Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Sähkötakka ja sisustustakka

Sähkötakka ja sisustustakka

Miksi tilata sähkötakka tai sisustustakka Preeco.fi:stä? Tarjous jopa 30% normaalihinnoista. Laaja valikoima eri malleja. 

1. 6v kokemus sähkötakoista
2. Suomen edullisimmat sähkötakat
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 12k takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

55 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Sähkötakka ja Sisustustakka osto-opassahkotakka ja sisustustakka

Kun ulkolämpötila laskee, on mukavaa viettää aikaa kotona perheen ja lemmikkien kanssa takkatulen äärellä. Sähkötakka muuntaa minkä tahansa huoneen tai tilan mukavaksi ja kotoisaksi. Preecon valikoimassa on laaja määrä erilaisia sähkötakkoja kehyksineen, jotta sinä saisit kotiisi kutsuvan tunnelman. Meillä on lisäksi nyt sähkötarkka tarjous, joten kannattaa katsoa tarjoukset läpi. Valitse täydellinen sähkötakka ja takkakehys, tuodaksesi kotiisi mukava tunnelma, näiden ammattilaisvinkkejen avulla.

10 vaihetta sähkötakan ostossa

1. Lisää sähkötakka mihin tahansa huoneeseen

Perinteisistä takoista seinäkiinitteisiin takkamalleihin, oikeanlaiset takkakehykset lisäävät lämpöä ja syvyyttä mihintahansa kotitalouteen luoden kotoisan tunnelman kylmiin talvi-iltoihin.

2. Lisää luonnetta kotiisi

Makuuhuoneista olohuoneisiin, itsenäisesti seisovat uunit ovat hyvä vaihtoehto lisäämään luonnetta mihin tahansa huoneeseen. Preecon valikoimasta löydät eri tyylisiä takkoja tarjoamaan välitöntä lämpöä.

3. Sisustustakan tyylin valitseminen

Kun valitset takkaa, on tärkeää harkita mihin se tulee ja minkä tyylin haluat sen avulla saavuttaa. Jos suunnittelet asettavasi sähkötakan perinteisen tyyliseen huoneeseen, on hyvä idea valita klassisen tyylinen sisustustakka kehyksineen.

4. Käytössä oleva tila

Sähkötakkoja on saatavilla useissa eri malleissa, tyyleissä ja muodoissa – valitsemasi tyyli on hyvin riippuvainen siitä, minkä kokoinen huone on. Seinäkiinnitteiset mallit ovat ideaaleja pienempiin tiloihin, kun ne kiinnitetään ainoastaan seinään säilyttäen huoneen arvokasta lattiatilaa. Näin ollen kannattaakin miettiä haluatko että sähkötakka on pieni vai suuri?

5. Huoneen muuttaminen takan avulla

Perinteisistä avoimista tulista ja kaminoista, kaasu- ja sähkömalleihin, koristetakka voi muuttaa koko huoneen riippumatta siitä valitsetko vanhan takan korjaamisen vai kokonaan uuden takkasetin hankkimisen.

sähkötakka pieni6. Yhdistely ja sovittelu

Preecon valikoimasta löydät varmasti sisustustakan, joka sopii täydellisesti kotiisi. Takkoja ja kehyksiä voidaan yhdistellä asiakkaan mielen mukaisesti. Valiste hienosta valikoimasta puukehyksien, lämmittimien ja laminoitujen takapanelien joukosta oikeat elementit saavuttaaksesi tyyli, jonka perässä olet.

7. Valitse oikea polttoaine

Kun valitset takkaa, on tärkeää harkita mitä polttoainetta haluat käyttää:

 Sähkökäyttöiset takat ovat turvallisia, sekä helppoja asentaa ja ylläpitää

 Kaasukäyttöiset takat ovat tehokkaampia, luoden enemmän lämpöä

 Kiinteät polttoaineet (puu/hiili) ovat hyviä luomaan tunnelmaa ja luonnetta kotiisi

8. Koolla on väliä

Polttoaineen valinnassa, voidaan valintaa perustella saatavilla olevilla lämmönlähteillä ja säännöksillä, joita kotiseudullasi voi olla. Polttoaineen valinnan jälkeen, kannattaa harkita takan kokoa, jotta se on tarpeeksi suuri lämmittämään koko huoneen tehokaasti, kärventämättä koko perhettäsi.

9. Tarkasta savupiippusi

Jollet suunnittele tekeväsi muutoksia savupiippuusi, on tärkeää valita koristetakka joka toimii jo olemassa olevan savupiipun kanssa. Jos valintasi on sähkökäyttöinen sähkötakka, sillä ei ole väliä. Mutta jos valitset kaasukäyttöisen takan tai avoimen tulen, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

10. Harkitse kuluja

Jos yrität säästää rahaa, muista harkita sitä, kuinka paljon rahaa tekotakka vie toimiakseen. Onneksi, tämä on helpompaa, kuin miltä se kuulostaa – käyttökulut saat selville kertomalla lämmön kulutuksen määrän kaasu- tai sähkölaskustasi.

Kuinka valita oikeanlainen sähkötakka?

Kuten mikä tahansa sisustuselementti, on tärkeää että takka sopii tyyliin, jonka pyrit saavuttamaan. Seinäkiinitteinen sähkötakka saattaa näyttää fantastiselta modernissa kodissasi, mutta se tuskin imartelee maalaismökkiäsi. Meiltä löydät sähkötakka seinälle malleja ja klassisia sähkökamiinoita.

Kannattaa myös miettiä onko fiksua ostaa edullinen sähkötakka vai käyttää hieman enemmän rahaa siihen.

Onko sisustustakka sopiva kotiini?

Yksinkertaisesti – kyllä! Takkoja on saatavilla niin useissa eri tyyleissä, että löydät varmasti sopivan juuri sinun kotiisi. Takat lisäävät kotiisi tyyliä ja lämpöä sekä sopivat kotiin kuin kotiin mainiosti! Oikeanlainen takka voi muuntaa kotisi välittömästi, luoden lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin.