Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Baarijakkara

Miksi ostaa baarijakkara Preeco.fi:stä? Baarijakkarat tarjous: Säästä jopa 40% normaalihinnoista! Laaja valikoima eri malleja. Ilmainen ja nopea toimitus.

1. 6v kokemus baarijakkaroista
2. Suomen edullisimmat baarijakkarat
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 12k takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

125 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Baarijakkara osto-opas

baarijakkaraVaikka baarijakkarat yhdistetäänkin usein vanhoihin pubeihin, ovat ne viime vuosina nousseet yhä suosituimmiksi kotitalouksien huonekaluiksi ja tavaksi piristää kotien sisustusta. Oikein sijoitettuna baarituoli voi lisätä kodin mukavuutta, toimivuutta ja persoonallista tyyliä samaan aikaan. Ihmiset ympäri maailman käyttävät tuolien sijaan näitä keittiöissä, olohuoneissa, uima-altaiden vierustalla tai terassilla. Tämä opas käy läpi- ja vertailee erilaiset baarijakkarat, sekä metallisten, että puisten jakkaroiden hyviä puolia. Opas myös selostaa, mitä asioita harkita ennen ostoa sekä mistä ja miten ostaa sopuhintainen ja laadukas baarijakkara.

Mikä on baarijakkara?

Tämän osion otsikko saattaa vaikuttaa oudolta osalle lukijoista. Eikö ole päivänselvää, että se on normaalin tuolin tapainen huonekalu, joilla ihmiset istuvat pubeissa ja baareissa? Vaikka tuo onkin totta, on niille myös määritelty tarkemmat mitat, jotka erottavat baarijakkarat normaaleista tuoleista ja jakkaroista.

Metallinen vai puinen baarijakkara

Baarijakkaroiden materiaaleina on yleensä käytetty metallia tai puuta. Materiaalin valinnassa on kyse omasta mausta. Hinta näillä materiaaleilla ei eroa paljoa. Näillä kahdella valmistusmateriaalilla on kuitenkin omat piirteensä, joita kannattaa miettiä ennen baarijakkara ostopäätöksen tekoa.

Puinen baarijakkara

Puiset baarituoli mallit ovat klassisia ja tukevia. Ne muistuttavat perinteisistä paikallispubeista, joissa kylän miehet kerääntyivät laulamaan aavoista baarijakkara-hintameristä. Puiset baarijakkarat ovat kuitenkin paljon muutakin. Nykyään niitä saa kaiken muotoisina ja materiaalisina perinteisestä tyylistä moderniin ja huoliteltuun. Suosittuja materiaaleja ovat tammi, kirsikka, vaahtera, pecan, pähkinäpuu ja mahonki. Puinen baarijakkara auttaa tuomaan kotiisi maalaistyyliä tai eurooppalaisten pubien tunnelmaa. Puinen, erityisesti tummemman sävyinen baarijakkara, antaa huoneelle lämpimän ja kotoisan tyylin. Jotkut puiset baarituoli mallit ovat kuitenkin tarpeeksi muotoiltuja sopimaan moderniin keittiöön tai tyylikkääseen olohuoneeseen.

Metallinen baarijakkara

Toinen yleisesti käytetty materiaali on metalli. Yleensä metalliset baarituolit, ovat joko terästä tai alumiinia. Kuten puisetkin baarituolit, ovat metalliset saatavilla useissa eri tyyleissä. Metalliset baarijakkarat ovat hyvä valinta sisustajille, jotka haluavat ripauksen nykyaikaista tyyliä kotiinsa. Esimerkiksi teollisen, mutta modernin keittiön. Myös perinteisempää baarijakkara mallia etsivät ostajat voivat valita monista erityylisistä metallisista jakkaroista. Metallinen baarijakkara yleensä sisältää hydrauliikka- tai kaasusäädön, jolla istujan on helppo säätää tuolin korkeutta sopivaksi napin painalluksella tai vetämällä vivusta. Metalli on materiaalina kestävä ja sen ansiosta metallinen baarijakkara voikin kestää jopa vuosikymmeniä.

