Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Terassilämmittimet

Terassilämmittimet

Tilaa paras terassilämmitin meiltä. Terassilämmittimet jopa 50% alennuksella. Saatavilla useita eri malleja niin infrapunalämmitin kuin kaasu terassilämmitin. Hyödynnä tarjous nyt.

96 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Miksi terassilämmitin kannattaa ostaa nyt?      Terassilämmitin

Koska kesä ei voi kestää ikuisesti. Olet sitten ravintoloitsija ja haluat pidentää terassien käyttöaikaa, hotellinomistaja, joka haluaa saada allasosaston tuntumaan oikealta paratiisilta tai kodinomistaja, joka haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa uudella hienolla terassillaan, tyylikkäät terassilämmittimet auttavat pitämään viileän ilman poissa ja luomaan lämpöä ja iloa.

Terassilämmittimiä on useita erilaisia, mutta kaikista suosituin tyyppi on infrapunalämmitin. Siinä lämpö säteilee infrapunalla ja se on tehokkain ja usein myös edullisin vaihtoehto. Infrapunalämmitin löytyy myös meidän verkkokaupasta kattavasti esiteltynä ja niistä on meillä ehdottomasti Suomen paras ja edullisin valikoima tarjolla. Ehkä se onkin syynä, että Preeco.fi on yksi Suomen suosituimmista verkkokaupoista joka myy tällä hetkellä lämmittimiä.

Mitä pitää tietää?

Erilaiset asennuspaikat vaativat eri tyyppisen lämmityksen muodon. Terassilämmittimet lämmittävät ilmaa ympärillään, spottilämmittimet suuntautuvat vain yhteen suuntaan. Molemmista malleista on saatavilla kannettavia, itsenäisiä vaihtoehtoja: spottilämmittimet kiinnitetään kannattimilla, kun taas terassilämmittimiä voidaan pitää pöydän päällä, kiinnittää kattoon tai itsenäisesti seisovina maassa.

Tärkein kysymys:                                                      

Millainen alue halutaan lämmittää?
Terassilämmittimet tarjoavat tasaista, ympäröivää lämpöä jopa 6 metrin etäisyydelle. Spottilämmittimet ovat parempia kun halutaan intensiivisempi ja tarkemmin kohdennettu lämmitettävä kohde. Terassilämmittimet on suunniteltu tyylikkäämmin: ne on tarkoitettu sopimaan paikkoihin kuten terasseille ja trendikkäisiin ravintoiloihin, kun taas spottilämmittimet on valmistettu pelkistetymmällä tyylillä.

Terassilämmitin ja sen tärkeimmät faktat?

Kannettavuus – Täysikokoisissa terassilämmittimissä ei ole kiinteää letkua, joten niitä voidaan siirellä paikasta toiseen. Suurimmassa osassa on polttoainetankki sisällä.

Pöydän päälle – Kompakteja, kannettavia, edullisia vaihtoehtoja lämmön tuottamiseen pieneen ympäristöön. Monien pohjissa on polttoainesäiliö.

Kattokiinnitys – Etkö halua hukata tilaa? Vaihtoehtona on kattokiinnitteinen malli, jonka avulla tuotat lämpöä ilman että lämmitin on edessä. Nämä mallit on tarkoitettu pysyvään ja kiinteään asentamiseen.

Itsenäisesti seisova – Pysyvä, tehokas ja vakaa, itsenäisesti maassa seisovat lämmitinmallit lämmittävät yleensä laajempia alueita kuin kannettavat mallit. Niissä on yleensä kiinteä kaasun syöttö. Nämä lämmittimet ovat ideaaleja kaupalliseen käyttöön.

Tehon määritys – Tehon määritykset ilmaistaan BTU-arvolla (British Thermal Units): mitä korkeampi BTU-arvo, sitä laajempi on lämmittimen lämmitysalue. Tuotteita voidaan vertailla tälllä arvolla: mitä suurempi BTU-arvo, sitä tehokkaampi lämmitys on. 

Rakenne – Suurin osa lämmittimistä on valmistettu teräksestä, vaikka edullisimmissa lämmitinmalleissa on käytetty myös huonompi laatuisia alumiini osasia. Valmistuksessa käytetty metalli – ruostumaton, säänkestävä – määrittää hinnan, aivan kuten lämmittimen pohjan koko (kannettavissa lämmittimissä) ja tangon halkaisija.

Toinen tärkeä piire terassilämmitin yksikössä on sen kupolipäällinen. Halkaisijaltaan suurempi kokoiset kupolit tarjoavat tehokkaampaa lämmönjakoa. Useimmissa terassilämmittimissä on vain yksi kupolipäällinen, mutta joissakin malleissa on jopa kolmoiskupolirakenne. Tämä tekee siitä kestävämmän esimerkiksi tuulisessa ympäristössä. 

