Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kasvihuoneet

Kasvihuone nyt edullisesti meiltä. Jokaiseen pihaan sopivat kasvihuoneet löydät meidän valikoimasta. Katso vuoden 2023 uusi mallisto.

Tuotteita yhteensä 221 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 221 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kasvihuone - Kasvien turvalliseen kasvattamiseen

kasvihuoneet

Kasvihuoneet mahdollistavat tuottavan sadon, säästä tai kasvualueesta riippumatta. Kasvatus oli ennen ainoastaan kaupallisten tuottajien käytössä. He tarvitsivat suojatun ja valvotun olosuhteen kukkien ja elintarviketuotannon tuottamiseen sisätiloissa varsinaisen viljelykauden ulkopuolella tai kasvattamaan kasveja ja pensaita jälleenmyyntiin. Viime aikoina nykyaikaisten materiaalien ja uusien tekniikoiden ansiosta, monet uudentyyppiset mallit ovat tulleet myyntiin kaikille puutarhanhoidosta kiinnostuneille. Nykypäivänä on tavallista, että näet pienempiä malleja asuintalojen takapihoilla. Seuraavassa näet, mitä kannattaa huomioida, kun ostat kasvihuoneen ja mitä kasvihuoneessa voi kasvattaa.

Kasvihuone - Lämmitys

Ihanteellinen lämpötila kasvihuoneessa on noin 15 - 25 astetta, joten ensimmäinen ja tärkein asia oppia on se, miten pitää sisälämpötila tasaisena. Kasvihuoneet valjastavat lähinnä auringon säteet lämmittämään sisäilman, vaikka joissain malleissa voi olla myös täydentäviä lämmönlähteitä, jotka toimivat maakaasulla tai sähkölämmittimillä. Aivan kuten auto, rakennuksen sisätilat voivat nopeasti lämmitä jopa yli 100 asteeseen kun on kuuma, aurinkoinen päivä. Näin ollen sinun tulee säätää lämpötilaa tai voit kuormittaa ja jopa tappaa kasveja.

Kaikissa malleissa on oltava tuuletusaukot, joko tuuletusikkuna, joka avautuu katossa tai sivuaukot ja tuulettimet, jotka siirtävät ulos kuumaa ilmaa ja tuovat sisään viileämpää ilmaa. Voit valita tuuletusikkunan, joka toimii manuaalisesti tai automaattisesti. Manuaaliset järjestelmät ovat halvempia, mutta sinun täytyy muistaa avata ja sulkea venttiilit tai potkurit, avata ovi päivisin ja sulkea se yöllä. Tästä aiheutuu melko paljon vaivaa ja se on mahdotonta, jos et ole itse paikalla. Automaattinen tuuletusikkuna säätyy automaattisesti lämpötilan mukaan.

Miksi hankkia kasvihuoneet?

Kasvihuoneet ovat tulleet paljon edullisemmiksi viime aikoina, kiitos uusien materiaalien, jotka alentavat kustannuksia ja lisäävät niiden käyttöikää. Valmistajat ovat vastanneet tähän kehitykseen tuottamalla monenlaisia uusia kasvihuoneita, kaikenkokoisia ja tyylisiä sekä hinnaltaan laajasti vaihtelevia.

kasvihuone-tarjous

Uutiset ovat täynnä varoituksia, joissa elintarvikkeisiin on päätynyt vaarallisia aineita. Myös ruoan hinta, erityisesti luomuruuan, on noussut huomattavasti. Näin ollen onkin järkevämpää kasvattaa itse mahdollisimman paljon ruokaa.

Myrskyjen yleisyys ja voimakkuus kasvaa, ennustavat ilmaston tutkijat. Puutarhurit ympäri maailmaa menettävät satoja ja avomaata epätavallisen voimakkaisiin säihin liittyvien rankkasateiden aiheuttamien tulvien takia. Esimerkiksi tulvan takia viljelysmaan ravinteikas pintamaa voi mennä pois.

Kasvihuone - Kasvattamisesta

Hyödyt

Edellä mainittujen trendien lisäksi, kasvattamisessa joko sadon aikaistamiseksi tai koko kauden kasvattamisessa on monia käytännön etuja, ja joitakin haittoja.

Kasvukausi

Kasvatuksen voi aloittaa aiemmin laittamalla taimet kasvamaan niin, että ne ovat hyvin kehittyneet, kun sää ulkona lämpenee tarpeeksi. Ne mahdollistavat myös sen, että kasveja voi viljellä myöhempään satokaudella ja edelleen pidentää satokautta.

