Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kissan kiipeilypuut

Tilaa kissan kiipeilypuu tai kissan raapimispuu meiltä. Kissan kiipeilypuut ja kissan raapimispuut tarjous nyt jopa -40%. Yli 30 000 kiipeily- ja raapimispuuta toimitettu tyytyväisille asiakkaille.

Tuotteita yhteensä 174 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 174 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kissan kiipeilypuu: Optimaalinen leikki- ja lepoalue lemmikillesi

kissan-raapimapuu-hinta

Kissan kiipeilypuu on suunniteltu vastaamaan kissan luontaisia tarpeita kiipeilyyn, kynsien teroittamiseen ja reviirinsä merkkaamiseen. Se on usein monitasoinen rakennelma, joka sisältää erilaisia alustoja, köysiä, piilopaikkoja ja raapimispintoja, jotka tarjoavat kissoille välttämätöntä fyysistä ja henkistä stimulaatiota. Kiipeilypuun ansiosta kissasi voi toteuttaa vaistonsa turvallisessa ja hallitussa ympäristössä, mikä edistää sen hyvinvointia ja vähentää käytösongelmia, kuten huonekalujen raapimista.

Kissan kiipeilypuut ovat saatavilla monenlaisia malleja ja kokoja, jotka soveltuvat erilaisiin tiloihin ja kissan tarpeisiin. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja niitä on saatavana useissa väreissä ja tyyleissä, joten löydät varmasti yksilöllisen ja sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Raapimispinta on yleensä tehty sisal-köydestä tai muusta vastaavasta materiaalista, joka kestää kissan kynsien raapimista ja auttaa kissasi kynsien terveyden ylläpidossa.

kissan-raapimapuu

Hankkiessasi kiipeilypuun kissallesi, tarkista, että se on tukeva ja turvallinen käyttää. Varmista myös, että se on oikean kokoinen kissallesi ja soveltuu sen aktiivisuustasoon ja kiipeilytaitoihin. Kiipeilypuun avulla voit tarjota lemmikillesi paikan, jossa se voi leikkiä, levätä ja tyydyttää kiipeilytarpeensa, mikä on tärkeää sen fyysisen ja psyykkisen terveyden kannalta.

Kiipeilypuiden hyödyt kissalle

kissan-raapimispuu-tarjous

Kiipeilypuu tarjoaa kissallesi paitsi viihdykettä ja fyysistä aktiivisuutta, myös edesauttaa kynsienhoitoa ja luo viihtyisyyttä kotiin.

Aktiivisuuden edistäminen

Kiipeilypuu kannustaa kissaasi liikkumaan ja pysymään aktiivisena. Se tarjoaa useita kerroksia ja alustoja, jotka rohkaisevat hyppimään, kiipeämään ja tasapainoilemaan. Nämä aktiviteetit edistävät kissasi luontaista liikunnan tarvetta ja pitävät sen mielen virkeänä.

Kynsien hoito

kissan-raapimispuu

Laadukas kiipeilypuu on suunniteltu kestämään kissan kynsien raapimista. Raapimispinnat auttavat kissaa pitämään kynnet terävinä ja terveinä. Lisäksi ne tarjoavat kissallesi turvallisen paikan kynsiensä huoltoon, mikä vähentää huonekaluillesi kohdistuvaa rasitusta.

Viihtyisyyden lisääminen kodissa

Kiipeilypuu lisää kotonasi viihtyisyyttä antamalla kissallesi oman lempipaikan. Kissojen mielestä korkealla sijaitsevat lepopaikat ovat turvallisia ja rauhoittavia, joten kiipeilypuu tarjoaa kissallesi ympäristön, jossa se voi tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Kissan Kiipeilypuu & valinta

Kissan kiipeilypuun valinnassa avainasemassa ovat koko ja muotoilu sekä materiaali ja laatu, jotka varmistavat, että tuote vastaa kissasi tarpeisiin ja kestää aktiivista käyttöä.

