Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lemmikkirattaat

Rattaat lemmikille

sopivat niin kisoille, koirille kuin muillekkin lemmikeille. Ne ovat erittäin monipuolinen apuväline esimerkiksi loukkaantuneen ja vanhemman lemmikin kuljettamiseen. Tutustu vaihtoehtoihin huolella ja valitse sopivat rattaat.

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-27 yht. 27 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lemmikkirattaat, joita kutsutaan myös nimellä koiran rattaat tai kissan rattaat ovat kätevä apuväline lemmikin kanssa lemmikkirattaatliikkumiseen! Ne sopivat monenlaisille lemmikeille, joiden kanssa haluat jakaa mukavat reissut.

Syitä hankkia lemmikkirattaat

  • Lemmikkirattaat tekevät koiran tai kissan mukaan ottamisen eri paikkoihin helpoksi.  Koiran rattaat sopivat käytettävksi esimerkiksi eläinlääkärikäynneillä, ulkoilmatapahtumissa, kuten konserteissa tai ravintoloissa. Näin koirallasi on aina turvallinen ja tuttu lepopaikka mukana. Koiran rattaat suojaavat koiraasi auringonpaisteelta tai vastaavasti vesisateelta. Lisäksi kärryt antavat koirallesi hyvän suojan mahdollisilta aggressiivisilta eläimiltä.
  • Jos sinun tarvitsee esimerkiksi ottaa koirasi mukaan töihin, koiran rattaat ovat tuttu ja syrjäisen oloinen paikka koiralle, eikä sinun tarvitse raahata kokonaista häkkiä toimistolle. Koirakärryt tekevät koiran autoon laittamisen ja sieltä poistamisen paljon helpommaksi.
  • Hätätilanteissa, lemmikit pelästyvät helposti ja juoksevat karkuun ennen kuin omistaja ehtii laittaa ne suojaan häkkiin tai kantokoppaan. Koiran rattaat turvaavat lemmikksi mahdollisissa hätätilanteissa ja tekevät lemmikin mukaan ottamisen todella helpoksi.
  • Koiran rattaat suojaavat koiran tassuja. Kesäaikaan tiet voivat tuntua tassuille kuumilta hiililtä. Talvisin vastaavasti tiet ovat liukkaat, jäiset ja lumiset. Koiran kuljettaminen rattaissa helpottaa koiran oltavia ja suojaa niiden jalkoja.
  • Koiran rattaat antavat vanhoille, loukkaantuneille tai liikuntakyvyttömille koirille mahdollisuuden saada raikasta ilmaa ja auringonvaloa. Jos koirallasi on onglmia liikkuvuuden kanssa, koiran rattaiden avulla saat sen taas käymään kävelyillä. Ja halutessaan koira voi ottaa kärryssä nokoset.
  • Saat paremman lenkin. Jos koirallasi on ongelmia pysytellä mukana kävely- tai juoksuvauhdissasi, koira voi kulkea helposti mukana kärryissään aina väsyessään. Tällä tavalla saat haluamasi lenkin ja koira pystyy nauttimaan samalla ulkoilmasta.

Koiran rattaatNyt kun olemme selvittäneet koiran rattaiden hyödyt, tutustu suosituimpiin tyyppeihin ja malleihin ja valitse niistä sopivin omaan käyttöösi. Koiran rattaita on saatavissa eri koissa ja tyyleissä. Koiran kärryt keskikokoisille koirille ovat melko erilaiset kuin kärryt isommalle koiralle ja niin edes päin.