Suojaaminen, sääolot

Kasvihuone suojaa hauraita uusia versoja ja nuoria taimia sääilmiöiltä, kuten yöpakkasilta, viileältä kevät säältä, rankkasateilta, tuulelta ja rakeilta.

Suojaaminen, hyönteiset

Piilossa olevat maapohjan tuholaiset, kuten etanat, voivat aiheuttaa yöllä vahinkoa hauraisiin uusiin versoihin ja nuoriin taimeniin. Tuulentuomat tuholaiset, ​​kuten kaalikoit, voivat tuhota versot kaaleista kuten parsakaalista, kukkakaalista, kaalista, lehtikaalista ja ruusukaalista.

Suojaaminen, linnut 

Lintujen aktiivisuus kasvaa keväällä, ja monet lintulajit kaivavat ja rikkovat ylintä maakerrosta etsiessään matoja. Tämä häiritsee itäviä siemeniä. Kehittyvät idut ovat myös alttiita lintujen saalistukselle. Kasvihuone estää lintuja pääsemästä kasvien lähelle.

Istuttaminen

Kasvihuoneita käytetään yleisesti kasvattamiseen ensin ruukuissa ennen istuttamista ulos. Kasvit voidaan istuttaa suoraan maahan ja näin ne kasvavat suuremmiksi.

Rahansäästö

Kontrolloidussa ympäristössä ne parantavat siementen itävyyttä. Näin voit kasvattaa niin monia kasveja kuin haluat, joutumatta maksamaan oppirahoja taimista.

Tunnettuja brändejä

Tunnetuimpia kasvihuone brändejä on Palram ja Pohjola Garden.

Haitat

Kasvihuoneissa on joitakin haittoja, joita voidaan lieventää valitsemalla oikea kasvihuone ja lisäosat kasvuvyöhykkeen mukaisesti.

Kastelu

Koska kausiluonteiset sateet eivät pääse kastelemaan kasvihuonekasveja, sinun täytyy kiinnittää huomiota maaperän kosteuteen. Astiassa kasvatettavat kasvit ovat hyvin kasteltuja, mutta saattavat kuivua nopeammin kun ulkona avomaalla kasvavat kasvit. Kasvihuoneeseen on saatavana automaattisia kastelujärjestelmiä, joilla voidaan vastata kastelutarpeisiin.

Ylikuumeneminen

Ilmastoimattomat kasvihuoneet voivat tulla liian kuumiksi kesällä ja aiheuttaa kasvien kuihtumista tai kuolemista. Useimmat kasvihuoneet ovat tuuletettuja, mutta manuaaliset tuuletusaukot voivat unohtua joskus kiinni. Automaattiset ikkunanavaajat ovat hyvä ratkaisu ja saatavana lisävarusteena kaikkiin malleihin.

Kasvihuone sopii

Tarkista, että kasvihuoneen koko ja tämän jälkeen varmista, että se sopii siihen ajateltuun tilaan. Pienen kasvihuoneen etu on tietysti, että se mahtuu pienempään tilaan , mutta sellainen kasvihuone tarjoaa silti oivat mahdollisuudet kasvattaa erilaisia vihanneksia. Suurempi pinta ala m lisää mahdollisuutta kasvattaa enemmän.

Kasvihuoneen tyypit

kasvihuone-hinta

Itselle sopivan kasvihuoneen valinta voi olla hankala tehtävä, koska sen ostaminen on investointi, joka vaatii tutkimusta. Auttaaksemme sinua kaventamaan vaihtoehtoja nykyään myynnissä olevien kasvihuoneiden suhteen, voit valita näistä yleisimmistä tyypeistä oman puutarhasi tarpeista riippuen.

Yleisin tapa on jakaa kasvihuoneet eri luokkiin. On olemassa yhteensä 5 eri tyyppistä kasvihuonetta: normaali kasvihuone, kaarikasvihuone, minikasvihuone, seinäkasvihuone tai tunnelikasvihuone.

Kaarikasvihuone on nimensä mukaisesti kaareva katoltaan. Yleensä jos tarvitset suurempaa kasvihuonetta, kannattaa tällöin katsoa kaarikasvihuone valintoja.

