen, kosteuden ym. jälkeen. Vaahtomuovin hinta on edullinen ja niissä on suuret avoimet huokoset, jotka tarjoavat maksimikuivatuksen ja ilmankierron samalla pysyen mukavina ja kestävinä.

Muotoilu

Polyrottingin joustavuus on antanut suunnittelijoille paljon enemmän tilaa. Enää ei ajatella kesäkalusteita vain tuoleina ja pöytänä, vaan nyt voit valita sohvaseteistä ja kahvipöydistä, sivupöydistä, ruokailuryhmistä nojatuoleineen, bistroseteistä jne. Valinta ei koskaan tarvitse näyttää tavalliselta. Monet näistä malleista ovat nykyaikaisia selvine linjoineen ja moderneineen kankaineen. Monet näistä kalusteista sopivat aulaan tai ruokailuhuoneeseen.

Polyrottinkikalusteet - Hinta

Myös hinta on tärkeässä osassa hankintaa ja kannattaakin vertailla verkkokauppoja ja kivijalkakauppoja, ettei maksa samasta tuotteesta liikaa. Toiset myös etsivät polyrottinkikalusteet ulkomailta, kannattaa kuitenkin muistaa, että suuren kokonsa johdosta usein sieltä ostettaessa toimituskulut nousevat hyvin suuriksi.

Polyrottinkikalusteet ja huolto

polyrottinkikalusteet-tarjousEi ole tarvetta mihinkään erikoisiin siivoustuotteisiin pitääkseen rottinkikalusteet puhtaina. Hieman tiskienpesuainetta, kulho lämmintä vettä, pehmeä liina, hammasharja ja hieman lakkaa on kaikki mitä tarvitaan maksimoidakseen kaluston käyttöiän.

  1. Lisää hieman astianpesuainetta kulholliseen vettä ja sekoita luodaksesi kuplia.
  2. Dippaa pehmeä liina vain kupliin, ja pyyhi polyrottinkia. Kosteus puhdistaa polyrottingin ilman täyttä kastelua joka voi aiheuttaa vaurioita.
  3. Käytä vanhaa hammasharjaa päästäksesi koloihin ja rakoihin.
  4. Anna kuivua ja lisää kerros lakkaa maalaussudilla lisäsuojaksi. Käytä keitettyä pellavansiemenöljyä korjataksesi halkeamia. Jos käytössä on pellavansiemenöljy, huolehdi että se on keitettyä eikä raakaa, sillä raaka ei kuivu.
  5. Poistaakseen hankalia tahroja, lisää pesuainetta ja hankaa enemmällä vedellä kuin yllä ohjeistettiin. Jos polyrottinki jää hyvin märäksi, käytä hiustenkuivainta tai jätä se aurinkoon kuivumaan.

Polyrottinki kalusteet kannattaa valita huolella, jotta löytää parhaan vaihtoehdon

Kaikki polyrottinki ei ole samanlaista joten tässä on lista jonka avulla voit tarkistaa että valitset kaikista parhaat tuotteet:

  1. Varmista, että puutarhakalusteet kestävät auringon paisteen.
  2. Valitse tyynyt jotka täydentävät kaluston.
  3. Pidä huoli että ostat kalusteita joissa on vahva kehikko. Paras ominaisuus polyrottingissa on, että sen alumiinikehikko ei ruostu ulkona kuten teräs.
  4. Ennen kuin ostaa yhtään kalustetta, on tärkeää mitata puutarhan koko varmistaakseen, että ne mahtuvat sinne hyvin.

Tilaa polyrottinkikalusteet Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat polyrottinkiset kalusteet. Kalusteiden hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Voit valita polyrottinkikalusteen värin, esimerkkeinä valkoinen, musta, kuin myös puun väri.

polyrottinkinen-kalustepolyrottinkikalusteet-aleVerkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Polyrottinkikalusteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä mahdollisuus ostaa polyrottinkiset tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös kotiinkuljetus. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Asiakaspalvelu auttaa

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa tuotteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.