Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Terassilämmittimet

Terassilämmitin nyt tarjouksessa meillä. Laaja valikoima eri mallisia tuotteita. Tilaa terassilämmitin edullisesti nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 29 kpl.

Näytetään 1-29 yht. 29 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Terassilämmitin kannattaa ostaa nyt   

terassilämmitinKesä ei voi kestää ikuisesti. Olet sitten ravintoloitsija ja haluat pidentää terassien käyttöaikaa, hotellinomistaja, joka haluaa saada allasosaston tuntumaan oikealta paratiisilta tai kodinomistaja, joka haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa uudella hienolla terassillaan, tyylikäs terassilämmitin auttaa pitämään viileän ilman poissa ja luomaan lämpöä ja iloa. Tiettyjen ulko- tai sisätilojen (ravintolat, terassit, varastokäytävät) lisäksi spottilämmittimiä voidaan asentaa kasvihuoneisiin ja autotalleihin tai vaikka parvekkeelle luomaan mukavuutta.

Malleja on useita erilaisia, mutta kaikista suosituin tyyppi on infrapunalämmitin. Siinä lämpö säteilee infrapunalla ja se on tehokkain ja usein myös edullisin vaihtoehto. Infrapunalämmitin löytyy myös meidän verkkokaupasta kattavasti esiteltynä ja niistä on Suomen parhaat ja edullisimmat mallit tarjolla. Jos terassilämmitin herätti mielenkiinnon, lue lisää alhaalta.

Terassilämmitin - Yleistä

Erilaiset asennuspaikat vaativat eri tyyppisen lämmityksen muodon. Terassilämmittimet lämmittävät ilmaa ympärillään, kun taas spottilämmittimet suuntautuvat vain yhteen suuntaan. Molemmista malleista on saatavilla kannettavia, itsenäisiä vaihtoehtoja. Spottilämmitin kiinnitetään kannattimilla, kun taas terassilämmitin voidaan pitää pöydän päällä, kiinnittää kattoon tai antaa seisoa itsenäisesti maassa. Terassilämmitin on suunniteltu tyylikkäämmin ja se on tarkoitettu sopimaan paikkoihin, kuten terasseille ja trendikkäisiin ravintoiloihin, kun taas spottilämmittimet on valmistettu pelkistetymmällä tyylillä.

Terassilämmitin - Lämmitysalue

Terassilämmittimet tarjoavat tasaista, ympäröivää lämpöä jopa 6 metrin etäisyydelle. Spottilämmittimet ovat parempia kun halutaan intensiivisempi ja tarkemmin kohdennettu lämmitettävä kohde. Infrapunalämmitin on tehokkain malleista. Se säteilee suoraan iholle tai esineisiin, eikä tuhlaa energiaa ilman lämmittämiseen.

Terassilämmitin - Tietoa

Siirrettävyys

Täysikokoinen terassilämmitin ei sisällä kiinteää letkua, joten sitä voidaan siitää paikasta toiseen. Suurimmassa osassa on polttoainetankki sisällä, siirron helpottamiseksi.

Pöydän päälle

Kompakteja, kannettavia, edullisia vaihtoehtoja lämmön tuottamiseen pieneen ympäristöön. Monien pohjissa on polttoainesäiliö. Näiden lämmittimien hinta on yleensä edullisin.

Kattokiinnityksellä 

Tilan säästämiseksi, vaihtoehtona on kattokiinnitteinen malli, jonka avulla tuotat lämpöä ilman että lämmitin on edessä. Nämä mallit on tarkoitettu pysyvään ja kiinteään asentamiseen.

Itsenäisesti seisova

Pysyvä, tehokas ja vakaa, itsenäisesti maassa seisovat lämmitinmallit lämmittävät yleensä laajempia alueita kuin kannettavat mallit. Niissä on yleensä kiinteä kaasun syöttö. Tämä malli on ideaali yritysten käyttöön.

Tehon määritys 

Tehon määritykset ilmaistaan BTU-arvolla (British Thermal Units): mitä korkeampi BTU-arvo, sitä laajempi on lämmittimen lämmitysalue. Terassilämmitin tuotteita voidaan vertailla tällä arvolla: mitä suurempi BTU-arvo, sitä tehokkaampi lämmitys on. Sähkötoimisten lämmittimien teho mitataan wateilla; propaani- ja kaasulämmitteisten lämmittimien teho mitataan BTU-arvolla.

