Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Aurinkotuoli

Aurinkotuoli meiltä nyt edullisesti. Katso kesää varten kauniit ja mukavat aurinkotuolit. Tarjoukset voimassa vain hetken aikaa. Monta tyylikästä aurinkotuoli tuotetta!

Tuotteita yhteensä 90 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 90 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aurinkotuoli - Tuttu näky lomakohteissa

aurinkotuoliAurinkotuolit, joita on totuttu näkemään lomakohteissa, voidaan nyt hankkia jokaiselle parvekkeelle tai takapihalle. Aurinkotuolit valikoima ei perustu ainoastaan niiden mukavuuteen ja kauniiseen ulkonäköön. Ne taittuvat kasaan, mahtuen pieneen tilaan, joka on perheille jotka haluavat varastoida tuolit käytön jälkeen, loistava vaihtoehto terassituoleihin verrattuna.

Mistä niitä saa?

On monia paikkoja, joissa myydään aurinkotuoleja. Tavaratalot ja suuremmat elintarvikekauppaketjut tarjoavat kausittain eri tyylisiä tuoleja. Aurinkotuoli malleja voi etsiä myös urheilutarvikekaupoista. Molemman tyyppisillä kaupoilla on yleensä myös nettikaupat.

Luettuaan tämän oppaan, kuluttaja tietää hiukan niiden taustasta, joka auttaa heitä päättämään minkä tyylinen aurinkotuoli tulisi valita, kuten myös sen, mistä löytää ja ostaa hyvällä hinta-laatusuhteella.

Aurinkotuoli on enemmän kuin pelkkä puutarhakaluste

Tämä esittely kertoo hiukan tämän innovatiivisen kalusteen historiasta, kuten myös sen tärkeimmistä piirteistä. Ensisilmäyksellä aurinkotuoli vaikuttaa tavalliselta puutarhakalusteelta, siinä on kuitenkin paljon enemmän sen kehittyneemmän ja yksityiskohtaisemman designin ansiosta.

Yleissilmäyksellä huomaa, kuinka monia erilaisia yksityiskohtia aurinkotuoleissa on saatavilla: käsinojat, selkätuki ja mukaantuva jalkatuki ovat muutamia esimerkkejä mahdollisista saatavilla olevista lisäosista. Riippuen siitä, mihin aurinkotuolit aiotaan sijoittaa, yksi tai useampi näistä vaihtoehdoista voi olla hyödyllisiä. Jos haluaa vielä rennomman vaihtoehdon, aurinkovuode on oikea ratkaisu.

aurinkotuoli-hinta

Aurinkotuolit tulivat tutuiksi

Aurinkotuolit saivat nimensä siitä, että niitä oli totuttu näkemään risteilyalusten aurinkokansilla 1800-luvun loppupuolella ja 1900-luvun alkupuolella. Tuotteen alkuperäisen designin on patentoinut englantilainen keksijä ja liikemies John Moore vuonna 1886. Aurinkotuoli tuli nopeasti suosituksi sen helpon asentamisen ja korkean mukavuuden ansiosta.

Aurinkotuolien kokoontaitettavuus ja pinoamismahdollisuudet johtivat sen nopeaan yleistymiseen risteilyaluksilla 1900-luvun vaihteessa, matkustajien mukavuuden lisäämiseksi. Sittemmin aurinkotuoleista tuli suosittuja myös maan kamaralla, kun huonekaluyritykset kiinnostuivat tuotteen merellisestä designista.

Aurinkotuoli yleistyy lomakohteissa

Merellisen ensiesiintymisensä jälkeen, aurinkotuoleja alkoi ilmestymään maanpinnalle. Niitä oli esimerkiksi useiden hotellien allasosastoilla, jossa niistä tuli rentoutumisen lähde, mutta myös kiistelyn kohde. Aurinkotuoleja oli usein rajoitettu määrä hotellivieraisiin nähden, joka johti moniin erimielisyyksiin.

Lyhyen ajan kuluttua, aurinkotuolit tulivat saatavaksi monissa paikoissa ja siitä tuli merellisen tavaran sijasta kotitalouksiin hankittava pihakaluste. Koska aurinkotuoli vie vähän tilaa kokoon taitettuna, monet perheet pystyivät hankkimaan itselleen mukavan kalusteen puutarhaan tai parvekkeelle.

