Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Aurinkotuoli

Aurinkotuoli meiltä nyt edullisesti. Katso kesää varten kauniit ja mukavat aurinkotuolit. Tarjoukset voimassa vain hetken aikaa. Monta tyylikästä aurinkotuoli tuotetta!

Tuotteita yhteensä 171 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 171 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aurinkotuoli ostajan opas: Valitse paras lepotuoli ulkokäyttöön

aurinkotuoli

Aurinkotuoli on erinomainen valinta, kun haluat nauttia kesäpäivistä mukavasti lekotellen. Aurinkotuoli on suunniteltu ulkokäyttöön ja sopii täydellisesti puutarhaan, terassille tai vaikkapa parvekkeelle. Aurinkotuolin avulla voit ottaa rennosti auringon lämmössä samalla kun pystyt levähtämään mukavassa asennossa. Aurinkotuoli on saatavilla monessa eri mallissa, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja makuusi.

Erilaiset materiaalit ja tyylit takaavat, että voit valita aurinkotuolin, joka kestää sääolosuhteita ja täyttää esteettiset vaatimuksesi. Voit valita esimerkiksi puisen aurinkotuolin, joka sulautuu kauniisti luonnolliseen ympäristöön, tai modernimman muotoilun, joka tuo terassillesi ripauksen nykyaikaisuutta. Osa aurinkotuoleista on varustettu myös säädettävällä selkänojalla, mikä mahdollistaa mukavan asennon niin lukemiseen kuin päiväunillekin.

Kun valitset itsellesi aurinkotuolia, kiinnitä huomiota myös sen käytännöllisyyteen ja helppoon säilytykseen. Taittuvat mallit säästävät tilaa ja ovat käteviä siirrettäessä tai varastoitaessa talven ajaksi. Kestävän ja laadukkaan aurinkotuolin hankkiminen on investointi, joka parantaa kesäpäiviesi laatua vuosiksi eteenpäin.

Aurinkotuoli Tyypit ja Materiaalit

aurinkotuoli-hinta

Aurinkotuolien valinta voi vaikuttaa olennaisesti siihen, miten voidaan nauttia kesäpäivistä ulkona. Eri tyypit ja materiaalit tarjoavat vaihtoehtoja muun muassa kestävyyden ja ulkonäön suhteen.

Täydellinen Puinen Aurinkotuoli

Puinen aurinkotuoli on klassinen valinta ratkaisu sinulle, joka yhdistää esteettisyyden ja luonnollisuuden. Puinen materiaali on kestävä ja tarjoaa pitkäikäisen ratkaisun auringonottohetkiin. Puisissa aurinkotuoleissa suosittuja materiaaleja ovat esimerkiksi tervaleppä tai eukalyptus.

Taitettavat ja Säädettävät Aurinkotuolit

Taitettavat aurinkotuolit sopivat erinomaisesti tilaa säästäviin ratkaisuihin, kun taas säädettävät aurinkotuolit antavat mahdollisuuden löytää juuri oikea säädettävä asento rentoutumiseen. Taitettavuus mahdollistaa helpon varastoinnin ja siirrettävyyden, kun aurinkotuolia ei käytetä.

Polyrottinkiset Aurinkotuolit

Polyrottinki on materiaalina huoltovapaa ja kestävä, ja se kestää hyvin ulkoilman olosuhteita. Polyrottinkiset aurinkotuolit ovat usein kevyitä ja helppokäyttöisiä, ja ne sopivat tyylikkäästi yhteen muiden puutarhakalusteiden kanssa.

Aurinkovuoteet ja Lepotuolit

aurinkotuolit

Aurinkovuoteet ja lepotuolit tarjoavat vieläkin enemmän mukavuutta auringonpalvontaan. Nämä kalusteet ovat usein isompia ja sen ansiosta tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen. Lepotuolit ovat monesti varustettuja pehmusteilla ja voivat olla jopa säädettäviä.

Aurinkotuolin Valinta ja Huolto

Valitessasi aurinkotuolia, ota huomioon käytettävissä oleva tilaa ja huolla tuotetta asianmukaisesti pitääksesi sen hyvässä kunnossa. Laadukas aurinkotuoli tarjoaa kestävyyttä ja mukavuutta, mutta vain, jos se on valmistettu ja valittu oikein ja siitä pidetään huolta.

Tilan Huomioiminen Valinnassa

Valitessasi aurinkotuolia mieti, asennetaanko se pieneen tilaan, esimerkiksi pihan, parvekkeelle tai terassille. Jos tilaa on rajoitetusti, taitettavat mallit tai pinottavat aurinkotuolit voivat olla paras vaihtoehto. Helppo säilytys tekee käytöstä vaivatonta, ja aurinkotuolin voi nostaa helposti esille tai piilottaa tarpeen mukaan.