Minikasvihuone on pienempi kokoinen kasvihuone. Yleisesti nämä on tarkoitettu taimien esikasvatukseen ennen varsinaisen kasvukauden alkua. Kasvihuone sopii myös parvekkeelle, mutta varsinkin tällöin kannattaa seurata aktiivisesti minikasvihuoneita. Minikasvihuone on kooltaan huomattavasti pienempi kuin normaali kasvihuone.

Seinäkasvihuone tarkoittaa seinän viereen rakennettavaa kasvihuonetta. Se on kätevä vaihtoehto, kun tila on kortilla.

Tunnelikasvihuone on tunnelin mallinen kasvihuone, vähän niin kuin kaarikasvihuonekin. Tämä on kätevä vaihtoehto toiseksi kasvihuoneeksi ja on myös edullinen vaihtoehto.

Eri mallisia kasvihuoneita

4 mm kasvihuone. Nämä pienet ja keskisuuret kasvihuoneet ovat erittäin suosittuja, johtuen lähinnä niiden hyvästä hinta laatusuhteesta ja edullisesta hinnasta. Näissä on kirkkaat tai puoli-kirkkaat seinät, koska suoraa valoa tarvitaan idättämiseen.

6 mm kasvihuone. Nämä ovat paksumpiseinäisiä kasvihuoneita, usein säädettävillä hyllyillä, joilla viljellään täysiaikaisesti sisätiloissa suojassa. Levitettävät tai osittain levitettävät päällysteet ovat yhteisiä näille suuremmille malleille. Nämä sopivat kaikkiin tarkoituksiin, ne ovat hyviä siementen idätykseen, suurien sisätiloissa kasvatettavien kasvien kasvattamiseen, ja tarpeeksi tilava korjatun sadon kuivatukseen ja varastointiin.

Kasvihuone - Paneelien kirkkaus

Jossain on kirkkaat seinät tai paneelit ja toisissa malleissa on läpikuultavat tai himmennetyt seinät. Joissain kasvihuone malleissa on puolihimmennetyt seinät mikä tarjoaa molempien mallien, sekä kirkkaiden että himmeiden, edut.

Kirkkaat paneelit ohjaavat suoraa valoa kun taas himmeät paneelit tarjoavat suodatettua valoa. Jos haluat ostaa kasvihuoneen siementen idätykseen tai taimien kasvatukseen, jotka siirretään ulos, kirkas suojus tarjoaa täyden, suoran valon edun taimialustoille. Tämä lämmittää maaperän ja edistää itämistä ja siementen kehittymistä elinvoimaisiksi kasvinaluiksi, jotka ovat valmiita ulos siirrettäviksi.

Jos suunnittelet kasvattavasi kasvit aina täysikasvuisiksi, suodatettu suojus tarjoaa tasaisen valon tasaiselle lehtien kasvamiselle ja samalla estää kuumien kohtien muodostumista.

Vastoin yleistä käsitystä, himmennetty valo tarjoaa paremman valaistuksen kasvien kasvatukseen. Himmennetty valo näyttää vähemmän kirkkaalta kuin suora valo, mutta valo joka yleisesti tuottaa kaikkein tehokkaamman valosynteesin ei ole näkyvää ihmisen silmälle. Himmennetty valo ulottuu kasveihin monista kulmista, joten kasvien ei tarvitse kurotella kilpaillessaan toistensa kanssa valosta. Kasvihuone jossa on himmennetty valo, tarjoaa tasapainoisemman ja kompaktin muodon.

Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että kirkkaat kasvihuoneet tarjoavat lämpimämpää, suoraa valoa, josta on hyötyä siementen kasvamisessa. Kasvihuone, jossa on himmennetyt seinät on täydellinen kasvien koko satokauden kasvatukseen. Puolihimmennetyt seinät tarjoavat molempien hyödyt. Joissain malleissa on himmennetyt seinät katossa ja kirkas seinä sivuilla, mikä tarjoaa molempien hyödyt.

Valitse lasinen tai muovinen kasvihuone

kasvihuone

Lasitukseen tai ulkosuojaukseen käytetyt materiaalit ovat kehittyneet paljon vanhanaikaisista lasikasvihuoneista. Erilaiset muovimateriaalit ja karkaistu lasi ovat käytössä nykyaikaisissa kasvihuone malleissa. Niitä on tarjolla levyinä ja paneeleina ja saatavilla vaihtelevilla kirkkauksilla. Niiden hinta on huomattavasti edullisempi vanhempiin materiaaleihin verrattuna. Kannattaa muistaa, että muovinen kennolevy kasvihuone pitää paremmin lämpöä sisällään kennolevymateriaalinsa ansiosta.

