Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Terassikatos

Terassikatos nyt edullisesti meiltä. Katso laaja valikoima läpi ja löydä omasi. Tilaa terassikatos nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Terassikatos - Jokaisen sään pelastus

terassikatosTerassi on täydellinen lisä kaikkiin koteihin, koska se antaa sinulle mahdollisuuden istua ja rentoutua samalla kun nautit ulkoilmasta. Terassi ei ole kuitenkaan toimiva kokonaisuus ilman katosta. Terassikatos antaa mahdollisuuden nauttia terassista kaikissa sääolosuhteissa. UV-suojattu katos suojaa niin auringolta kuin sateeltakin.

Miksi kannattaa hankkia terassikatos

Terassikatos on rakennelma, joka asennetaan terassin ylle suojaamaan auringolta ja sateelta. Voit jättää kalusteet terassille, eikä sinun tarvitse raahata niitä sisälle suojaan. Katoksen avulla terassi muuntuu uudeksi tilaksi kotiisi ja saat lisää huonetilaa.

Terassikatos saattaa olla itsekseen seisova tai talon seinään kiinnitettävä. Yksinkertaisimmat ovat kangasta, mutta suuremmat rakennelmat ovat vankkaa puuta tai terästä.

terassikatos-hintaTerassinkatos on hintansa arvoinen tapa hankkia lisää tilaa ulkopuolelle. Pääset halvemmalla kuin rakentamalla lisäsiiven tai lasitetun terassin. Samalla katos lisää talosi arvoa, koska monet kodinostajat haluavat katetun terassin. Katoksen asentaminen on siis vaivan arvoinen urakka.

Terassikatos - Vaihtoehdot

Terassikatos valinta voi tuntua vaikealta, koska sinun täytyy pohtia monia eri asioita ja valita monista erilaisista malleista. Terassinkatos on yksinkertaisesti sanottuna katto, joka saa tukea joko talosi seinästä tai omista jaloista. Kannattaa valita katos, joka sopii talosi tyyliin. Valitsemalla oikean kattomateriaalin ja muodon katokselle saat sen näyttämään osalta taloasi. Toisaalta voit luoda katoksen ja talosi välille tyylikkään kontrastin, jolloin sinulla on enemmän valinnan varaa väreissä, materiaaleissa ja katon muodossa. Jos kaipaat suojaa vain vedeltä, voi vaihtoehtoja olla myös paviljonki tai pergola.

Yleensä katon muoto on joko tasainen tai kalteva. Tasaiset katot ovat erittäin suosittuja ja ne voivat olla joko umpinaisia tai ristikkoa. Ristikkokatto tarjoaa suojaa auringolta, mutta päästää samalla luonnon valon terassille. Ristikkokatto on helppo koristella köynnöksillä ja kukilla.

Terassikatoksia on saatavilla monelta eri valmistajalta. Valmistajien tuotteet kannattaa kilpailuttaa keskenään. Suosittuja merkkejä ovat esimerkiksi terassikatos Preeco, terassikatos Palram ja terassikatos Feria.

Terassikatos - Materiaali

Suosituimmat terassikatoksen materiaalit ovat puu, vinyyli ja metallit (erityisesti alumiini). Puisten katosten hinta ei ole kaikista halvin, eikä se oli kestävin materiaali, mutta ne näyttävät kauniille ja sopivat yleensä parhaiten ympäristöön sekä talon ulkomuotoon. Yleensä muun tyyppiset katokset eivät pääse edes lähelle eleganttien ja hurmaavien puukatosten tyyliä.

Puu

Puisen terassikatoksen huono puoli on sen vaatima huolenpito. Puu pitää puhdistaa ja lakata säännöllisesti (mielellään joka vuosi) ja sitä pitää suojella tuholaisilta. Puu lahoaa ja homehtuu helposti, jos se altistuu liialle kosteudelle. Tästä johtuen puisia katoksia ei suositella merenrannoille tai kosteisiin ilmastoihin.

terassikatos-tarjous

Vinyyli

Vinyylinen puutarhakatos on helppohoitoinen, josta johtuen niistä on tullut suosittuja talonomistajien keskuudessa. Vinyyli sopii niille, joilla ei ole aikaa huolehtia puisesta katoksesta. Vinyyli on kestävä materiaali, joka ei ruostu tai rapistu. Vinyyliset tuotteet ovat halpoja ja helppoja asentaa. Niitä on saatavilla jopa itse rakennettavissa pakkauksissa, joiden asentamiseen ei tarvita ammattilaista.

Jos haluat puun kauneuden, mutta materiaalivalintasi on vinyyli, on vinyylituotteita saatavina puukuvioisina. Tämä tarkoittaa, että voit saada puisen katoksen hyvät puolet ilman ongelmallisia huoltotoimenpiteitä. Osa vinyylikatoksista on valmistettu kierrätetystä materiaalista, joten se on sopiva valinta myös ympäristön ystäville.

Metalli

Metallinen terassikatos vaatii vähemmän huoltoa kuin puinen. Niitä ei tarvitse maalata tasaisin väliajoin, koska niissä on runko pulverimaalattu. Erityisesti, jos niiden pinta on suojattu esimerkiksi teflonilla. Metalliset katokset ovat käytännöllinen valinta ja ne tarjoavat laajan valinnanvaran, koska niitä saa lukuisissa eri tyyleissä.

