Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Koiran kuljetushäkki

Koiran kuljetushäkki

Miksi ostaa kuljetushäkki Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus kuljetushäkeistä
2. Suomen edullisimmat kuljetushäkit
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 12kk takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

54 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Koiran kuljetushäkki on edullinen ja turvallinen tapa ottaa koirasi mukaan reissuun. Koiran kuljetushäkkejä on saatavilla useana eri kokona, jonka vuoksi löydät juuri sinun koirallesi sekä autollesi sopivan vaihtoehdon. Kuljetushäkkien runko on valmitettu kestävästä ja kevyestä alumiinista sekä seinärakenteet ovat kestävää mustaa kuitulevyä. Kuljetushäkkejä on saatavilla yhdellä tai kahdella ovella. Ovista löytyy pikalukitussalpa, jonka vuoksi häkin ovi pysyy varmasti kiinni ja koira ei pääse karkaamaan.

Kattavasta kuljetushäkki valikoimastamme löytyy varmasti sopiva tuote jokaiselle koiran omistajalle. Normaalien kuljetushäkkien lisäksi saatavilla on olemassa kevyempi rakenteinen koirahäkki, kokoontaitettava koiran kori sekä koiran kuljetuskassi.

koiran kuljetushäkki

3 tärkeää asiaa, kun ostat koiran kuljetushäkin:

1. Käyttötarkoitus

Koiran kuljetushäkki on pääasiassa tarkoitettu käytettäväksi auton takakontissa tai takatilassa. Sitä voidaan myöskin käyttää kotona, mökillä tai vaikka ulkona. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota tarvitseeko omassa käyttötarkoituksessa yhden vai kaksi ovea kuljetushäkissä. Mikäli tila on rajallinen autossa ja koira mahtuu pieneen tilaan - tässä tapauksessa kannattaa valita pienempi kuljetushäkki, että takakonttiin mahtuu muutakin tavaraa tarvittaessa.

2. Koiran rotu ja koko

Koiria on eri rotuisia ja kokoisia. Myöskin koirissa voi olla eroja - osa tykkää isommasta tilata ja osa taas tyytyy pienempäänkin tilaan. Jokaisen kuljetushäkin tuotesivulta löytyy tarkka tuotekuva, johon on merkitty häkkien fyysiset mitat. Kannattaa mitata oman koiran mitat (PxLxK) makuullaan tai istuallaan ja kuvitella tähän päälle kuinka paljon haluat koiralla olevan tilaa häkissä. Kaikkien kuljetushäkkien sisäosa koostuu yhdestä kokonaisesta tilasta. XXL mallista löytyy kuitenkin kaksi ovea, jonka vuoksi siihen voi itse nikkaroida väliseinän ja käyttää sitä myös siten kahden koiran kuljettamiseen.

3. Auton malli ja koko

Autoja löytyy eri merkkisiä, mallisia ja kokoisia. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää mitata oman auton takakontin tai takatilan mitat ja verrata niitä myymiemme mallejen mittoihin. Jokaisen tuottteen tuotesivulta löytyy yksityiskohtaiset mitat ilmoitettuna, joka helpottaa tuotteen ostamisen suunnittelua. On tärkeää huomioida, että kuljetushäkin on oltava pienempi mitä auton takakontti tai takatila on. Kannattaa muistaa, että kuljetushäkin pystyy kasaamaan suoraan takakonttiin, jonka vuoksi voit mitata mitan suoraan takatilasta eikä sinun tarvitse huolehtia kapeasta auton suuaukosta.