Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kesäkalusteet

Tilaa kesäkalusteet meiltä. Löydät valikoimastamme mm. puutarhakalusteet, terassikalusteetulkokalusteet sekä pihakalusteet. 

Miksi ostaa Preeco.fi:stä?

1. Suomen edullisimmat hinnat
2. 6v kokemus kesäkalusteista
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 12k takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

Kesäkalusteet

Puutarhakalusteet, terassikalusteet, ulkokalusteet, kesäkalusteet & pihakalusteet löydät Preecosta

Jo huonekalujen ostaminen voi olla kinkkistä puuhaa, mitäs sitten kun kyseessä ovat sään armoille jätettävät puutarhakalusteet? Markkinolla on niin monia vaihtoehtoja niin ulkosohva kuin terassikalusteet niin, että ostaessa pää voi mennä pyörälle.

Tässä oppaassa kerromme sinulle parhaat vinkit jotka auttavat sinua ostamaan täydelliset ulkokalusteet.

Näin hankit sinulle parhaat puutarhakalusteet, terassikalusteet, ulkokalusteet, kesäkalusteet tai pihakalusteet

Ennenkuin edes harkitset kesäkalusteiden ostoa, sinun täytyy kysyä itseltäsi: Mihin käytän puutarhaani?

Jos käytät paljon aikaa päivällistämiseen ulkosalla kesäkuukausien aikana, haluat mahdollisesti ruokailuryhmän, kun jos taas haluat rentoutua ja viettää aikaa auringossa, kannattaa suunnata ostoaikeet lepotuoliin, riippumattoon tai sohvaryhmään.

Puutarhan käyttötarkoituksen pohtiminen antaa ideaa tarvittavista, ostettavista kesäkalusteista. Kannattaa miettiä myös kuinka monta ihmistä puutarhaan täytyy mahtua kerrallaan istumaan tai majoittumaan. Tässä muutamia ideoita.

kesäkalusteet ruokapöytäPuutarhakalusteet ruokailuun

Pidätkö ruokailusta ulkosalla kesäisin? Loistavaa, sitten ala tiirailla puutarhan ruokailuryhmiä. Ne ovat mahtavia ulkoilmaruokailuun.

Terassikalusteet suuremmalle porukalle

Tämä voi vaikuttaa itsestäänselvältä mutta on mainitsemisen arvoista: jos puutarhasi tulee olemaan kiireinen, todennäköisesti haluat istumapaikkoja. Vieraasi ovat yksinkertaisesti onnellisempia. Preecolla me tarjoamme laajan valikoiman puutarhatuoleja joita myydään yksittäin.

Ulkokalusteet nautiskeluun

Jos käytät puutarhaasi mieluummin rentoiluun kuin viihteeksi, et tarvitse niin paljon istumapaikkoja. Silloin haluat varmasti investoida johonkin hieman mukavampaan lepotuoliin jossa voi istua tai maata.

Lisävarusteet kuten suihkulähteet sekä muut ornamentit voivat myös luoda rauhallisen ympäristön, ja näin kokemus on yhä relaksoivampi.

Pihakalusteet jotka kestävät lasten leikit

Puutarhassa lapset voivat olla sen sielu ja elämä tai pysäyttämätön tuhoava voima. Usein juuri kesäkalusteet ovat se tekijä joka määrää kumpi käytännössä toteutuu. Jos sinulla on lapsia, haluat olla varma että kesäkalusteesi ovat lujatekoisia eivätkä vie paljon tilaa. Siten voit jättää lapset valloilleen.

Kesäkalusteet, puutarhakalusteet, terassikalusteet, ulkokalusteet & pihakalusteet kannattaa tilata oikeassa koossa

Ennen kuin tilaat, suosittelemme sinua mittaamaan sen ulkotilan johon kalustoa hankit. Tilan koko, muoto ja puutarhan pohjapiirros vaikuttavat paljolti minkä tyyppiset kesäkalusteet ostat. Esimerkiksi, jos sinulla on pieni puutarha tai yksinkertainen patioalue, haluat investoida tilaasäästävään kesäkalustoon. Mittaa alue johon olet suunnitellut kalusteet sijoittavasi. Näin varmistat että jätät tarpeeksi tilaa mukavaan istuskeluun. 