Lasi ja kirkas muovi toimivat periaatteessa samalla tavalla, päästämällä valoa läpi ja pitämällä lämmön sisällä. Muovit ovat yleensä kevyempiä ja halvempia, mutta eivät ole yhtä säänkestäviä ja pitkäikäisiä. Lasiset kasvihuoneet maksavat aluksi enemmän rakentaa, mutta kestävät paremmin.

Kun valitset kasvihuonetta, sinun tulee miettiä haluatko sen olevan kasvukauden pidentäjä vai käytätkö sitä kasvien kasvattamiseen sisällä talven ajan. Jos asuinalueellasi on kylmä talvi eli ilma jäätyy ja sataa lunta, tulee kasvihuone olla hyvin eristetty tai levyt ottaa kokonaan pois.

Polykarbonaatti - Kestävä ja kevyt, UV-käsitelty polykarbonaatti on nykyaikainen ja laadukas päällystysmateriaali kasvihuoneisiin. Saatavana eri paksuisina, polykarbonaatista valmistetut paneelit tarjoavat lasin kirkkauden, mutta eivät ole yhtä vahvoja tai naarmuunnu niin herkästi kuin karkaistusta lasista valmistetut paneelit. Yksiseinäisestä polykarbonaatista puuttuu lämmöneristys ja vahvuus, joka on moniseinämäisissä polykarbonaateissa, ja yhden seinän polykarbonaatti ei tarjoa hajavaloa. Polykarbonaattipäällystetty kasvihuone on suhteellisen pitkäikäinen, levyjä voi käyttää jopa 15 vuotta tai kauemmin useimmilla alueilla.

Kaksoisseinäinen polykarbonaatti - Monikerroksiset polykarbonaattipäällysteet ovat erittäin suosittuja kasvihuoneissa, koska niissä on sisäinen ilmatila, joka tarjoavaa lisävoimaa ja ovat erinomaisen eristäviä. Erityisen tärkeää on se että moniseinämäinen polykarbonaatti antaa hajavaloa. Kaikki Preeco kasvihuone 4mm paksuiset seinät ovat kaksiseinäistä polykarbonaattia.

6mm polykarbonaattiseinä - Tämä päällyste sisältää kaikki kaksoisseinäisen polykarbonaatin edut, mutta siinä on suurempi kestävyys ja paremmat lämmöneristysominaisuudet. Se on erityisen hyödyllinen kylmässä ilmastossa. 6mm polykarbonaattiseinä kestää paremmin sään vaihteluita ja kylmää ilmaa.

Siirrettävä kasvihuone

Kasvihuoneen rakenne pitää huolta siitä, että kasvihuone pysyy pystyssä. Rakenteisiin käytetään monia materiaaleja.

Alumiini tarjoaa vahvan, kevyen rungon, joka ei ruostu. Se on yleisimmin käytetty materiaali ja sillä on hyvin pitkä elinkaari. Alumiinilistoissa on yleensä pursotetut kanavat, jotka tarjoavat täydellisen istuvuuden suojapaneeleiden asennukseen. Alumiini ei ole eristävää materiaalia, joten kehyksen myötä tulee olemaan hieman lämpöhävikkiä. Jauhemaalattu alumiini säilyttää tasaisen ulomman pinnan ja niitä on tarjolla erilaisina väreinä. Väri esimerkkejä ovat musta alumiinirunko, vihreä alumiinirunko ja valkoinen alumiinirunko.

Sinkityt teräskehikot ovat yleensä putkimaisia ja erittäin vahvoja, kestäviä ja edullisia. Koska teräs on luontaisesti vahvaa, kehikkoon tarvitaan minimaalinen rakenne ja näin kasvit saavat lisävalaistusta. Polyeteenikalvoa käytetään usein kattamaan terästä, koska muut suojamateriaalit vaativat kiinnitysjärjestelmiä, jotka eivät sovellu teräskehyksiin. Kasvihuone teräskehyksillä on painava, mikä auttaa sitä pysymään vakaana tuulisissa olosuhteissa, mutta paino tekee kuljetuksesta ja kokoamisesta vaikeampaa. Terästä käytetään yleensä suurissa kaupallisissa kasvihuoneissa.