Koon ja muotoilun harkitseminen

Kissan kiipeilypuun koon ja muotoilun tulee vastata lemmikkisi fyysisiä tarpeita. Isommille ja aktiivisille kissoille kannattaa hankkia suurempi ja kestävämpi kiipeilypuu, jossa on tilaa kiipeilylle ja leikkimiselle. Kissan aktiivisuustaso ja koko määrittävät:

Huomioi, että kiipeilypuun pitäisi mahtua käytettävään tilaan ilman, että se häiritsee kodin muuta käyttöä tai liikennettä. Lisäksi raapimapuut tulee sopia designiin, koska raapimispuita on tarjolla useita erilaisia.

Materiaalin ja laadun tarkistaminen

Laadukas materiaali takaa kiipeilypuun pitkäikäisyyden ja turvallisuuden. Tarkista kiipeilypuuta hankkiessasi seuraavat seikat:

  • Materiaali: Vahva ja luonnollinen, esimerkiksi tiiviskuorinen haapa.

  • Rakenteen laatu: Ei löysiä osia tai teräviä reunoja, jotka voisivat aiheuttaa vaaraa lemmikille.

Muista, että halvimmat vaihtoehdot eivät välttämättä ole taloudellisia pitkällä tähtäimellä, jos kiipeilypuu joudutaan korvaamaan usein. Investointi laadukkaaseen kiipeilypuuhun säästää rahaa ja huolta.

Kissan kiipeilypuut: Sijoittaminen ja ympäristö

Kun valitset kissan kiipeilypuuta ja sen paikkaa kodissasi, huomioi tarjolla oleva tila ja yhdistettävyys muihin kissan leikkitarvikkeisiin, jotta luot turvallisen ja virikkeellisen ympäristön kissallesi.

Turvallisuus ja sijoituspaikka

kissan-kiipeilypuu-hinta

Sijoita kiipeilypuu tukevalle alustalle ja varmista että se on kunnolla kiinni, jottei se kaadu kissan kiivetessä tai leikkiessä. Tärkeintä on valita paikka, jossa kiipeilypuu ei heilu tai liiku häiritsevästi. Turvallisuuden lisäksi kiipeilypuun sijoitus ikkunan eteen tarjoaa kissalle enemmän viihdettä ja mahdollisuuden tarkkailla ulkoelämää. Korkealla sijoitettu kiipeilypuu antaa kissasi nähdä ympäristöään uudesta näkökulmasta. Lisäksi muista jättää riittävästi tilaa kiipeilypuun ympärille, jotta kissasi pystyy liikkumaan vapaasti.

Yhdistäminen muihin kissan tarvikkeisiin

Mukavaa ja virikkeellistä ympäristöä luodessasi, voit yhdistää kiipeilypuun kissan muihin leikkikaluihin ja huonekaluihin. Varmista että kiipeilypuun lähellä ei ole herkästi kaatuvia esineitä tai muita vaaratekijöitä. Valitse verkkokaupasta tai lemmikkiliikkeestä muita tuotteita, jotka täydentävät kiipeilypuuta ja lisäävät kissasi liikkumista sekä leikkisyyttä. Raapimispuu, joka on yhdistetty kiipeilypuuhun, säästää huoneesi muita huonekaluja kärsimästä. Yhdistämällä kiipeilypuun esimerkiksi pehmeisiin peteihin ja köyteen, tarjoat kissallesi enemmän toimintaa ja mukavia lepohetkiä.

Eri tyypit ja mallit

Valitessasi kiipeilypuuta tai raapimispuuta, huomioi kissasi mieltymykset ja tarpeet sekä kotisi tila. Joten, löydät markkinoilta useita erityyppisiä vaihtoehtoja, joista voit valita sopivimman raapimispuun.

Monipuolinen kissan raapimispuu

Monipuoliset kiipeilypuut tarjoavat kissallesi paljon erilaisia toimintoja. Nämä yleensä sisältävät useita tasanteita, mukavia makuupaikkoja, ja paljon raapimispintaa, joten ne ovat ihanteellisia aktiivisille kissoille, jotka nauttivat kiipeilemisestä ja raapimisesta. Monet mallit sisältävät myös lisäominaisuuksia kuten köysiä ja roikkuvia leluja, jotka stimuloivat kissasi vaistonvaraisia tarpeita.

