Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lemmikkitarvikkeet

VUH! Meiltä löydät tarvikkeet niin kissoille, koirille kuin jyrsijöillekin. Suosituimpia tuotteita meillä ovat koiratarhat, kissan raapimapuut ja kuljetushäkit!

Tuotteita yhteensä 602 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 602 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lemmikkitarvikkeet

Hemmottele koiraasi uusilla hoitotarvikkeilla

Lemmikkikoirasta huolehtiminen on kovaa työtä ja vaatii paljon kärsivällisyyttä. Harmoniaa lemmikkikotiin saa hankkimalla täydellisen koiranlelun, toimivan tottelevaisuuskoulutuksen tai edullisen ratkaisun kirppuongelmaan

Koiranlelut

Koiranlelun hankinnassa pitää ottaa huomioon koiran koko, jotta lemmikin turvallisuus olisi taattu myös leikkiessä. Koiranlelun tulisi olla tarpeeksi iso, jotta koira ei saisi nielaistua sitä. Lelun tulee kuitenkin olla tarpeeksi pieni, jotta lemmikki saa siihen hyvän suutuntuman. Koiranleluja on saatavilla useissa eri kestävissä materiaaleissa. Kova pinaiset kumilelut ja nailonipintaiset lelut ovat ideaaleja koirille, jotka tykkäävät pureskella. Vähemmän pureville koirille latkesipintaiset tai vinyylimuoviset lelut ovat parempi valinta. Hanki koiralle pehmolelu vain, jos sen aikomuksen a on kantaa sitä suussaan tai käyttää unikaverina. Jos lelun pinta on vauroitunut puremisesta, on aika hankkia uusi.

Koirien kaulapannat ja hihnat

Valitse koirasi kaulapanta koiran koon ja painon mukaisesti. Ohut kaulapanta suurikokoisella koiralla voi tuntua koirasta ikävältä varsinkin tiukassa hihnassa ja vastaavasti liian suuri panta pienellä koiralla voi tuntua liian painavalta. Nailonpintaiset kaulapannat ovat kestäviä, kevyitä ja täydellinen valinta koirille, jotka tykkäävät uida. Nahkaiset kaulapannat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä – ja niitä on saatavilla hienoilla piikkikoristeilla. Talutushihnoja on saatavissa nailonista, kankaasta, nahkasta tai sisäänvedettävässä muodossa. Sisäänvedettävät hihnat tarjoavat koiralle paljon tilaa kävelemiseen. Sisäänvedettävien hihnojen sisällä oleva jousi hellittää kun koira kävelee lähempänä ja hihnan pystyy lukitsemaan haluamaansa pituuteen.

Koiran koulutusvälineet

Koiran koulutusvälineitä on saatavissa aina valjaista ja koirapilleistä katkeranmakuisiin suihkeisiin, jotka estävät koiraa pureskelemasta tavaroita. Haukunestopannat ja sähköaidat voivat olla ratkaisuja vakavampiin käyttäytymisongelmiin. Koulua kouluttaessa muista käyttää ainoastaan sopivia ja inhimmillisä tapoja.

Koiran ruuat ja herkut

Kun valitset koirallesi ruokaa tai herkkupaloja, muista varmistaa kaikki koiran ravinnon tarpeet. Kasvavat koranpennut tarvitsevat ruuastaan oikeanlaisen määrä vitamiineja ja mineraaleja kun taas paljon liikkuuvat koirat tarvitsevat runsasenergistä ravintoa. Vanhemmat koirat tarvitsevat vähäkalorista ruokaa, jotta niiden paino ei lähde nousuun.

 

 

Koiran terveydenhoito

Koiran terveydessä tulee ottaa huomioon monia asioita aina kirppujen ja punkkitartuntojen välttämiseksi. Useat tämän päivän kirppu- ja punkkilääkkeet tekevät tartuntojen välttämisestä helpompaa ja lopettavat lemmikin kärsimykset. Sinun tulee vain laittaa pieni tipallinen lääkettä koiran niskaan ja lääke tekee loput.

Myös hampaista huolehtiminen on tärkeä osa koiran yleisterveyttä. Markkinoilla on saatavilla monia vain koirien hampaidenhoitoo tarkoitettuja tuotteita kuten hammasharjoja tai –tahnoja. Monissa koirien puruleluissa on lisähyöty, joka hoitaa lemmikin hampaita. Jotkut narulelut toimivat kuin hammaslanka ja jotkin kumilelut on suunniteltu irroittamaan hampaista ruuan jäämät ja hieromaan ikeniä.

Koirien kuljetuslaatikot

Koirien kuljetuslaatikot ovat tärkeitä koiran turvalliseen kuljettamiseen ja niitä on valmistettu monista eri materiaaleista. Teräshäkit ja muoviset kopit ovat suosittuja vaihtoehtoja. Saatavana on myös verkkokankaisia koppeja.