Aurinkotuolin Hoidon Merkitys

Aurinkotuolin hoito pidentää sen käyttöikää ja säilyttää sen ulkonäön. Puhdistaminen säännöllisesti pehmusteineen ja suojaaminen säältä, kun sitä ei käytetä, ovat pihan keskeisiä toimenpiteitä. Tarkista myös valmistajan antamat huolto-ohjeet ja noudata niitä huolellisesti.

Hinta ja Laatu

aurinkotuoli-tarjous

Kun valitset aurinkotuolia, punnitse sen hintaa ja laatua. Muista, että korkeampi hinta voi usein olla merkki paremmasta laadusta ja pitkäikäisyydestä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut aurinkotuolit kestävät paremmin auringon UV-säteilyä ja sääolosuhteita, mikä on tärkeää ulkokalusteelle. Vertaile eri valmistajien tarjoamia vaihtoehtoja sekä niiden hinta-laatusuhdetta ja aurinkotuoli piristää sinua koko kesän.

Aurinkotuolien Käyttö ja Sijoittelu

Aurinkotuoleja valittaessa on tärkeää pohtia niiden käyttöä ja parasta sijoituspaikkaa. Onko tarkoituksesi ottaa rennosti auringossa vai käytätkö aurinkotuolia myös lukupaikkana?

Aurinkotuolien Monikäyttöisyys

Aurinkotuolit, tunnetaan usein myös nimellä aurinkovuode, tarjoavat sinulle mukavan levähdyspaikan ulkona. Käyttö määräytyy omien tarpeidesi mukaan: voit ottaa aurinkoa, lukea kirjaa tai nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Monikäyttöisyys on näistä aurinkovuodetuoleista juuri se seikka, joka tekee niistä niin suositun valinnan. Ne sopivat niin lyhyisiin lepotaukoihin kuin pidemmänkin aikaa kestävään rentoutumiseen.

Aurinkotuolien Sijoittelu muun muassa pieneen tilaan

aurinkotuoli-ale

Sijoittelussa pihalle tai parvekkeelle on otettava huomioon tilaan sopivuus: näytetäänkö aurinkotuolissa istuessasi esimerkiksi kaunis maisema, ja mahtuuko tuoli haluamaasi kohtaan? Käytettävyyden varmistamiseksi valitse sijoituspaikka, jossa on helppo siirtyä aurinkotuoliin ja siitä pois, ja jossa voit nauttia auringonpaisteesta huolettomasti. Taittuvat mallit ovat erinomainen valinta, mikäli haluat säästää tilaa ja siirtää aurinkotuoleja tarvittaessa.

Usein kysytyt kysymykset

Tässä osiossa käsitellään yleisimpiä kysymyksiä, mitä tulee laadukkaiden ja lisäksi edullisten aurinkotuolien löytämiseen, huoltamiseen ja ostopäätökseen.

Mistä löydän laadukkaita aurinkotuoleja edullisesti?

Voit vertailla hintoja ja ostaa malleja eri verkkokauppojen valikoimista. Myös kausiale myymälöissä voi tarjota hyviä löytöjä.

Mitkä ovat suosituimpia aurinkotuolien merkkejä?

Suosituimpiin merkkeihin lukeutuvat usein ne, jotka tarjoavat nopeasti sekä mukavuutta että kestävyyttä, kuten IKEAvalikoimasta löytyvät tuotteet.

Kuinka huoltaa ja puhdistaa aurinkotuoli oikein?

Puhdistamiseen riittää usein vain mieto pesuaine ja vesi. Materiaalin mukaan voi olla myös erityisiä hoito-ohjeita, kuten puun säännöllinen öljyäminen.

Mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä taitettavasta aurinkotuolista?

Etsi taitettava aurinkotuoli, joka on helppo ja mukava säilyttää ja jonka rakenteessa on huomioitu kevyt ja kestävä materiaali.

Millaisia aurinkotuoleja suositellaan ulkokäyttöön?

Ulkokäyttöön sopivat erityisesti säänkestävistä materiaaleista valmistetut aurinkotuolit, kuten polyrottinki tai puu.

Miten valitsen aurinkotuolin, joka sopii parhaiten minun tarpeisiini?

Arvioi käyttötarkoitus, haluttu mukavuuden taso ja budjetti. Huomioi myös tuolin mitat ja varmista, että se sopii valitsemaasi tilaan.