Tässä muutamia asioita mietintään:

Suuret tilat

Suuret puutarhat ovat täynnä mahdollisuuksia ja niissä on paljon yksityiskohtia jotka auttavat saamaan niistä irti niiden parhaimmat puolet. Suurin etu onkin ehkä erikoisten rajoitusten puute joten olet vapaa valitsemaan juuri sellaisen kaluston kuin haluat. Preecolla löydät suuren valikoiman erityyppisiä kesäkalusteita, jotkut jopa kahdeksalle hengelle.

Ota myös huomioon auringonvalon määrä suurissa avoimissa tiloissa. Haluat ehkä hankkia aurinkovarjon tai jopa huvimajan varjoa tarjoamaan.

Pienet tilat

Ole varovainen pienempien tilojen kanssa. Voit ostaa liian suuria kalusteita ja huomata että ne vievätkin liikaa tilaa. Bistro-setit ovat täydellinen vastaus kun kyseeseen tulee mukavampi puutarha vähemmällä tilalla. Ja kaupunkilaisille, ne mahtuvat jopa joillekkin parvekkeille.

Kesäkalusteiden materiaali

Pohdi kesäkalusteiden materiaalia

Terassikalusteita valmistetaan suuresta valikoimasta erilaisia materiaaleja joista toiset ovat parempia ulkokäyttöön kuin toiset. Jos suunnittelet kaluston ympärivuotista ulosjättöä, sinun täytyy varmistaa että se on tarpeeksi kestävä kaikkiin sääoloihin.

Tässä muutamia perusmateriaaleja niiden hyvillä huonoilla puolilla.

Puiset puutarhakalusteet

Puu näyttää hyvältä ja oikein huollettaessa se voi kestää eliniän. Se ei kylmene tai kuumene liikaa, tehden siitä yhden miellyttävimmistä materiaaleista käyttää. Kuitenkin, hyvin valmistettu puinen kesäkalusto ei ole halpa ja vaatii paljon huolenpitoa.

Jos pidät puutarhan huoltamisesta ja olet valmis investoimaan laatuun joka kestää, puinen kesäkalusto on valintasi.

Polyrottinkikalusteet

Polyrottinki on kevyt, mukava ja helppo säilyttää. Se on halvempi kuin muut materiaalit muttei selviä huonoista sääoloista, joten on parasta säilöä se muualle talveksi. Polyrottinkinen kesäkalusto on myös hyvin suosittu sen laadun ja mukavuuden takia, tehden siitä ideaalin puutarhan huvimajaan kuin myös ulkosalle.

Metallikesäkalusteet metalli

Metallinen kesäkalusto on kevyt, kestävä ja kohtuullisesti hinnoiteltu. Metalli voi kuumua kesällä joten lisää pehmusteet kokonaisuuteesi vaikka useimmat setit Preecolla tulevatkin pehmusteiden kanssa.

Muovi

Muovinen kesäkalusto on kevyt, helppo huollettava ja normaalisti halvin vaihtoehto. Se kuitenkin kestää vähemmän kuin muut materiaalit eikä ole esteettisesti yhtä miellyttävä.

Kesäkalusteiden huolto

Sinun täytyy myös pitää mielessäsi se, kuinka paljon hoitoa kesäkalusto vaatii. Tämä riippuu suuresti niiden materiaalista, ja jotkut tarvitsevat enemmän hoitoa kuin toiset. Yleisenä sääntönä kannattaa pitää huoli, että teet seuraavat toimenpiteet:

Puhdista säännöllisesti

Pitämällä kesäkalusteesi puhtaana liasta ja pölystä, hidastat kulumista, ja pidennät niiden käyttöikää. Vieraasi arvostavat varmasti sitä, että pidät kaluston niin puhtaana kuin mahdollista!

Vedenkestävyys

Kosteus on yksi kesäkaluston suurimmista vaaroista pidemmällä ajanjaksolla. Seuraa valmistajan ohjeita ja varmista, että käytät oikeita huoltotuotteita pitääksesi kesäkaluston vedenpitävänä.

Auringonvalo

Suora auringonvalo vaatii veronsa ajan kuluessa. Peitä kalusto tai koita pitää se varjossa jos mahdollista. Näin kalustosi näyttää hyvältä pidempään. Meiltä saa kalustepeitteitä mittatilaustyönä, siitä lisää alempana.

Varastointi

Varastoimalla kesäkalustosi talveksi, pidennät sen elinikää ja pidät sen hyvässä kunnossa.

Puhdista kalusto

Tärkein ensin! Ennenkuin varastoit mitään, puhdista huolella kaikki lika, kosteus ja ruoste pois. Tämä auttaa ehkäisemään homeen muodostumista varastoinnin aikana.