Rakenne

Suurin osa lämmittimistä on valmistettu teräksestä, vaikka edullisimmissa terassilämmitin malleissa on käytetty myös huonompi laatuisia alumiini osasia. Valmistuksessa käytetty metalli – ruostumaton, säänkestävä – määrittää hinnan, aivan kuten lämmittimen pohjan koko (kannettavissa lämmittimissä) ja tangon halkaisija.

Toinen tärkeä piirre yksikössä on sen kupolipäällinen. Halkaisijaltaan suurempi kokoiset kupolit tarjoavat tehokkaampaa lämmönjakoa. Terassilämmitin yleensä sisältää vain yhden kupolipäällisen, mutta joissakin malleissa on jopa kolmoiskupolirakenne. Tämä tekee siitä kestävämmän esimerkiksi tuulisessa ympäristössä.

Polttoaine

Usein terassilämmitin toimii nestemäisellä propaanisäiliöllä: jotkin terassilämmittimet on suunniteltu toimimaan myös maakaasuilla. Toisissa lämmitinmalleissa on vaihtoehtoiset energianlähteitä. Huomioithan, että terassilämmitin ja polttoainesäiliöt myydään usein erikseen.

Energia

Suurimmalta osalta spottilämmittimet toimivat sähköllä ja niissä on sähköjohto. On saatavissa myös malleja, joissa yhdistyy maakaasulämmitys ja sähköinen käynnistys.

Sytyttäminen

Suurin osa terassilämmittimistä käynnistetään vain napinpainalluksella. Niissä on yleensä piezo-sytytys, joka tuottaa pienen kipinän joka vaikuttaa polttoaineeseen: hienoimmissa sytyttimissä on automaattinen tai sähköinen sytytys.

Turvallisuuspiirteet

Terassilämmittimissä on laaja valikoima erilaisia turvallisuuspiirteitä – perinteisin on automaattinen sammutus, joka estää ylikuumentumisen ja turvallisuus kallistussammutus. joka estää tulipalon syttymisen, jos lämmitin kaatuu. Muita piirteitä ovat muun muassa lämmön säätö, merkkivalot, ja erityinen rakenne, joka estää kaatumisen.

Lisäosat

Tärkein lisäosa lämmittimille on suoja, joka suojaa lämmitintä pölyltä, lialta ja hyönteisiltä – nämä kaikki lyhentävät lämmittimen käyttöikää ja tehokkuutta. Muita lisäosia ovat esimerkiksi kiinnikkeet, jotka pitävät pöytämallit paikallaan.

Terassilämmitin vai infrapunalämmitin, seinään asennettu vai itsenäisestä seisova

terassilämmitin-tarjousMääritä minkä tyyppisen, polttoainetyypin ja kokoisen lämmittimen tarvitset tämän oppaan avulla.

Oikeanlaisella lämmittimellä pystyt nauttimaan ulkona syömisestä pidempään kuin ennen, riippumatta siitä minkä kokoinen tila on käytettävissä. Tässä oppaassa käydään läpi minkä tyyppisiä terassilämmittimiä, polttoainetyyppejä ja neuvotaan valitsemaan oikean kokoinen lämmitin tarpeisiin sopivaksi.

Itsenäisesti seisova

Nämä lämmitinmallit ovat täysikokoisia ja usein kannettavia ja niissä on polttoainesäiliö. Lämmittimet ovat ideaaleja pihajuhliin, sillä ne lämmittävät jopa 6 metrin säteellä. Itsenäisesti seisovat mallit tuottavat lämpöä yleensä 2000w teholla.

Kiinnitettävä

Yleensä nämä terassilämmittimet kiinnitetään seinään, joten lämmittimet eivät ole kannettavia. Ne on suunniteltu pysyvään kiinnitykseen terassin tai parvekkeen seinään. Suurin osa on sähkökäyttöisiä. Seinäkiinnitteinen terassilämmitin on ideaali pieniin tiloihin, kun tilaa ei ole esimerkiksi pöydän päälle asetettavalle tai vapaasti seisovalle lämmittimelle. Riippuen terassilämmittimen koosta, se tuottaa kuumuutta aina 1500 w - 2000w teholla.

