Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Huonekalut

Huonekalujen valitsemiseen

kannattaa käyttää ja tutkia vaihtoehtoja. Kun kalusteet on valittu huolella, ei niitä tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa. Me autamme sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot, ja pysymään budjetissa!

Huonekalujen valitsemiseen

kannattaa käyttää ja tutkia vaihtoehtoja. Kun kalusteet on valittu huolella, ei niitä tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa. Me autamme sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot, ja pysymään budjetissa!

Tuotteita yhteensä 1132 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 1132 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Huonekalujen osto-opas

Tutustu kotiisi

Kaikilla on oma tapansa tehdä ostoksia. Esimerkiksi impulsiivinen ostaminen voi olla joskus hyödyllistä, mutta tässä tilanteessa se on vain onglemallista. Ensimmäiseksi sinun kannattaa tutustua kotiisi ja siihen millainen se on käytännössä.

Uusi kotisi tulee olemaan asuinpaikkasi tulevaisuudessakin: jos pidit asunnosta niin paljon, että hankit sen, kannattaa myös käyttää aikaa sen hoitamiseen. Istu tulevassa olohuoneessasi ja katsele ympärillesi, missä kohtaa näet sohvan paikan? Huomioi myös keittiö – missä näät itsesi juomassa aamukahvia tai mihin kohtaan haluat kattaa ruokapöydän? Tämä käyätännön ajattelu auttaa päättämään millaisia huonekalua sinun kannattaa hankkia. Näiden kysymysten kanssa ei pitäisi ikinä kiirehitä.

Aseta budjetti aikarajoineen

Kun olet tutustunut käytössä olevaan tilaan ja olet tehnyt päätöksesi huonekalujen suhteen, on aika käydä tarkistamassa paikkallisten huonekalukauppojen tarjonta. Ensimmäiseksi kannttaa asettaa järkevä budjetti: kotia ei tarvitse kalustaa päivässä, viikossa tai edes kuukaudessa. Aloita tärkeimmistä – mitä tarvitset uudessa kodissasi? Muutama avaintekijä, joita tarkastella shoppaillessa:

  • Tutki kokonaisuutta
  • Katso pintaa syvemmälle
  • Tarkastele ykstyiskohtia
  • Tiedä mihin sijoittaisit sen
  • Tarkista tuotteen kunto

Jos kaikki näyttää vielä tarkastelun jälkeen kunnolliselta, seuraava vaihe on kävellä pois.

Tutki vaihtoehtoja

Luulet löytäneesi täydellisen setin olohuoneeseesi. Mitä nyt? Ei kannata hankkia ensimmäistä tuotetta, jonka näkee. Sinun tulee muistaa kaikki ne muut vaihtoehdot, joita sinulla on. Käy joka ikinen niistä läpi.

Ihmiset käyttävät todella monia tunteja sängyssä. Ensimmäisen näkemäsi sängyn ostaminen ei ole järkevää, sillä tulet viettämään siinä seuraavan viiden vuoden aika yli 16000 tuntia. Kaikkia huonekaluja ei myöskään kannata ostaa samasta paikasta.

Raha on paras ystäväsi

Älä opi tätä vaikeimman kautta – sinun ei ikinä kannata maksaa täyttä hintaa. Parhaan hinnan varmistaminen ei tarkoita ainoastaan ostosten tekemistä alennusten aikaan. Suurin osa huonekalumyyjistä on lisännyt hintaan 80% voittoa, tämän vuoksi kaupoille kannattaa ottaa mukaan rahaa. Huonekalumyyjät eivät saa palkkaansa ennen kuin sinä olet käyttänyt rahaa heidän liikkeessään.

Ole valmistunut ja tule paikalle budjetin kanssa. Myöskään, tuotteiden tutkiminen etukäteen ei ole pahitteeksi. Neuvottele myyjien kanssa ja tiedä milloin lopettaa. Toivottavasti lähdet kaupasta unelma huonekalusi kanssa hiukan rahaa säästäen.

Älä unohda käytettyjä huonekaluja

Jos joku myy esimerkiksi netissä käytettyä huonekalua, johtuu se siitä että tuotteen laatu on liian hyvä heitettäväksi pois. Tässä muutamia asioita, joita katsella.

Etsi hintalappuja: Kun tarkastelet huonekalua, käännä se ympäri nähdäksesi alkuperäiset laput. Se voi olla hiukan vaikeampaa vanhemmissa kaluisteissa, joten etsi brändejä joita tunnet. Kuitenkin, jos et tunne tuotteen brändiä, varmista tuotteen laatu.

Käy katsomassa tuotetta: Tätä ei voida painottaa tarpeeksi! Käy katsomassa tuotetta paikan päällä. Nää se, tunne se, kosketa sitä, istu siinä ja ennen kaikkea – haista sitä. Onko tuote puhdas, haiseeko se homeelta tai joltain pahemmalta?

Vahvat hajut: Vahvat hakut ovat vaikeita irrotettavia huonekaluista. Jos huonekalua ei ole pidetty hyvässä kunnossa, jätä se taakse. Ei todellakaan ole aikasi arvoista yrittää poistaa huonekalusta pahaa hajua.

Yksinkertaiset korjaukset: Nämä korjaukset ovat helppoja. Jos kalusteen jalassa on hieman hankaumia, älä ole huolissasi. Pieniä vikoja on helppoa korjata.

Kiinnitä huomiota runkoon: Huonekalun runko on kaikista kallein osa yrittää korjata. Esimerkiksi jos etsit sohvaa, päällynen on helppo verhoilla. Tarkista sohvan muut linjat – onko se vankka vai meinaako se hajota? Miltä näyttävät saumaukset? Onko tuote sellainen, josta saa itsellesi siedettävän pienellä korjaamisella?

Loppujen lopuksi, huonekalujen ostaminen ei ole niin kammoksuttavaa – se voi olla myös hauskaa! Oikeastaan millään muulla ei ole väliä, kuin sillä että sinä pidät itse huonekalulsta.

Huonekalut