Polttoaine – Useimmat terassilämmittimet toimivat nestemäisillä propaanisäiliöillä: jotkin lämmittimet on suunniteltu toimimaan myös maakaasuilla. Toisissa lämmitinmalleissa on vaihtoehtoiset energianläheet. Huomioithan, että lämmittimet ja polttoainesäiliöt myydään usein erikseen.

Sytyttäminen – Suurin osa terassilämmittimistä käynnistetään vain napinpainalluksella. Niissä on yleensä piezo-sytytys, joka tuottaa pienen kipinän joka vaikuttaa polttoaineeseen: hienoimmissa sytyttimissä on automaattinen tai sähköinen sytytys.

Turvallisuuspiirteet – Terassilämmittimissä on laaja valikoima erilaisia turvallisuuspiirteitä – perinteisin on automaattinen sammutus, joka estää ylikuumentumisen ja turvallisuus kallistussammutus. joka estää tulipalon syttymisen, jos lämmitin kaatuu. Muita piirteitä ovat muun muassa lämmön säätö, merkkivalot, ja erityinen rakenne, joka estää kaatumisen.

Terassilämmittimien lisäosat – tärkein lisäosa lämmittimille on suoja, joka suojaa lämmitintä pölyltä, lialta ja hyönteisiltä – nämä kaikki lyhentävät lämmittimen käyttöikää ja tehokkuutta. Muita lisäosia ovat esimerkiksi kiinnikkeet, jotka pitävät pöytämallit paikallaan. 

Terassilämmitin; hinta, tarvikkeet ja säilytys

Energia – Suurin osa spottilämmittimistä toimii sähköllä ja niissä on sähköjohto. On saatavissa myös malleja, joissa yhdistyy maakaasulämmitys ja sähköinen käynnistys.

Tehon määritys – Sähkötoimisten lämmittimien teho mitataan wateilla; propaani- ja kaasulämmitteisten lämmittimien teho mitataan BTU-arvolla. Mitä suurempi BTU-arvo tai wattien määrä, sitä tehokkaampi spottilämmitin on lämmittämään kohdettaan.

Kiinnitys/kannettavuus – Monet spottilämmittimet on suunnitetltu kiinnitettäväksi kattoon tai seinään; saatavana on myös vapaasti seisovia malleja, joita voidaan siirrellä sen mukaan mihin lämpöä tarvitaan.   

Asennus – Standardi paikkojen, kuten tiettyjen ulko- tai sisätilojen (ravintolat, terassit, varastokäytävät) lisäksi spottilämmittimiä voidaan asentaa kasvihuoneisiin ja autotalleihin tai vaikka parvekkeiden alapuolelle luomaan huomaamatonta lämpöä ja mukavuutta.

Infra punalämmitin on siitä näppärä, että se säteilee suoraan iholle, joten se on kaikista lämmittimistä tehokkain.

Terassilämmitin vai infrapunalämmitin, seinään vai itsenäisestä seisova

Määritä minkä tyyppisen, polttoainetyypin ja minkä kokoisen lämmittimen tarvitset tämän kätevän oppaan avulla.

Oikeanlaisella lämmittimellä pystyt nauttimaan ulkonasyömisestä pidempään kuin ennen, riippumatta siitä minkä kokoinen tila on käytettävissä. Tässä oppaassa käydään läpi minkä tyyppisiä terassilämmittimiä on, polttoainetyyppejä ja neuvotaan valitsemaan oikean kokoinen lämmitin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Itsenäisesti seisova terassilämmitinInfrapunalämmitin

Nämä lämmitinmallit ovat täysikokoisia ja usein kannettavia ja niissä on polttoainesäiliö. Lämmittimet ovat ideaaleja pihajuhliin, sillä ne lämmittävät jopa 6 metrin säteellä. Itsenäisesti seisovat mallit tuottavat lämpöä yleensä teholla 40000 BTU. (British Thermal Unit, yksi BTU voi lämmittää litran vettä yhdellä lämpöasteella)

Kiinnitettävät terassilämmittimetSeinään kiinnitettävä terassilämmitin

Yleensä nämä lämmittimet kiinnitetään seinään, joten lämmittimet eivät ole kannettavia. Ne on suunniteltu pysyvään kiinnitykseen terassin tai parvekkeen seinään. Suurin osa on sähkökäyttöisiä. Seinäkiinnitteiset lämmittimet ovat ideaaleja pieniin tiloihin, kun tilaa ei ole esimerkiksi pöydän päälle asetettavalle tai vapaastiseisovalle lämmittemelle. Riippuen lämmittimen koosta, se voi tuottaa lämpöä aina 10000 BTU:sta yli 30000 BTU:n.