Roikkuva

Roikkuva terassilämmitin ripustetaan terassin tai parvekkeen kattoon. Se on ideaalinen pieniin tiloihin, kun tilaa ei ole seinillä, lattialla tai pöytien päällä. Suurin osa on sähkökäyttöisiä ja vaativat pysyvän asennuspaikan. Nämä mallit tuottavat lämpöä 1500 w - 2000 w teholla. Roikkuvien terassilämmittimien hinta on yleensä muita malleja kalliimpi.

Pöydän päälle asennettava

Tämä lämmitinmalli on kaikista helpoiten siirrettävissä, ja ovat mainio vaihtoehto pieniin juhliin tai illallisiin. Nämä terassilämmittimet ovat yleensä sähkö- tai propaanikaasukäyttöisiä. Lämmittimet ovat yleensä pienempiä ja tuottavat yleensä lämpöä 1500 w teholla. Hinta on näissä malleissa yleensä edullisin.

Terassilämmitin ja sen lämmön tyyppi

Sähkö

Sähkökäyttöinen terassilämmitin on ympäristöystävällinen ja ei tuota yhtään päästöjä lämmittäen tehokkaasti. Terassilämmittimet käyttävät polttoainetta taloudellisesti ja tällä tavoin niiden hinta on kustannustehokkain. Jotkin sähkökäyttöiset lämmittimet vaativat ammattilaisen asentamisen.

Kaasu

Luonnonkaasulla toimiva kaasulämmitin on ympäristöystävällinen ja pitkäikäinen. Siinä energia muotona on kaasu jonka avulla kaasulämmitin saa energiansa ja lämmittää ympäröivää ilmaa. Nämä lämmittimet tulee asennuttaa ammattilaisella, jotta vältetään mahdolliset kaasuvuodot. Polttoainesäiliötä ei tarvitse täyttää, sillä sielä on jatkuva kaasunsaanti. Vaikka tarvitaankin ammattiasentajaa, kaasulämmitin sisältää matalimmat käyttökulut.

Propaani

Nämä kannettavat lämmitinmallit eivät vaadi minkäänlaista asennusta. Helppokäyttöisinä lämmittiminä ne eivät vaadi ammattiasennusta ja niitä voidaan siirellä vapaasti. Näillä lämmittimillä on kalleimmat käyttökulut, propaanilämmittimet vaativat jatkuvaa täyttöä ja säiliöt pitää varastoida oikein, kun lämmitin ei ole käytössä.

Piirteet

- Terassilämmitin ja sen turvallisuussammutus: manuaalinen venttiili, joka sulkee kaasunsaannin.

- Turvallisuussertifikaatit: CSA –turvallisuus- ja käyttöstandardien mukaisia.

- Kallistussammutus: turvallisuuspiirre, joka sammuttaa terassilämmittimen automaattisesti, kun sitä kallistetaan tietyn kulman yli.

- Ympäristöystävällisyys: energiatehokkaasti suunniteltu terassilämmitin on edullisempi käyttää.

- Merkkiliekki: pieni kaasuliekki, joka toimii sytytyksenlähteenä kaasunpolttajalle.

Ennen ostoa

terassilämmitin-hintaValitse minkä mallisen terassilämmittimen tarvitset. Keskivertoinen terassilämmitin tuottaa lämpöä 2000w teholla ja voi lämmittää suurta ihmismäärää, kun taas pienemmät pöytälämmittimet lämmittävät noin 1000w teholla pienempää ihmisryhmää lähietäisyydellä.

Vertaa terassilämmitin valmistajia keskenään, löytääksesi parhaiten sopivat tuotteet ja tarjoukset. Suosittuja valmistajia ovat, Solamagic, Rebel, Pro, Landmann, Hortus ja Wicker. Useita valmistajien malleja on myös saatavilla ympäristöystävällisempänä eco-malleina.

Tilaa terassilämmitin Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat terassilämmittimet. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan terassilämmittimen. Terassilämmittimien hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Terassilämmitin voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa terassilämmitin Preeco-tilillä tai -laskulla.

Tilaa uutiskirje ja ota yhteyttä meihin

Terassilämmitin toimitetaan ilman kuluja lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle. Kaikissa lämmittimissä on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä terassilämmitin on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tarjouksista. Saat tarjouksista tietoa suoraan sähköpostiisi.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa terassilämmitin valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.