Aurinkotuolit ja niiden piirteet

aurinkotuoli-tarjousIdeaali aurinkotuoli riippuu siitä, millaiseen tarkoitukseen tuoli on tarkoitettu. Aurinkotuolilla voit rentoutua lukien kirjaa tai ottaen nokoset iltapäiväauringossa. Joillekin jalkatuki on välttämätön, kun taas toisille säädettävä selkänoja on tärkeämpi.

Aurinkotuolissa on perustavanlaatuiset piirteet:

- Kätevä taitettava kehys, joka sallii tuolin säilömisen kun se ei ole käytössä.

- Polyrottinki tai kangasistuin, –selkänoja ja -pehmusteet, jotka ovat yksinkertaisia, tukevia, helposti puhdistettava ja korjattavia

- Kaikissa paitsi aivan perinteisimmissä malleissa, on säädettävä istuinasento

Aurinkotuoli hinta on edullisempi kuin muun tyyppisissä istuimissa. Nämä tekijät ovat tehneet aurinkotuoleista todella suosittuja sekä sisä- että ulkokäytössä.

Aurinkotuolien suosio

Aurinkotuolit eivät ole kalliita ja ne sopivat myös hyötyjensä ansiosta käytettäväksi istumapaikkoina. Ensimmäiset aurinkotuoli mallit pystyttiin lukitsemaan yhteen istuma-asentoon, mutta uusimmat mallit ovat säädettävissä eri kulmiin tai ne voidaan taittaa kokonaan makuuasentoon.

Suosion salaisuus

Aurinkotuoli voidaan kasata suuriinkin kasoihin kokoon taitettuna, jolloin se ovat hyvä valinta suurienkin ihmismäärien istumajärjestelyihin.

- Kokonsa takia se voidaan kuljettaa helposti mukaan, esimerkiksi piknikeille, retkille tai muihin tapahtumiin.

- Aurinkotuoli on yllättävän mukava, sillä istuimen ja selkänojan materiaali mukautuvat istujan muodon mukaisesti.

- Tukeva ja kehittyneempi muoto riippumattotyylisestä istuimesta luo hyvin rentouttavan ja rauhoittavan tilan.

- Aurinkotuoli pystytään korjaamaan tai korvaamaan helposti, yksinkertaisen designin takia. Kun tuoli lopulta on elinkaarensa lopussa, sen korvaamisen hinta ei ole yleensä kallis.

aurinkotuolit

Aurinkotuolit Preeco:lta

Aurinkotuolissa nautit kesän kauniista säästä täydellisesti. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti terassille tai parvekkeelle sopiva aurinkotuoli, lepotuoli tai aurinkovuode. Valikoimasta löytyy suosituimmat värit, harmaa, musta, valkoinen ja ruskea. Aurinkotuolien hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tilauksen voi maksaa vaikkapa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä mahdollisuus ostaa lepotuoli tuotteita Preeco-tilillä tai -laskulla. Valitse oma tuolisi laajasta valikoimasta!

Aurinkotuolien toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös kotiinkuljetus. Kaikki tuotteet sisältävät 30 vuorokauden palautusoikeuden. Mahdollisen palautuksen yhteydessä aurinkotuoli on oltava alkuperäisessä kunnossa. Lue lisää tarjouksista, tilaa uutiskirje. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

aurinkotuoli-aleSivuiltamme löydät asiakkaidemme aurinkotuoli arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa lepotuoli valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.

Yhteenveto

Aurinkotuolit ovat luultavasti kokoontaitettavien tuolien ensimmäisiä muotoja. Aurinkotuoli patentoitiin vuonna 1886 ja niitä käytettiin aluksi höyrylaivojen kansilla matkustajien mukavuuden lisäämiseksi. Koska meriliikenteelle ei ollut vaihtoehtoja, piti laivayhtiöiden huolehtia matkustajiensa mukavuudesta koko pitkän matkan ajan.

Lyhyen ajan kuluttua, aurinkotuolit löysivät tiensä maanpinnalle ja niitä nähtiin muun muassa hotellien allasosastoilla. Tuolien suosio perustui niiden helppoon säilyttämiseen ja kokoon taitettavuuteen.

Aurinkotuoli on ideaalinen parvekkeille, terasseille tai teemasisustettuihin olohuoneisiin tai makuuhuoneisiin. Yksinkertaisen designin takia, tuolit ovat hyvin mukavia: riippumattotyyppinen istuin ja selkänoja ovat yllättävän tukevia. Niiden laatu yhdistettynä käytännöllisyyteen ja helppokäyttöisyyteen sekä pieneen säilytystilaan, tekevät näistä tuotteista suositun istuinvalinnan mihin tahansa kotitalouteen.