Raudasta tai teräksestä valmistetut katokset ovat erittäin vankkoja rakenteeltaan. Suosituin metalli on kuitenkin alumiini. Alumiiniset katokset ovat kestäviä ja selviytyvät rankoissakin sääolosuhteissa. Alumiini ei kuitenkaan kestä rankkaa lumisadetta kuten muut metallikatokset.

ovikatos-ale

Kankainen aurinkokatos

Puun, metallin tai vinyylin sijaan monet ihmiset valitsevat purjekankaasta valmistetun (aurinko)katoksen, jolla on helppo luoda värikäs ja tyylikäs piha. Aurinkokatos on helppo asentaa ja sen pystyy tekemään itse. Niitä on saatavilla monissa eri malleissa ja niiden hinta vaihtelee, mutta ne peittävät aina auringon laajalta alueelta ja ovat helposti siirrettävissä auringon kulman mukaan. Kankaassa on usein mukana polyesteriä tai akryylia, joiden ansiosta katos kestää paremmin sääolosuhteita.

Kankaiset terassikatokset voivat olla kolmion tai neliön muotoisia. Yleensä kangas kiinnitetään kolmen tai neljän puisen tai metallisen jalan varaan. Jalkojen korkeutta voi säätää ja katoksen asentoa muuttaa. On olemassa myös kangaskatoksia, jotka kiinnitetään koukuilla seinään. Jos katos kiinnitetään koukulla, voi sen asettaa tiettyyn pysyvään kohtaan tai valita kokoon kasattavan mallin. Kokoon kasattavat mallit antavat terassille monipuolisuutta ja takaa aina oikean kokoisen suojan auringolta. Kasattava malli voi olla manuaalisesti tai moottorilla toimiva. Moottorilla toimiva katos käynnistyy joko kaukosäätimestä tai katkaisimesta.

Kasattava katos voi olla materiaaliltaan myös vinyyliä, mutta ei puuta tai alumiinia. Monipuolisuuden lisäksi häiritsevien jalkojen ja pylväiden puuttuminen tekee kasattavista katoksista miettimisen arvoisen vaihtoehdon. Vaikka nämä katokset voi jättää auki-asentoon sateessa, ne eivät kestä huonoja sääolosuhteita, koska katoksen tuet eivät ole tarpeeksi voimakkaita kestämään lunta, tuulta tai myrskyä.

Terassikatos - Hinta

terassikatos-palramSaatat haluta ammattilaisen kokoaman katoksen, mutta itserakennettavat katokset ovat nousseet yhä suurempaan suosioon viime vuosina. Itse koottuna katos on halvempi, eikä rakentaminen ole vaikeaa. Useimmissa rakennuspaketeissa on mukana kaikki, mitä kokoamiseen tarvitaan. Paketissa on yksityiskohtaiset kokoamisohjeet ja monesti mukana on myös lisäohjeita ja neuvoja.

Itsekoottavan terassikatoksen hinta vaihtelee materiaalista ja koosta riippuen. 3 x 3 x 3 m kokoinen metallinen itsekoottava katos voi maksaa alle 650€ ja 6 x 2,5 x 2,5 m kokoinen katos alle 850€.

Eri kokojen, tyylien ja materiaalien takia on vaikeaa kertoa terassikatoksille keski hinta. Pyydä asentajaa käymään ja antamaan arvio tarvittavan katoksen mittojen ja haluttujen ominaisuuksien mukaan. Puisten katosten hinta on yleensä 20 – 30% vähemmän kuin alumiinisten, mutta pidemmällä tähtäimellä niiden huoltokustannukset lisäävät hintaa roimasti. Katosten suosion noustua myös rakentajia on tullut alalle lisää. Kilpailuta siis rakentaja saadaksesi parhain hinta.

Ulkotilat ovat nykyään enemmän kuin vain puutarhan katsomo. Ne ovat osa asuintilojen ja kodin tyyliä, kuten muutkin talon huoneet. Niille täytyy antaa huomiota ja luovuutta aivan samalla tavalla kuin sisähuoneillekin. Tärkeä osa tätä luovuutta ja sisustusta ovat terassien katokset, jotka luovat terassista tärkeän osan perheen elämään. Myös juhlateltta terassille, voi olla ratkaisuna jos terassi katos ei tunnu oikealta.

Terassikatokset - Ennen tilausta

Ennen kuin terassikatos siirtyy ostoskoriin, kannattaa tarkistaa paikka mihin sen ollaan ajateltu tulevan. Mitoitus on tärkeää oikean terassikatoksen löytämiseksi. Mittaa sille tarkoitetun kohdan maksimi mitat ja vertaa niitä terassikatoksen ilmoitettuihin mittoihin. Mitat löydät tuotetiedot kohdasta. Varmista, että terassikatos on ikkunaa, ovea tai patiota isompi, että se suojaa tarpeeksi sateelta.

terassikatoksetovikatos

Terassikatos Preeco:lta

Preeco:n verkkokaupasta edulliset ja laadukkaat terassikatokset. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti pihalle sopiva terassikatos. Terassikatosten hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Katosten hinta alk. 90 € ja laadukkaimmat ovat tuhansien luokkaa. Katosten värivalikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat värit, musta, valkoinen ja harmaa.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Terassikatos voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä mahdollisuus ostaa terassikatos Preeco-tilillä tai -laskulla.

Tilaa uutiskirje

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa katoksissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tarjouksista. Saat tarjouksista tietoa suoraan sähköpostiisi.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme terassikatos arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa terassikatos valinnassasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.