Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Tietokonetuolit

Tietokonetuoli nyt edullisesti meiltä. Laaja valikoima erilaisia työtuoleja ja pelituoleja. Tilaa tietokonetuoli nyt, ennen kuin tarjoukset loppuvat.

Tuotteita yhteensä 298 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 298 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Tietokonetuoli - Ergonominen työtuoli

tietokonetuoliNykyaikana ihmiset käyttävät yhä enemmän aikaa tuolilla istuen. Jos vietät päivittäin tunteja pöydän ääressä istuen ja tietokonetta käyttäen, mukava ja tukeva tietokonetuoli on välttämätön. Nykyihmisen elämää dominoi istuma-asento, joten varmista että istut varmasti ja mukavasti työskennellessäsi pöydän ääressä. Jos pidät enemmän tietokoneella pelaamisesta katso pelituolit valikoima. Istuma-asento rasittaa selkärankaa. Välttääksesi selkäongelmien kehittymistä ergonomisen tietokonetuolin omistaminen voi auttaa tukemaan hyvää ryhtiä ja estäämään selkäongelmia tulevaisuudessa. Satsaamalla hyvään tietokonetuoliin voit pelastua selkäkivuilta. Voit nauttia enemmän tunneista, jotka vietät pöytäsi ääressä. Vaikka parhain ergonominen tietokonetuoli ei välttämättä poista selkäkipuja, se on yksi tärkeimmistä askelista kipujen vähentämiseen.

Parhaan mahdollisen asennon saamiseksi tietokonetuolin kanssa sopii sähköpöytä, koska se on säädettävä. Tarkista sähköpöytien hinta edellä mainitusta linkistä.

Jotta tarpeisiin sopiva tietokonetuoli löytyy, täytyy kysyä itseltään muutama kysymys. Todellisen mukavuuden puolesta aloita siitä, miten aiot käyttää tuolia. Työtuolit sisältävät erilaisilla mekanismeja, joilla säädetään tuolin kallistuskulmaa, jäykkyyttä ja muita erilaisia tuoliin liittyviä säätöjä. Riippuen siitä kuinka paljon istut tuolissa, ja mitä siinä tehdään istuessa, vaikuttavat nämä ominaisuudet valtavasti siihen istutko mukavasti.

tietokonetuoli-tarjous

Tietokonetuoli ja työtuoli - Mikä on Ergonominen tuoli?

Ergonomia on oppi missä varusteet suunnitellaan ihmisten terveyttä ja turvallisuutta varten. Tarkoitus on vähentää käyttäjän epämukavuutta ja uupumista. Tarkemmin määriteltynä ergonominen tuoli on hyvin säädettävissä, sellainen jossa ei ole pelkästään vain säätönuppi tuolin korkeudelle, vaan myös selkänojan asennolle ja käsinojien korkeudelle. Ergonomisella tuolilla kuuluu olla myös tukeva runko, joka tukee varsinkin lantion ja ristiselän aluetta, sekä pehmusteet, jotka ovat mukavat sekä istua että nojata. Ergonomisen työtuolin hinta on korkeampi, kuin tavallisten, mutta sen terveydelliset hyödyt ylittävät kalliimman hinnan.

Ergonominen tietokonetuoli tukee selkää ja niskaa, mikä parantaa ryhtiä ja estää kumarassa istumista. Toimistotyöntekijöillä on usein selkäkipuja, koska he istuvat tuoleissaan pitkiäkin aikoja. Se lisää rasitusta selkärangalle, niskalle, käsivarsille, hartioille ja jaloille kuin myös erilaisille lihaksille. Tuoli joka ei ole ergonominen voi myös pahentaa jo olemassa olevia ongelmia. Yleisimmät terveysongelmat toimistotyötä tekevillä ovat päänsäryt ja keskittymisongelmat, niska- ja hartiakivut, kivut selässä ja selkärangassa, lantio-ongelmat sekä kivut reisissä, polvissa ja säärissä. Ergonominen työtuoli vähentää toimistontyöntekijöiden edellä mainituista vammoista johtuvia sairauslomia ja on pidemmän päälle edullisempaa yritykselle, vaikka työtuolin hinta onkin korkeampi.

On olemassa monen tyyppisiä ergonomisia tietokonetuolia, joita voi käyttää toimistolla. Mikään näistä ei ole välttämättä ylitse muiden, mutta on asioita jotka ovat tärkeitä valitessa hyvää ergonomista tuolia. Nämä asiat sallivat sen, että tuoli käy hyvin yksilöllisiin tarpeisiinsa. Seuraavaksi on listattu asioita, mitä kannatta ottaa huomioon ergonomisen työtuolin valinnassa.

Tietokonetuoli - Erilaiset säädöt

Istuinkorkeus

Istuinkorkeus tulisi olla helposti säädettävissä. Paineilmalla toimiva vipu on helpoin tapa jolla toteuttaa tämä. Se mahdollistaa istujan jalkojen pitämisen lattialla samalla kun reidet ovat horisontaalisesti ja käsivarret samalla korkeudella työtason kanssa.

Istuimen leveys ja syvyys

pelituoliTuolin istuimen tulisi tuntua mukavalta kun istut alas ja sen kuuluu tuntua samalta myös pidemmän istumisajan jälkeen. Istuimessa tulee olla tarpeeksi leveyttä ja syvyyttä tukeakseen kaikkia lihaksia. Syvyyttä (tuolin edestä selkänojaan asti) tulee olla tarpeeksi, jotta käyttäjä voi istua selkä vasten selkänojaa samalla kun polvitaipeiden ja istuimen väliin jää arviolta 5-10 senttiä tilaa. Työtuolit tulisi myös olla säädettävissä kallistumaan eteen- ja taaksepäin.