Ominaisuudet:

Yksinkertaiset kissan kiipeilypuut ja raapimispuut

Yksinkertaiset raapimispuut ovat vähemmän monimutkaisia ja ne keskittyvät tarjoamaan kissallesi vain yhden tai muutaman raapimispinnan. Nämä mallit ovat ihanteellisia pienten tilojen asukkaille tai jos eteisesi kissa suosii liiallisesti monimutkaisia rakennelmia. Raapimispuut suojaavat myös kotisi kalusteita tarjoamalla kissallesi oman paikan kynsienhoitoon.

Ominaisuudet:

  • Koko: Usein kompakteja, sopivat pieniin tiloihin.

  • Materiaali: Pääraapimispinta useimmiten sisalia, joka on kestävää ja houkuttelevaa kissalle.

  • Asennus: Helppo asentaa ja siirrellä tarpeen vaatiessa.

Kiipeilypuista ja raapimispuista valitseminen riippuu siitä, mitä enemmän arvostat: monipuolisuutta ja aktiivista leikkiä vai yksinkertaista ja tehokasta ratkaisua raapimiseen.

Ostopaikat ja hintavertailu

Kun olet hankkimassa kissalle kiipeilypuuta, on tärkeää vertailla eri ostopaikkoja ja niiden hintatasoa. Varmista, että valitset laadukkaan ja kissasi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon.

Verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet

Verkkokaupasta ostaminen tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kissan raapimispuut ja kiipeilypuita sekä mahdollisuuden vertailla hintoja ja tuotteiden ominaisuuksia. Tutustu Hobbyboxin kaltaisiin verkkokauppoihin, jotka toimittavat kiipeilypuita jopa ilmaisilla toimituskuluilla ja nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Vaihtoehtoisesti voit vierailla kivijalkaliikkeissä, kuten Petenkoiratarvikkeessa, jossa voit nähdä tuotteet livenä ja saada henkilökohtaista palvelua.

  • Verkkokaupat: Laaja valikoima, nopea toimitus, vertailumahdollisuus

  • Kivijalkaliikkeet: Henkilökohtainen palvelu, tuotteiden tarkastelu paikan päällä

Hinnan ja laadun merkitys

Hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä kiipeilypuuta valittaessa, mutta laatu on samoin kriittinen. Kissan kiipeilypuut vaihtelevat merkittävästi hinnaltaan, joten rajaa budjetti ja vertaa tuotteita sen puitteissa. ALE-hinnat voivat houkuttaa, mutta tarkastele myös tuotteiden kestävyyttä ja turvallisuutta. Esimerkiksi sivustot kuten Netrauta.fi tarjoavat huippuedullisia hintoja, mutta varmista, että tuotteiden laatu vastaa kissasi aktiivista liikkumista ja kestää ajan testin.

  • Budjetin rajaaminen: Vertaa hintoja ja tarjouksia verkkokaupoissa

  • Laadun varmistaminen: Varmista tuotteen kestävyys ja turvallisuus

Muista, että kiipeilypuun on kestettävä kissojen aktiivista käyttöä, joten investointi laatuun kannattaa pitkällä tähtäimellä.

Miten tunnistaa tuotteiden laatu?

Kissojen leikkipaikkojen valikoima on nykyään todella laaja ja joskus jopa hämmentävä. On tärkeää, että harkitset kissasi tarpeita ja valitset tuotteen myös laadun ja hinnan mukaisesi.

Yleinen sääntö on, että saat niin paljon kuin maksat. Jos löydät halvan tuotteen, se on luultavasti valmistettu huonolaatuisista materiaaleista, rakenne on epävakaa, tuote ei ole turvallinen kissallesi tai se ei tule kestämään käytössä yhtä kauan kuin hiukan kalliimmat vastaavat.