Helli kissaasi kissantarvikkeilla

Koirat saattavat olla ihmisen parhaita ystäviä, mutta yhä useammalla lemmikinomistajalla on kotona kuitenkin kissa. Kissanomistajat voivat pitää lemmikinsä terveinä ja onnellisina leluilla, kaulapannoilla, ravinteikkaalla ruualla sekä terveystuotteilla.

Kissan lelut

Kissanlelut pitävät kissan kiireisenä kun omistaja on muualla. Keinuvat ja roikkuvat lelut kasvattavt kissan metsästysviettiä, kun taas kissanminttu täytteiset lelut voivat tehdä kissasta leikkisämmän. Kissanleluja on valmistettu monista materiaalesita aina kumista aitoon karvaan. Varmista, että lelu on kestävä ja sen hajottua hankit kissalle uuden.

Kaulapannat

Omistajat voivat hankkia kissoilleen nailonista, kankaasta tai silkistä valmistettuja kaulapantoja. Tärkeintä on muistaa hankkia kaulapanta, jossa on elastinen osa. Näin kissa voi päästä pannasta irti sen esimerkiksi tarttuessa johonkin sen kiipellessä.

Kissan ruoka

Kissat ovat tarkkoja lihansyöjiä, mutta ne tarvitsevat lihan lisäksi muutakin ravintoa. Luonnossa, kissa söisi koko saaliinsa. Luissa, karvassa ja nahkassa on kissan tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja, joita pelkässä lihassa ei ole. Oikeanlaisessa kissan ruuassa on oikeassa suhteessa proteinia ja vitamiineja. Pidä mielessä kissan ikä, kun valitset sille ruokaa. Kissanpennut kasvavat kovaa vauthia ja tarivtsevat ruuastaan kalsiumia luiden kasvamiseen. Vanhemmat kissat tarvitsevat vain vähäkalorista ruokaa, jotta ne pysyisivät hyvässä kunnossa.

Kiipeilypuut

Kissojen kiipeilypuut ovat hyvä hauskan lähde lemmikille, mutta siinä on myös kissalle useita nukkumapaikkoja. Suurimmassa osassa kissojen kiipeilypuissa on kestävät raapimisen kestävät pinnat, jotta kissa saa kiipeillessään hyvän otteen.

Kissan hiekkalaatikot

Hiekkalaatikot ovat todella tarpeellisia sisäkissoille. Saatavana on usean tyyppisiä kissan hiekkalaatikkoja kuten muovisa avolaatikoita, suljettuja laatikoista ja automaattisesti puhdistuvia laatikoita. Hiekkaa valittaessa on tärkeää muistaa, millainen kissa on kyseessä. Kissanpennut tarvitseva isompi jyväistä hiekkaa kun taas vanhuskissoille voi hankkia hienompi jyväistä hiekkaa.

Kissojen terveydenhuoltotuotteet

Tuotteet kuten Advantage, Frontline ja Revolution toimivat hyvänä tapana kontrolloida punkki- ja kirpputartuntoja. Lääke levitetään kissan niskaan ja se vaikuttaa jopa kuukauden ajan. 

Perus lintutarvikkeet

Kuten monet lintujen omistajat tietävät, lintujen hoitoon kuuluu paljon muutakin kuin siementen tarjoaminen. Linnut tarvitsevat oikeanlaisen ruokavalion, puhtaan häkin sekä leluja, jotka pitävät ne kiireisinä. Muista ottaa tarkasti selvää millaisia tarvikkeita kukin lintu tarvitsee.

Linnun ruoka

Ideaali linnun ruoka sisältää noin 50 % siemeniä ja siinä tulisi olla mahdollisimman vähän rasvaisia siemeniä kuten auringonkukan- tai saflorinsiemeniä. Tarjoa linnulle paljon viherruokaa, kuten salaattia tai parsakaalia. Linnut nauttivat myös perunoista ja porkkanoista. Pelleteissä on kaikki ravinoaineet, joita lintu tarvitsee. Vitamiinit ovat tarpeellisia eteenkin, jos lintu on kipeä, munii tai pudottaa höyheniään.

Lintuhäkki

Lintuhäkin tulisi olla tarpeeksi laaja, jotta lemmikki pystyy levittämään siellä siipensä ja lentämään. Pitkä, neliskulaimen linnunhäkki on parempi vaihtoehto kuin korkea. Monet linnut eivät osaa lentää ylöspäin yhtä helposti kuin eteenpäin. Saatavilla on useita eri tyylisiä häkkejä sekä pienille että isommille linnuille.

