Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 79,00 € - 1 040,00 €

Lankkupöydät

Lankkupöytä on laatuvalinta

keittiöön ja muihin ruokatiloihin. Lankkupöydät soveltuvat erinomaisest syömisen lisäksi ruoanlaittoon sekä muuhun askarteluun. Aidosta puusta valmistettu pöytä on vankka, erityisesti metallijaloilla varustettuna.

Tuotteita yhteensä 11 kpl.

Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lankkupöytä

Lankkupöytä

Lankkupöytä juurtaa entisaikojen keittiöön, joissa pöytä ei ollut vain paikka syödä vaan työpaikka, jossa ruokaa valmistellaan. Alkuperäiset maatilan pöydät olivat pitkiä pöytiä, joissa oli laatikoita joko päädyissä, sivussa tai molemmilla. Laatikoissa varastoitiin veitsiä ja muita keittiötarvikkeita. Maalaistalon pöytä on nykyään suosittu ratkaisu keittiöön.

Puu

Lankkupöytä on valmistettu puusta. Ennen pöydät olivat useimmiten mäntyjä, mutta myös muita puulajikkeita käytettiin. Vanhojen maalaistalouspöytien puu kuluu käytöstä. Osa tämän tyylisistä pöydistä on tehty näyttämään vanhoilta jo valmistusvaiheessa. Pöytiä voidaan valmistaa myös kierrätyspuusta.

 

Mistä ostaa

Lankkupöytiä on saatavilla antiikkikaupoissa, verkossa tai huutokaupoissa. Nämä pöydät ovat todennäköisesti kalliita. Voit kuitenkin löytää pöytiä muistakin paikoista, kuten rummage-myymälöistä tai pihankirppiksiltä. Uudempia versioita on saatavana huonekalumyymälöissä. Nämä pöydät on tehty vanhan näköisiksi. Kun ostat uudemman maalaistalon pöydän, tarkista rakenteen ja erityisesti jalkojen liitos.

 

Rakennettavat

Maalaistalon pöydän ostaminen ei ole välttämätöntä. On mahdollista tehdä pöytä itse, jossa voidaan säästää huomattava summa. Puun ei tarvitse olla uutta, voidaan käyttää kierrätepuuta tai hankkia lankkua metritavarana. Pöytä voidaan viimeistellä millä tahansa värillä, josta pidät. Voit jopa vahingoittaa puuta, jotta se näyttää vanhalta. Itse valmistaessa, voit valita mitat, jotka haluat tai tarvitset. Jos et voi rakentaa pöytää itsellesi, voit valmistuttaa pöydän sinulle sopivaksi. Voit myös valita viimeistelyn, sekä laatikoiden sijainnin.