Tämän vuoksi sinun pitäisi tietää rakenteista ja materiaaleista, joita on käytetty kissan kiipeilypuiden valmistamiseen.

Puu vs vaneri vs lastulevy

Ei ole kieltämistä, että paras materiaali kissan kiipeilypuu tuotteisiin on aito massiivipuu ja sen kestävyys tekeekin siitä suositun. Massiivipuinen kaluste on painavampi, joka tekee siitä vakaamman ja se kestää käytössä useita vuosia. Näitä tuotteita suositellaan pidettävän kaukana kuumista lämpötiloista.

Vaneri on valmistettu ohuista puulevykerroksista, jotka on kiinnitetty yhteen liimaamalla ja kuumapainolla. Valmis tuote on valmistettu eri määrästä kerroksia kuitenkin niin, että se on tasapainossa. Koska levy on valmistettu kokonaisista puukerroksista, vaneri on materiaalina sileämpää kuin lastulevy.

Lastulevy on valmistettu lämpökäsitellyistä puunpalasista, jotka muodostavat levyn. Lastulevy on tuotettu suurikokoisina levyinä, joten se on laadultaan yhdenmukainen, muutamilla halkeamilla ja lommoilla. Lastulevyssä on monia puupaneelin hyviä puolia ja se on kestävyydeltään samankaltaista kun vaneri.

Ryijy vai tekopehmusteet/fleece

Kun valitaan raapimapuu päällysmateriaalia, tulisi sinun olla tietoinen siitä, että usein kissaeläin ei edes välitä siitä, millä kaluste on päällystetty. Ne ovat enemmin kiinnostuneita kalusteen lisäosista kuten pedeistä, riippukeinuista, luolista, tunneleista jne. sekä siitä, miten sen päällä pääsee kiipeilemään ja leikkimään. Kuitenkin, jotkin kotikissat eivät halua käyttää ryijypeittoisia kissan kiipeilypuut leikkikaluja.

Suurin osa kissojen kissan kiipeilypuu tarvikkeista nykyisillä markkinoilla on peitetty joko tekopehmusteilla, fleecella tai ryijyllä. Vaikka kaksi ensimmäistä materiaalia ovatkin keinotekoisia, ne ovat tarpeeksi kestäviä raapimiseen ja muuhun käyttöön. Ne ovat ohuita, mutta niissä on kaikki perinteisen ryijypeitteen hyvät puolet. Lisäksi materiaalit pysyvät hyvässä kunnossa monien vuosien intensiivisen käytön jälkeenkin.

Ryijypäällynen on pehmeämpää, paksumpaa ja painavampaa kuin keinotekoiset pehmusmateriaalit. Saatavana on useampia värejä. Päällysen pitäisi olla myös tiiviisti kudottu, niin etteivät kissan kynnet jää siihen kiinni.

Raapimispuut ryijypäällyksellä huonompi puoli on sen työläs puhdistaminen. Myöskin jos opetat kissaa raapimaan tämän tyyppistä päällystä, voi se ryhtyä raapimaan myös kalliita mattoja kotonasi, jotka ovat materiaaliltaan samankaltaista. Lisäksi, ryijypäällysteet ovat kalliimpia.

Sisal-köysi

Kissan kiipeilypuu, jossa on sisal-köydellä päällystetyt tangot ovat рaljon parempia verrattuna ryijypäällysteisiin tankoihin. Sisal on 100% luonnonmateriaalia, ja se on raapimismateriaalina mahtava. Sisal-köysi hoitaa kissan kynsiä ja kissаt pitävät sen tuoksusta. Köysi on myös vahvaa ja se kestää käytössä vuosien ajan.

On vaikea sanoa millainen päällysmateriaali on paras kissallesi. Tee valinta kissasi tarpeiden ja lompakkosi mukaisesti.

