Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Koiran pedit

Valitse koiranpeti koirasi koon, iän ja elämäntapojen mukaan. Enemmän ulkona aikaa viettäville koirille kannattaa valita helposti putsattava sänky. Hyvin valittu sänky takaa mukavat unet lemmikkillesi.

Tuotteita yhteensä 95 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 95 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Koiran peti

Hankkimassa parhaalle kaverillesi uutta suosikki petiä? Muista huomioida pedin tyyppi, täyte, hinta ja muut yksityiskohdat, ennen kuin teet päätöksesi. Alla oleva valintaopas, autaa sinua valitsemaan täydellisen koiran pedin.

1. Shoppaile kategorian mukaisesti

Mukavan koiran pedin pitää olla kestävästi valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sopia lemmikkisi luonteeseen ja fyysisiin tarpeisiin. Valitse koiran peti sopimaan lemmikkisi elämäntapaan, ikään, kokoon ja luonteeseen sopivaksi:

Tyyny koiran peti 

Sopii kaikille koirille, eteenkin isommille roduille. Nämä matala profiiliset pesät ovat erityisen hyviä koirille, jotka tykkäävät nojata päätään käsinojaan tai tyynyyn. Saatavana on joko täysiä tyynyjä tai petejä, joissa on ympärillä 360 astetta kiertävä matala tuki. Pedeissä on joko kiinteä tai irrotettava tyynypehmuste.

Matto koiran peti                  

Tasaiset ja tukevat matot tekevät mistä tahansa epämukavasta paikasta koiralle pedin. Yleisesti vaahtomuovilla täytetyt pedit ovat taloudellinen vaihtoehto joko kotiin tai matkoille mukaan otettavaksi. Vanhoille tai nivelsairaille lemmikkeille suositellaan hankittavaksi paksumpi peti.

Pesämäinen koiran peti

Korkealaitainen peti todella pehmeillä pehmusteilla ja tyynyillä tekee tästä petimallista suosikin, eteenkin pienempien koirarotujen keskuudessa.

Ortopedinen koiran peti

Nämä koiran pedit on tarkoitettu ikääntyville lemmikeille, tarjoten maksimaallista tukea. Pedeissä on tiivistä ja hyvin tukevaa vaahtotäytettä. Tästä kategoriasta löydät lajitelman tyynypetejä, mattoja, pesiä tai perinteisiä patjoja vanhoille koirille.

Patjatyylinen koiran peti

Perinteisiä patjatyylisiä petejä on saatavissa useissa eri muodoissa ja tyyleissä, jolloin tästä kategoriasta löytyy jotakin jokaisen lemmikin tarpeisiin. Täältä löydät taloudelliset vanutäytteiset pedit, kevyesti pehmennetyt pedit sekä korkeasti tukevat vaahtotäytteiset pedit. Valite tyylikkäiden, purunkestävien ja jopa vedenkestävien mallien väliltä – useissa on vetoketjullinen irrotettava ja pestävä päällys.

Koiran matkapeti               

Nopea peti mukaan otettavaksi kaikkialle! Petejä on saatavissa makuupussien tai auton takakonttiin viritettävin päällysteiden muodoissa. Matkapedit tarjoavat koirallesi mukavan lepopaikan pitkän matkapäivän jälkeen.

Kehto ja huonekalutyylinen koiran peti

Huonekalutyylinen koiran peti lisää ripauksen tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Koirien sohvat, nojatuolit tai muut hienot pedit tarjoavat koirallesi tyylikkästä mukavuuta. Valitse useiden eri tyylien, materiaalien, muotojen ja kokojen väliltä – löydät jotakin kaikkiin sisustustyyleihin ja –tarpeisiin.