Lisää suojaava pinnoite

Materiaalista riippuen, lisää oikea suojaava pinnoite kesäkalustoosi pitääksesi sen uudennäköisenä. Tämä voi olla puulle tarkoitettu lakka, jonkin sortin vaha muille materiaaleille, tai kalusteille tarkoitettu suoja-aine.

Peitä kalusto

Käytä kaluston suojapeitettä lisäsuojana hometta ja sääoloja vastaan vaikka varastoisitkin sen sisätiloihin. Varmista että sinulla on oikean kokoinen peite joka sopii kaikille kalusteille. Kalusteille suunnitellun suojaavan peitteen käyttö on kaikista varmin.

Varastoi kuivaan paikkaan

Varastoi kesäkalusosi kuivaan paikkaan, ja jätä se talvehtimaan seuraavaa vuotta varten. Jos sinulla on tilaa, voit harkita jopa puutarhavajan ostamista tähän tarkoitukseen.

Lisävarusteet

Oikeilla lisävarusteilla voit tietenkin saada vielä enemmän irti kesäkalustostasi:

Mukavuus

Kun olemme puhuneet kesäkaluston tyylistä ja käytännöllisyydestä, emme ole vielä pääseet sen mukavuusasteeseen. Emme tiedä sinusta, mutta meidän mielestämme se on kaikista tärkein laadullinen tekijä!

Jotkut kalustetyypit ovat mukavampia kuin toiset, kuitenkin jos suosit metallista tai muovista kalustoa, voit aina ostaa valinnaisen täytteen tai tyynyn jotta kalusteesta tulee mukavampi. Suurin osa Preecon kesäkalusteista tulee pehmusteen kanssa, mutta ne jotka tarvitsevat pehmustetta, niihin voit etsiä pehmusteen valikoimastamme.

Suojaaminen

Oli suojaaminen sitten auringonvalolta tai viinitahroilta, pehmusteet suojaavat niitä myös normaalilta kulumiselta.

Ulkonäkö

On olemassa paljon erilaisia puutarhaasi piristäviä lisävarusteita. Mikset harkitsisi suihkulähteen asennusta? Tai ehkäpä jopa roikkuvaa koria tai muuta koristetta. Valinta on sinun.

Muista että koko kesäkaluston idea on saada irti maksimaalinen ilo ja hyöty puutarhastasi. Varmista että sinulla on selvä kuva siitä mitä tarvitset, ja valitse sinulle parhaat kesäkalusteet.

Kesän uutuudet nyt tilattavissa!
• Ruokailuryhmät
• Sohvaryhmät
• Aurinkotuolit
• Ja paljon muuta!

1. Helena polyrottinki sohvaryhmä

Helena polyrottinki sohvaryhmä on tyylikäs kalustevaihtoehto kesäiselle terassille. Mukavat pehmusteet ovat helppohoitoisia ja viimestelevät tämän kalustesarjan tyylikkyyden. Kevyt mutta kestävä polyrottinki materiaali säilyy kauniina pitkään. Kahvipöydän päällinen on kestävää lasia ja näyttää hyvältä! Levyn alla on tyhjää tilaa esim. tyynyjen ja pehmusteiden säilytykseen.

2.Puutarhakalustesetti neljä tuolia, neljä jakkaraa ja pöytä

Hyvä puutarhakalustesetti, jossa on helposti paikat neljälle. Jos tarvitsee kuitenkin lisä paikkoja settiin tulee mukaan neljä jakkaraa mikä tekee siitä käytännöllisen ja tilavan. Jakkaroita voi myös käyttää jalkatukina. Pöydän päälle tulee helposti irroitettava lasikansi, josta on hyvä syödä ja sitä on helppo pitää puhtaana. Hinta-laatu suhde on tässä tuotteessa erityisesti kohdallaan!

3. Polyrottinkiaurinkotuoli premium

Polyrottinkiaurinkotuoli on tyylikäs lisä pihaan, terassille tai puutarhaan! Kestävästä polyrottingista tehty aurinkotuoli kestää sään kuin säänkin. Sen selkänoja taittuu lepoasentoon tai istuma-asentoon (5-vaiheinen) eli voit ottaa nokoset tai lukea kirjaa mieluisassa asennossa. Niskatukityyny on myös säädeltävissä. Tämä aurinkotuoli on hyvin helppohoitoinen, siinä on irroitettavat tyynyt sateen varalta ja se on myös UV-suojattu

4.Outsunny polyrottinkinen puutarhasetti

Tämä puutarhasetti on todella hyvä kaikkialle. Sitä voi käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Settiin kuuluu 24 osaa. Ne kaikki on valmistettu kestävästä polyritingista. Kaikkien osien päällä(paitsi pöydän) on hyvä pehmuste, joka takaa pehmeyden ja tuo mukavuutta. Pehmusteet on helppo pestä ja putsata. Setti tuo desingia ja mukavuutta puutarhaan tai minne ikinä haluat sen pistää.