Moduuli vai koottu raapimapuu tuote?

kissan-kiipeilypuu

Kissan kiipeilypuut voidaan luokitella myös sen mukaisesti, miten ne rakennetaan. Ensimmäinen tyyppi on kalusteet, jotka toimitetaan täysin koottuina ja ne ovat heti valmiita käytettäväksi. Toisen tyypin kalusteet vaativat kokoamista(usein näissä on myös ilmainen toimitus, sillä näiden toimittaminen on hinta näkökulmasta huomattavasti halvempaa.

Kokoamista vaativa tuote on moduulikaluste. Ne toimitetaan palasina (kaikki osat laatikossa) ja sinun pitää koota tuote palasista kokonaiseksi. Tällä tavalla, tuotetta on helppo kuljettaa ja esimerkiksi muuttaessa tuotteen saa pienellä vaivalla kuljetettua. Yleensä asentaminen on helppoa ja siihen tarvitaan vain yksi työväline, joka toimitetaan jokaisen setin mukana. Moduulikalusteilla on maine siitä, että ne eivät olisi kovin vakaita. Tämä ei ole kuitenkaan aina totta.

Valmiiksi kootut tuotteet ovat yleensä korkealaatuisia, mutta myös kalliita. Niissä on vankka puukehys ja ne painavat enemmän, joka tekee tuotteista vakaampia ja kestävämpiä.

Miten esitellä uudet kiipeilypuut ja raapimispuut kissoille?

Yleensä kissa on malttamaton nähdessään uuden laatikon ja sen sisällön. Jos olet valinnut itse koottavan tuotteen, kissаt auttavat sinua varmasti mielellään kokoamisessa. Onneksi tämä kiipeilypuu tarjoaa kissalle tekemistä pitkäksi aikaa, jоten odottelu kannattaa.

Raapimapuut ja monta muuta tuotetta nyt Preecolta! Ilmainen toimitus.  Tilaa uutiskirje

Osta kissan kiipeilypuut ja muut lemmikkitarvikkeesi nyt Preecolta. Saat varmaa laatua kilpailijoitamme halvemmilla hinnoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Investointi laadukkaaseen kiipeilypuuhun parantaa kissasi hyvinvointia tarjoamalla aktiivista puuhaa ja levähdyspaikkoja.

Mistä löytää laadukkaita kiipeilypuita kissoille?

Laadukkaita kiipeilypuita kissoille voit löytää erikoistuneista lemmikkieläinkaupoista ja suurista verkkokaupoista. On tärkeää valita sellainen puu, joka on tukeva ja kestää kissasi painon ja aktiivisuuden.

Mikä on tyylikäs kiipeilypuu sisustukseen sopivaksi?

Valitse materiaaliltaan ja väriltään sisustukseesi sopiva kiipeilypuu. Markkinoilla on moderneja ja minimalistisia malleja, jotka sopivat hyvin nykyaikaisiin koteihin ja korostavat kodin estetiikkaa.

Millainen kiipeilypuu sopii isolle kissalle?

Isommalle kissalle sopii tukevarakenteinen ja tarpeeksi suurilla lepoalueilla varustettu kiipeilypuu. Pidä huoli, että tasoilla on riittävästi tilaa ja ne kestävät kissasi painon.

Kuinka korkea kissan kiipeilypuu on turvallinen?

Turvallisen kiipeilypuun korkeus on sellainen, että kissa voi turvallisesti kiivetä ja hypätä siinä. Vähintään metrin korkuiset puut ovat suositeltavia, mutta varmista, että puu on tukeva ja kaatumaton.

Miten valita kissan kiipeilypuun materiaalit ja muotoilu?

Kiipeilypuun materiaalin tulee olla kestävää ja helppohoitoista. Puun muotoilun tulisi mahdollistaa kissallesi monipuolinen liikkuminen ja leikkiminen. Varmista, että siinä on raapimisalueet kynsien hoitoon.

Mistä voin ostaa edullisia mutta kestäviä kiipeilypuita kissoille?

Edullisia mutta kestäviä kiipeilypuita voit etsiä tarjouksista, outlet-myymälöistä tai käytettynä, kunhan niiden kunto on hyvä. Tarkista tuotteen laatu ja turvallisuus myös edullisissa malleissa.