Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pizzauuni

Pizzauuni nyt edullisesti meiltä. Pelletti- ja kaasukäyttöinen pizzauuni tarjous vain hetken voimassa.

67 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Pizzauuni - Valmista autenttinen italialainen pizza

pizzauuniTekeekö mielesi pizzaa? Puuttuuko kotoa leivinuuni tai kiviuuni, mutta kotitekoinen pizza on intohimosi? Sähköuunissa saa valmistettua pizzan, mutta se ei tee oikeutta verrattuna autenttiselle italialaiselle pizzalle. Nyt markkinoilta löytyvät kaikkiin takapihoihin sopivat pizzauunit, joilla voi paistaa ravintolatasoisen pizzan jopa minuutissa.

Puupelletti-, hiili ja kaasukäyttöinen pizzauuni

Pizzauuni toimii mallista riippuen hiilillä, kaasulla tai puupelleteillä. Puupelleteillä toimivat pizzauunit ovat nousseet suureen suosioon, pellettien edullisuuden ja tehokkuuden takia. Puupelletit ovat uusiutuva polttoaine, ne valmistetaan puunjalostuksen sivutuotteista, sahanpurusta ja kutterinlastusta. Pellettien teko ja käyttö eivät aiheuta päästöjä ilmastoon, joten ne ovat ekologinen vaihtoehto hiili- ja kaasu uuneihin. 

Laadukas pizzauuni Ooni Koda

Jos takapihalle tai mökille ei mahdu kiinteärakenteinen uuni, sopii ratkaisuksi pieni pizzauuni Ooni. Supersuosittu pizzauuni Ooni on ehdoton tuote jokaiselle pizzan tekoa ja -syömistä rakastavalle. Tällä uunilla voit paistaa aidon kiviuunipizzan todella nopeasti. Pizzauuni Ooni on suunniteltu nimensä mukaisesti pizzan paistamiseen, mutta uuni valmistaa mitkä vain nopealämmitteiset ruoat.

pizzauuni-hintapizzauuni-ale

Uuni - Ulkomuoto

Ooni pizzauunit ovat valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Teräsrakenteinen pizzauuni on pitkäikäinen ja kestää korkeat lämpötilat, jopa 500°c. Muotoilultaan pizzauuni Ooni on tyylikäs ja sopii niin omakotitalon takapihalle, kuin mökille järven rantaan.

Pizzauunin koko on erittäin kompakti. Se ei vie paljoa tilaa, joten se on sopiva ahtaisiinkin pihoihin. Pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta, pizzauunia on helppo kuljettaa mukana. 

Osa uuni malleista on valmiiksi koottuja, käyttöön ottamisen nopeuttamiseksi. Isommissa uuni malleissa on muutamia irrotettavia osia kuljetuksen helpottamiseksi, kuten esimerkiksi piippu tai jalat. Osissa tulevat pizzauunit ovat kuitenkin helppoja kasata mukana tulevien käyttöohjeiden kanssa.

Puupelleteillä toimivat Ooni pizzauunit sisältävät annostelijan, joka syöttää liekkeihin automaattisesti puupellettejä. Tällöin ei tarvitse keskittyä liekin ylläpitämiseen, vaan voi kohdistaa kaiken huomion ruoan valmistamiseen.

Pizzan paistaa jopa 60 sekunnissa

Uuni on suunniteltu lämpenemään nopeasti, vähällä energiahävikillä. Pizzauuni saavuttaa jopa 500°c lämmön noin 15 minuutissa. Suuren maksimilämmön takia pizzauuni paistaa pizzan nopeammin, kuin perinteiset uunit. Pizzauuni Ooni valmistaa täydellisen kiviuunipizzan jopa 60 sekunnissa.

pizzauuni-ooniooni-koda

Pizzauuni - Lisävarusteet

Pizzauuniin on saatavilla lisävarusteita helpottamaan niin kuljetusta, kuin ruoanlaittoa. Seuraavaksi on listattu muutamia pizzauuniin kuuluvia lisävarusteita.

  • - Suojapeite. Pizzauuneihin on saatavilla peite, mikä on muotoiltu sopimaan täydellisesti kootun uunin ympärille. Käyttämällä siihen tarkoitettua suojapeitettä, uunia ei tarvitse purkaa saadakseen sen säänsuojaan. Suojapeitteellä pidennät pizzauunin elinikää. 
  • - Kantokassi. Pienemmät pizzauunit saa kuljetettua helposti, niille suunnitellulla kantokassilla. Kantokassissa on tukevat kantokahvat, joiden avulla pizzauunin voi kuljettaa mihin tahansa. Kassia voi käyttää myös peitteenä. 
  • - Kaasupoltin. Pellettikäyttöinen pizzauuni Ooni, muuttuu kaasukäyttöiseksi sille tarkoitetulla kaasupolttimella. Kaasupoltin kiinnitetään pizzauunin taakse polttimoon, lisäten käyttömahdollisuuksia. Kaasun avulla saat lämmön nousemaan 500 asteeseen nopeammin.
  • - Pizzalapio. Pizzauuneihin on suunniteltu malleihin valmiiksi sopivat pizzalapiot. Tuotekuvauksista voi tarkistaa minkä kokoinen pizzalapio uuniin sopii.
  • - Pizzakivi. Melkein kaikkiin pizzauuni Ooni malleihin kuuluu vakiovarusteena pizzakivi. Jos kuitenkin sellaista ei valittuun malliin kuulu, kannattaa harkita sen hankkimista. Pizzakivellä valmistat autenttisen kiviuunipizzan.

pizzauuni-tarjouspizzauuni-ooni-koda

Pizzauuni Ooni - Käyttöohje

Pizzauuni Ooni on helppokäyttöinen, eikä se vaadi suurempaa käytön opettelua. 

1. Aloita sytytyksen valmistelu poistamalla piipun korkki ja varmistamalla, että etuluukku on kiinni. 
2. Täytä pellettiritilä reunoihin asti täyteen (n. 400 g).
3. Aseta sytyke ritilän etureunaan, sytytä se ja työnnä ritilä polttajan sisälle. Vaihtoehtoisesti, jos käytät kaasupoltinta sytyttämiseen, aseta ritilä ensin sisään ja sen jälkeen sytytä pelletit polttajan sivulla olevasta reiästä.
4. Kun pelletit ovat täysin syttyneitä, lisää pellettejä syöttäjään ensin vähän kerrallaan. Kun uuni on päässyt kunnon liekkeihin, täytä syöttäjä melkein täyteen asti.
5. Pizzauuni lämpenee tarvittavaan lämpötilaan 10 - 15 minuutissa, silloin voit aloittaa ruoan lämmittämisen.
6. Ruoan valmistuksen jälkeen, anna pellettien palaa loppuun asti ja odota, että pizzauuni jäähtyy. Jäähtymisen jälkeen, ota ritilä ulos polttimosta ja tyhjennä sinne jääneet tuhkat, esimerkiksi vesiastiaan.

Pizzauuni Preeco:lta

pizzakiviPreeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat pizzauunit, jonka avulla saat suussasulavaa pizzaa. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti tarpeisiisi sopivaa uuni. Ooni koda pizzauunien hinta on edullinen, mutta laatu korkea.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Pizzauuni voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa pizzauunit Preeco-tilillä tai -laskulla.

Pizzauuni toimitetaan ilman kuluja lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle. Kaikissa uuneissamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä uuni on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset lisätietoa pizzauuni valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löytyvät sivun ylä- ja alalaidasta.