5. Polyrottinkikeinu

Tyylikäs polyrottinkikeinu soveltuu sisä-, ja ulkokäyttöön. Se on katseen vangitsija ja houkuttelee istumaan ja rentoutumaan. Rungon tukevuuden takia sen suurin kuormitus on jopa 100kg. Kokoontaitettavat tuolit jatkaa tämän kokonaisuuden modernisuutta. Tyynynpäälliset ovat helposti irroitettavissa ja myös helppo pestä. Pehmustekankaisiin saa eri värejä valittua mielesi mukaan, joten kaunis kontrasti keinuissa säilyy!

6.Polyrottinki sänky 180cm XL

Tästä aurinkosängystä ei käyttötarkoitukset lopu. Sohvapalojen liikuttelun takia siitä voi tehdä muutakin kuin pelkän sängyn. Siitä voi muotoilla erillaisia muodostelmia kuten kaksi pienempää sänkyä, istumuspaikkoja monelle tai tietenkin pehmeän sängyn, mikä käy ulko- ja sisä käyttöön. Säädettävä kate tuo varjoa tarpeen tullen ja on sen takia käytännöllinen. Puutarhaan et siis varmasti toista sänkyä tarvitse!

7. Aurinkovarjo 3,5M

Tämä aurinkovarjo on todella käytännöllinen. Siinä on jalusta mikä varmistaa, että se pysyy pystyssä. Ominaisuuksia on myös vettä hylkivä pinta, teräsputkirunko ja sen helppo varastoiminen. Varastoimista helpottaa se, että varjon saa helposti kokoon ja pieneen tilaan. Varjoa on myös helppo sulkea ja säätää. Monet värivaihtoehdot tuovat myös mukavuutta ja varmistavat, että saat värin minkä haluat! Värivaihtoehdot näet kuvasta.

8.Polyrottinkinen aurinkotuoli

Tämä polyrottinkinen aurinko tuoli on hyvä hankinta puutarhaan, terassille, sisätiloihin tai patiolle. Selkänojaa voi säätää viiteen eri asentoon, mikä auttaa sinua saamaan haluamasi asennon. Koko aurinkotuoli on tehtä vedenkestävästä polyrottingista. Hyvän rungonsa takia se on vankka ja kestävä. Elegantti muotoilu ja tyyny tuo tyylikkyyttä, muodokkuutta ja mukavuutta kesäpäiviin!

9.Outsunny neliöriippumatto tyynyillä

Outsunny neliöriippumatto on autaa sinua rentoutumaan kesällä. Siihen kuuluu matto, 2 tyynyä ja alusta. Sen voi sijoittaa parvekkeelle, kuistille tai vaikka mökille .Alustan vakaa rakenne tuo turvallisuutta ja helpoittaa rentoutumista, kun ei tarvitse mietttiä meneekö alusta rikki tai kaatuuko se. Tyynyt takaavat hyvän niskatuen ja tekevät riippumatosta täydellisen paikan rentoutua tai lukea vaikka kirjaa.

10. Pylväskeinu

Suojainen pylväskeinu kolmessa eri värissä terassille tai patiolle.  Täydennä terassiasi erityisen mukavalla rentoutumispisteellä. Katos suojaa kesäpäivinä auringonpaisteelta, sateelta ja hyttysverkon ansiosta myös hyönteisiltä. Tukeva teräsrunko ja 100% polyesterkangas on säänkestävä. Pylväskeinussa on myös taitettava selkänoja, joten siinä on mukava ottaa päiväunet, tai jopa lämpimänä kesäyönä voi nukkua 2 henkeä. Nauti siis tästä tyylikkäästä ja mukavasta keinusta!
Hieno pylväskeinu kesän juhlallisiin hetkiin!

11. Taittopöytä

Taittopöytä toimii täydellisenä tilan säästäjänä. Oli tarpeena ruokapöytä pieneen asuntoon, siirrettävä terassikalusta tai esittelypöytä tapahtumiin on taittopöydät loistava vaihtoehto.