Lämmitettävä koiran peti              

Täydellinen kylmään säähän, mutta sopiva myös muulloinkin. Lämmitettävä koiran peti tarjoaa hellävaraista lämpöä pitääksesi parhaan ystäväsi olon mukavana. Jotkin pedit on valmistettu erityisestä lämpöäheijastavasta materiaalista, josta koiran oma kehonlämpö lämmittää nukkumisalueen – johdot tai sähkövirrat eivät ole tarpeellisia. Lämmitettävät koiran pedit ovat ideaaleja kylmien kuukausien aikana pienirotuisille koirille, vanhemmille koirille sekä nivelsairaille koirille, jotka vaativat hiukan lisälämpöä.

Tyynymäinen koiran peti               

Vanutäytteiset tyynypedit tarjoavat pehmeää ja joustavaa mukavuutta. Ideaali pienille koirille – mutta mahtava myös muille. Nämä tyynytyyliset pedit tarjoavat koiralle mukavan paikan levätä pitkän päivän jälkeen.

Viilentävä koiran peti             

Anna koirasi levätä viilentävässä pedissä. Pedit on luotu erityisesti ilmavista materiaaleista, jotta koirasi pysyisi viileänä ja terveenä myös korkeissa lämpötiloissa. Pedit ovat hyviä esimerkiksi kesällä, etenkin suosikki ulkopaikoilla kuten pihalla, terassilla, parvekkeella tai rannalla.

Koiran peti ulkokäyttöön                    

Sisäkoirien mukavuudet yhdistettynä säänkestäviin materiaaleihin. Ulkokäyttöiset pedit ovat täydellisiä terasseille, parvekkeille, matkoille tai retkille – tarjoa koirallesi mukava oma paikka rentoutumista tai nokosia varten. Tuotteet on valmistettu vahvoista materiaaleista kuten nailonista ja metallikehyksestä. Vankat koiranpedit sopivat kaikkiin sääolosuihteisiin ja vaativille koirille.

2. Valitse rakenne/täyte

Pedin täyte vaikuttaa siihen miten tukeva rakenne on ja kuinka pitkäikäinen tuote on. Monet edulliset mallit sisältävt ainoastaan vanutäytteen, hienommat mallit on täytetty vaahdolla tai vaahdolla sekä vanulla, joka tekee pedistä mukavan. Vertaile ja valitse parhaiten sopiva täyte lemmikillesi:

Vanu

Vanu on valmistettu useinmiten kierrätyskuidusta. Vanutäytteiset pedit ovat muhkeita ja sängyn täyttäminen on helppoa uudestaan ja uudestaan.   

Vanusekoite   

Sekoitetäytteiset koiran pedit on täytetty vanusta valmistetuista putkista, jotka on ommeltu yhteen pituussuunnassa. Tämä yksittäisistä osista valmistettu vanutäyte tarjoaa pedille tukea ja mukavuutta.    

Vaahto

Ideaali sekoitus vankkaa tukea, syvyyttä ja kestävyyttä. Paras valinta vanhoille tai nivelsairaille koirille. Löydät ortopedisiä vaahtomalleja tai memory foam –täytteisiä petejä eri muodoissa: matoissa, pesissä, tyynyissä tai patjoissa.     

3. Valitse hintaluokka

Millainen koiran peti on oikea sinun budjettiisi? Sijoittaminen kestävään petiin varmistaa, että tuote on pitkäikäinen ja tarjoaa parempaa vastiketta rahoillesi. Verkko-ostoksia tehdessä pystyt tarkastelemaan vain oman hintaluokkasi tuotteita helposti. Löydät varmasti koiran pedin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi. 

4. Mallit ja tuotteiden personalisointi

Tee koiran pedistä todellinen osa kotisi sisustusa täydellisellä kangasvalinnalla ja personalisoinnilla. Kun valitset petiä, tarkastele tuotteitamme lähempää eri kuoseissa.

Ylläoleva valintaopas auttaa sinua valitsemaan täydellisen koiran pedin, ja varmistaaksesi koiran pitkäaikaisen mukavuuden. Jos kuitenkin haluat lisää opastusta oikeanlaisen pedin valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 Koiranpeti