Istuinmateriaali

Istuimen ja selkänojan materiaalin tulisi sisältää tarpeeksi pehmustetta, jotta tuolilla on mukava istua pidempiä aikoja. Kangasmateriaali joka hengittää on parempi vaihtoehto kuin muut kovemmat pinnat. Varmista että tuolissa on tarpeeksi pehmustetta, jolloin se on mukava istua pitkiäkin aikoja. Kangasverhoilu ei ole yhtä helppo puhdistaa kuin nahka. Toisaalta nahkaiset päällysteet eivät hengitä yhtä hyvin kuin kangas, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta istuttaessa pidempään. Materiaali on avain tuolin kestävyyteen.

Lantiotuki

Ristiselän tuki ergonomisessa tietokonetuolissa on todella tärkeä. Lanneranka kaartuu sisäänpäin, ja pitkään istuminen ilman lannerangan tukea johtaa huonoon ryhtiin (joka suoristaa selän normaalia kaartumista), ja rasittaa alemman selkärangan tukirakenteita. Ergonominen työtuoli tulisi sisältää säädettävän lantiotuen, jolloin jokainen tuolin käyttäjä saa tarvitsemansa tuen ristiselän kaarelle.

tietokonetuoli-hinta

Selkänoja

Selkänoja ergonomisessa tietokonetuolissa tulisi olla 35-60 senttiä leveä. Jos selkänoja on erillään istuimesta, sen tulisi olla säädettävissä sekä korkeuden että kulman osalta. Sen tulee tukea selän normaalia kaartumista, jälleen korostaen erityisesti lantiorangan tukea. Jos tuolissa on istuin ja selkänoja yhdessä yhtenä osana, selkänojaa tulisi voida kallistaa eteen- ja taaksepäin, ja siinä tulisi olla lukkomekanismi, joka estää sen liukumista liian taakse sen jälkeen kun istuja on säätänyt kulman.

Käsinojat

Säädettävät käsinojat ovat suositeltavat, sillä ne antavat käyttäjän käsivarsien levätä ja rentoutua oikealla korkeudella. Riippuen työtyylistäsi ja -vaatimuksistasi, et välttämättä tarvitse käsinojia tietokonetuolissasi, koska ne voivat olla tiellä kun liikut. Niiden tulisi antaa käyttäjän käsivarsien levätä mukavasti ja niskan olla rentona. Kyynärpäiden ja käsivarsien tulisi asettua kevyesti käsinojiin.

Pyörät

Jokaisessa tavallisessa tai ergonomisessa tietokonetuolissa tulisi olla mahdollisuus helppoon liikkumiseen, jotta käyttäjä ulottuu pöytänsä eri alueille ilman kurottelua. Pyörillä työtuoli liikkuu parhaaseen mahdolliseen kohtaan pöytää nähden. 

Tietokonetuoli ja työtuoli - Ennen ostoa

Tyyli

tietokonetuoli-aleTärkeimpänä työtuolin tyylissä on sen käyttötarkoitus, tuleeko työtuolit toimisto-, peli- vai satunnaiseen käyttöön. Kun sopiva malli on valittu, voi siirtyä harkitsemaan tuolin visuaalisia piirteitä, kuten esimerkiksi ulkonäköä ja väriä. Muotoilultaan tietokone- ja työtuoleja on monenlaisia, on simppeliä ja enemmän yksityiskohtia sisältäviä tuoleja. Värivalikoima tuoleissa on laaja, voit valita sisustukseen sopivan- tai eroavan värin tuolille.

Ergonomia

Jos tavoitteena on välttää istumisesta johtuvia kipuja tietyissä kohdissa kehoa, kannattaa valita työtuoli, joka on suunniteltu parantamaan ergonomiaa niissä kohdissa kehoa. Ergonomisella tuolilla teet istumisesta mukavan kokemuksen, jopa pitkillä aikaväleillä. Ergonomiset työtuolit ovat istumatyötä tekeville melkein välttämättömyys.

Koko

Tietokone- ja työtuoli ovat suurin piirtein saman kokoisia. Jos kuitenkin tilaa ei ole paljoa ja hankinnassa on pienempi tuoli, kannattaa tarkistaa satulatuolit. Satulatuoleissa ei ole selkänojia, mutta penkin muotoilu on suunniteltu pitämään selkärankaa suoremmassa, kuin tavallisissa tuoleissa.

Hinta

Kannattaa miettiä onko edullinen työtuoli välttämättä kannattava ostos, laadukkaampaan tuoliin verrattuna. Laadukkaampi tietokonetuoli kestää pidempään käytössä ja on parempi kehon kipujen vähentämisessä. Työtuolit on hyvä verrata keskenään, löytääkseen parhaan hinta-laatusuhteen. Löytämäsi työtuolin hinta kannattaa kilpailuttaa verkkokauppojen kesken.

Tietokonetuoli ja työtuoli Preeco:lta

työtuoliPreeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat tietokonetuolit. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan ergonomisen tietokonetuolin. Työtuolien hinta on edullinen. Voit valita työtuolit esimerkiksi väreillä, valkoinen, musta, sininen ja monia muita. Jos haussa on pelaamiseen tarkoitettu tuoli, tarkista pelituolit kategoriamme.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Työtuolit voit maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa työtuolit Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus tietokonetuoleille on alkaen 0€ ja saatavilla on myös toimitus suoraan kotiin. Kaikki työtuolit sisältävät 30 vuorokauden palautusoikeuden. Mahdollisen palautuksen yhteydessä työtuoli on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme työtuoli arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa tietokonetuoli tai työtuoli valinnassasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.