Lintuhäkit isommille lintulajeille, kuten papukaijoille ja aroille ovat erilaisia kuin pienten lintujen häkit araateille tai peipolle. Ne on valmistettu paksummasta metallista. Varmista, että häkissä linnulla on paljon tilaa siipien levittämiseen ja että häkkiin voidaan asentaa useita lemmikkitarvikkeita ja leluja. Myöskin, monet suuremmat linrtulajit ovat todella älykkäitä ja voivat oppia avaamaan häkin lukon itsenäisesti. Tämän vuoksi olisi täkreää invstoida kunnolliseen häkkiin.

 

Lintujen lelut

Lintujen lelut kuten peilit, kellot, keinut, tikkaat ja purulelut ovat tärkeä lisä linnunhäkkiin. Ne tarjoavat hyvää harjoitusta ja viihdykettä ja pitävät lemmikin kiireisenä kun omistaja ei ole paikalla. Tämä on tärkeää, jotta isommat lintulajit eivät joudu tylsyyksissään ongelmiin.

Lintujen munienhautomo

Lintujen munahautomo on tärkeä hankinta, jos suunitellaan lintujen kasvattamista. Eri lintulajeilla on erilaisia tarpeita, joten etsi tarkempaa tieota siitä miten tietty laji huolehtisi munistaan.


Pienet nisäkkäät: Marsuista fretteihin

Jotkut lemmikinomistajat pitävät enemmän pienistä eläimistä koirien tai kissojen sijasta. Pienet nisäkkäät, kuten marsut, hamsterit, hiiret, kanit, rotat, fretit ja sokerioravat tarvitsevat terveellistä ruokaa ja hyvät oltavat.

Pienten nisäkkäiden ruoka

Omistajat voivat syöttää jyrsijöille korkealaatuista jyrisjänruokaa pelletien muodossa. Lisäksi tarjotaan tuoreita hedelmiä ja kasviksia tukemaan pienen eläimen ravinnonsaantia. Marsut eivät pysty itse tuottamaan C-vitamiinia, joten varmista että lemmikki saa paljon tummia vihreitä ruokia. Sokerioravat ovat kaikkiruokaisia ja ne tarvitseva sekä kasviksia että lihaa. Hyönteiset ovat hyvä vaihtoehto. Kaneille voidaan syöttää pellettejä ja niiden lisäksi tuoreita hedelmiä. Fretit eivät tarvitse paljoa kuituja, joten niille ei tarvitse antaa paljoa hedelmiä tai vihanneksia. Frettien ruokavaliossa tulisi keskittyä proteineihin ja rasvoihin.

Pienten nisäkkäiden asumukset

Suurinta osaa jyrsijöitä voidaan pitää häkeissä ja hiiriä ja rottia jopa lasiterraarioissa. Hiiret tarvitsevat 40 neliösenttimetriä per hiiri ja rotat 60 neliösenttimetriä per rotta. Marsuja ja kaneja voidaan pitää teräshäkeissä irrotettavalla katolla, jonka avulla häkin puhdistaminen ja lemmikin käsittely onnistuu. Fretttejä ja sokerioravia on yleisesti pidetty lintuhäkeissä. Varmista, että häkit ovat tarkasti suljettuja, sillä nämä lemmikit ovat tunnettuja karkaajia. Pitääksesti fretin tai sokerioravan tyytyväisenä, hanki häkkiin riippukeinu.


Matelijoiden lemmikkitarvikkeet

Jotkut ihmiset saattavat kokea matelijat vastenmielisiksi, mutta joillekkin liskot, käärmeet, kilpikonnat ja sammakot ovat mahtavia lemmikkejä. Matelijoiden laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen asumisjärjestelyyn sopiva lemmikki.

 

 

Matelijoiden ruoka

Matelijoiden ruokinta johtuu laajalti siitä, mitä lajia kyseinen lemmikki edustaa. Jotkin matelija lajit tarvitsevat heinää jatkuvasti, kun taas esimerkiksi käärmeet syövät vain kerran viikossa. Monet matelijat syövät kaikenlaista aina kuivasta matelijan pelleteistä matoihin, sirkkoihin ja eläviin hiiriin. Muista tutkia millaista ravintoa mikäkin matelija tarvitsee. Tämä on tärkeää lemmikin terveyden kannalta.

Matelijoiden asumus

Suurin osa matelijalajeista voi asua joko lasiterraariossa tai verkkoterraariossa. Jotkin matelijat, kuten liskot, jotka eivät pysty itse säätelemään omaa lämpötilaansa, tarvitsevat terraarion lämmönlähteen. Se voi olla esimerkiksi lämpölamppu tai kuuma kivi. Matelijat arvostavat hyviä piilopaikkoja, joten älä unohda sisustaa terraariota kivillä, puunkannoilla ja puupalasilla, luoden lemmikille pienen luolamaisen paikan.

 lemmikkitarvikkeet