Kasvihuone - Lisävarusteet

Kun ostat kasvihuonetta, huomioi tarvikkeet, jotka sisältyvät ostohintaan. Vaikka useimmat kasvihuoneet myydään valmiina käytettäviksi, on joitakin lisävarusteita, joita halutaan lisätä auttamaan varmistamaan kasvihuoneen puutarhanhoidon menestymisen. Voit myös ostaa yksinkertaisen aloittelijan kasvihuoneen ja lisätä näitä tarvikkeita sitä mukaan kuin budjetti sallii.

Automaattinen ikkunanavaaja - Kasvihuone sisältää yleensä avattavat tuuletusaukot, jotka ovat välttämättömiä sisätilojen lämmön valvomisessa. Valikoimistamme löydät lämpötilan mukaan avautuvat ikkunan avaajat. Nämä avaajat avautuvat ja sulkeutuvat lämmitystasojen mukaan ja ovat puutarhurin paras takuu siitä, että kasvit eivät menehdy ylikuumenemiseen.

Automaattiset kastelujärjestelmät - Tippakastelujärjestelmät, tiputusnauhat (tasainen letku, jossa on pieniä reikiä), ja kasteluletkut voidaan asettaa edullisiin akkukäyttöisiin ajastimiin, jonka voit kiinnittää hanaan.

Varjostuskankaat - Erityisen hyödyllinen kirkkaissa tai osittain kirkkaissa kasvihuoneissa, varjostusliina voidaan taittaa yli kasvihuoneen katon alentamaan sisälämpötilaa. Etsi UV-kestäviä neulottuja varjokankaita, joissa on messinkiset kiinnittimet, niitä on saatavilla eri tiheyksiä. Yksinkertaisempi, erittäin edullinen tapa on käyttää bambukaihtimia, joita löytyy usein tavarataloista. Varjostusliinat tulisi kiinnittää kasvihuone rakenteen yläreunasta ja asentaa niin että ne on helppo vetää pois aamun ja illan tunteina, jos tarvitsee.

Lämmittimet - Markkinoilta löytyy monia erilaisia kasvihuonelämmittimiä. Kasvatusvalot luovat huomattavasti lämpöä kasveille, vaikka ne eivät lämmitä maaperää. Jotkut lamput tai "leivänpaahtimen ritilä- tyyppiset" ratkaisut kohdistavat lämmön tiettyyn pisteeseen. Toiset, kuten isommat järjestelmät, voidaan kiinnittää kattoon jossa ne lämmittävät koko kasvihuonetta talvella.

Kasvihuoneiden kokoaminen 

kasvihuone-ikkunan-avaaja

Useimmat kasvihuoneet myydään koottavina ja kuljetetaan useissa paketeissa. Asiakkaan odotetaan tekevän itse kokoonpanon. Ennen ostoa, tarkista kokoonpanovaatimukset, kuten esimerkiksi kasvihuoneen pinta-ala. Kasvihuone, jonka ostat, määräytyy osittain kokoonpanovaatimusten mukaan. Jotkut kestävät koota vain yhden tunnin, kun jotkut voivat kestää 10 tuntia. Usein kasaamiseen kannattaa pyytää kaveri. Erikoistyökaluja ei tarvita kasvihuoneen kasaamiseen.

Yksi tärkeimmistä kokoamisen vaiheista on kuitenkin perustusten valmistelu. Vähimmillään tarvitset tasaisen, vakaan ja samassa tasossa olevan pohjan. Suurikokoinen kasvihuone vaatii enemmän työmaan valmistelua, koska maa-alue on suurempi. Jotkut haluavat tehdä pohjan viimeisen päälle ja valavat sen sementillä tai rakentavat siihen tiilipohjan.

Kaikkiin Preecon kasvihuoneisiin on tarjolla myös valmis perusta. Se on erityisen kätevä, koska sinun ei tarvitse tällöin rakentaa omaa perustaa. Lisäksi valmis perustat ovat suunniteltu juuri kyseiselle kasvihuoneelle ja ovatkin siis varma valinta.

Valikoimastamme löydät

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat kasvihuoneet. Laajasta valikoimastamme löydät kätevästi kasvihuoneen. Kasvihuoneiden hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Tuotteita on saatavilla kennolevyllä ja turvalasilla.

Toimitus alkaen 0e ja saatavissa myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa kasvihuoneissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä kasvihuone on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tarjouksista. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme kasvihuone arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa kasvihuone valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.