Roikkuvat terassilämmittimetRiippuva terassilämmitin

Roikkuvat lämmittimet ripustetaan terassin tai parvekkeen kattoon. Ne ovat ideaaleja pieniin tiloihin, kun tilaa ei ole seinillä, lattialla tai pöytien päällä. Suurin osa on sähkökäyttöisiä ja vaativat pysyvän asennuspaikan. Nämä mallit tuottavat lämpöä 10000-30000 + BTU.

Kaasu terassilämmitinPöydän päälle asennettavat lämmittimet

Tämä lämmitinmalli on kaikista helpoiten siirrettävissä, ja ovat mainio vaihtoehto pieniin juhliin tai illallisiin. Nämä lämmittimet ovat yleensä sähkö- tai propaanikaasukäyttöisiä. Lämmittimet ovat yleensä pienempiä ja tuottavat yleensä lämpöä alle 30000 BTU.

Terassilämmitin ja sen lämmön tyyppi

Sähköinen:

Sähkökäyttöiset lämmittimet ovat ympäristöystävällisiä ja eivät tuota yhtään päästöjä lämmittäen tehokkaasti. Lämmittimet käyttävät polttoainetta taloudellisesti ja tällä tavoin ovat kustanustehokkaampia. Jotkin sähkökäyttöiset lämmittimet vaativat ammattilaisen asentamisen.

Luonnonkaasu:

Luonnonkaasulla toimivat lämmittimet ovat ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä. Nämä lämmittimet tulee asennuttaa ammattilaisella, jotta vältetään mahdolliset kaasuvuodot. Polttoainesäiliötä ei tarvitse täyttää, sillä sielä on jatkuva kaasunsaanti. Vaikka tarvitaankin ammatiasentajaa, näillä lämmittimillä on matalimmat käyttökulut.

Propaani:

Nämä kanettavat lämmitinmallit eivät vaadi minkäänlaista asennusta. Helppokäyttöisinä lämmittiminä ne eivät vaadi ammattiasennusta ja niitä voidaan siirellä vapaasti. Näillä lämmittimillä on kalleimmat käyttökulut, propaanilämmittimet vaativat jatkuvaa täyttöä ja säiliöt pitää varastoida oikein, kun lämmitin ei ole käytössä.

Kaasu:

Terassilämmitin kaasu vaihtoehdolla on myös yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Siinä energia muotona on kaasu jonka avulla lämmitin saa energiansa ja lämmittää ympäröivää ilmaa.

Piirteet:

Terassilämmitin ja sen turvallisuussammutus: manuaalinen ventiili, joka sulkee kaasunsaannin.
Turvallisuussertifikaatit: CSA –turvallisuus- ja käyttöstandardien mukaisia.
Kallistussammutus: turvallisuuspiire, joka sammuttaa lämmittimen automaattisesti, kun sitä kallistetaan tietyn kulman yli.
Ympäristöystävällisyys: energiatehokkaasti suunniteltu lämmitin on edullisempi käyttää.
Merkkiliekki: pieni kaasuliekki, joka toimii sytytyksenlähteenä kaasunpolttajalle

Koon määrittäminen

Keskivertoinen lämmitin tuottaa lämpöä 40 000 BTU:ta ja voi lämmittää suurta ihmismäärää, kun taas pienemmät pöytälämmittimet lämmittävät noin 12 000 BTU:n teholla pienempää ihmisryhmää lähietäisyydellä.

Tässä kattavassa oppaassa halusimme käydä mahdollisimman laaja-alaisesti erilaiset terassilämmitin tyypit läpi ja esitellä erilaisia vaihtoehtoja. Mikäli päädyt ratkaisuun, että haluat tilata terassilämmittimen, toivomme ja suosittelemme että tilaisit sen meiltä. Me olemme 100% suomalaisomisteinen verkkokauppa, joten samalla kun tilaat meiltä varmistat että rahat tulevat Suomeen, eivätkä mene verkkokauppojen jättiläisille ulkomaille. Samalla tilaamalla meiltä Suomen valtio saa tilauksesta verotuloja, joista loppuen lopuksi sinäkin hyödyt.

Tilaaminen on meiltä helppoa, löydät vain sopivan tuotteen ja painat lisää ostoskoriin nappulaa. Tämän jälkeen valikoit sinulle sopivimman maksutavan. Maksutapoja meillä on kaikki tunnetuimat pankit, luottokortit. Tämän lisäksi voit valita meidän oman laskuvaihtoehdon tai osamaksun.