Baarijakkara - Valitse sinulle sopivin verhoilu

Toinen baarijakkara ostossa huomioon otettava asia on jakkaran verhoilu. Kuten metallisen tai puisen jakkaran valinnassa, on verhoilunkin valitseminen kiinni omasta maustasi. Oikeaa kangasta valitessa on kuitenkin hyvä pitää seuraavia asioita mielessä:

  • - Materiaalin pitää olla helppoa putsata, koska yleensä baarijakkara sijoitetaan keittiöön, baarin viereen tai muuten ruoan lähettyville. Puhdistuksen kannalta, nahka, polyesteri ja mikrokuitu ovat hyviä vaihtoehtoja. Muoviset ja vinyyliset baarijakkarat ovat myös helppoja siivota.
  • - Esteettinen tyyli on myös tärkeä. Vaikka nahkainen baarijakkara onkin helppo putsata, se ei välttämättä sovi muuhun sisustukseen, jolloin ulkonäkö ajaa käytännöllisyyden edelle.
  • - Parhaan mukavuuden baarijakkara saa, jos istuin on pehmustettu kokonaan ilman teräviä kulmia.
  • baarijakkara-tarjous- Jos jakkaroita käytetään säännöllisesti, tarvitaan kestävämpää materiaalia. Nahka on kestävä materiaali, joka sopii hyvin keittiön baarijakkaroihin. Nahkainen baarijakkara kuitenkin hapertuu auringonvalossa ja keittiöt ovat yleensä talon valoisimpia huoneita. Saattaa olla parempi idea hankkia materiaali, johon auringonvalo ei vaikuta.
  • - Metallinen baarijakkara on yleensä verhoiltu, kun taas puinen jakkara ei. Puisia malleja harkitsevien ostajien kannattaa samalla miettiä erillisten istuintyynyjen ostamista.
Baarijakkara - Muut ohjeet

Tässä osuudessa luetellaan muutamia muita asioita, jotka kannattaa huomioida baarijakkara ostossa.

Sijoitus

Yleensä baarijakkarat sijoitetaan riviin vieri viereen niin, että jokaiselle istujalle jää tarpeeksi tilaa. Yleinen välimatka jakkaroiden välillä on 66 – 76 cm keskustasta keskustaan. Näiden mittojen avulla jokaiselle tuoleille istuvalle jää tarpeeksi omaa tilaa. Näiden ohjemittojen avulla voit suunnitella, monet baarituolit tarvitset valitsemaasi tilaan.

Säädettävyys

Korkeutta säätävä toiminto tekee baarijakkarasta monipuolisen ja käytännöllisen. Ostajan ei tarvitse tehdä baarijakkara valintaa pöydän korkeuden mukaan vaan jakkaran voi säätää sopimaan monille eri korkeuksille. Puisissa baarijakkaroissa on yleensä korkeutta säätävä pyöritysmekanismi. Säädettävät metalliset baarituolit ovat yleensä pyöritys- tai hydrauliikkamekanismilla. Istuimen sujuvan nostamisen ja laskemisen aikaansaamiseksi hydrauliikkavälineissä on renkaita, jotka sisältävät rasvaa. Rengallinen baarijakkara voi liata vaatteet rasvalla, jos renkaita ei ole peitetty. Varmista myös, että jalkapidikkeet ovat säädettävissä halutun korkeuden mukaan. Standardikorkeus on 25–30 cm istuimen ja pöydän pohjan välillä.

Selkä- ja käsinojat

Mukavuuden lisäämiseksi baarijakkaroita on saatavilla käsinojilla tai selkämyksillä, joihin istuja voi mukavasti nojailla. Yleensä vanhoissa eurooppalaisissa pubeissa ei ollut tällaisia ylellisyyksiä ja siksi perinteistä tyyliä etsiville ei välttämättä sovi tämän tyylinen baarituoli. Jos etsit mukavuutta, voivat selkä- ja käsinojalliset baarijakkarat olla sopivia, kunhan niiden viemä lisätila huomioidaan.

Baarijakkara - Ostaminen

Baarijakkarat löytyvät useimmista huonekaluliikkeistä ja jopa hyvin varustetuista tavarataloista. Valmistajia on loputon määrä ja niin on erityylisiä jakkaroitakin. Yksi parhaista tavoista löytää itselle sopiva baarituoli, on vierailla eri jälleenmyyjien luona ja tarkistaa heidän baarijakkara valikoimansa. Vertaile eri baarijakkara mallien mittoja ja testaa istumalla, kuinka mukavalta jakkaran istuin osa tuntuu. Ennen oston tekemistä tarkista, että tuote kohtaa tässä oppaassa mainitut kriteerit niin materiaaleissa, mitoissa, verhoilussa kuin asettelussakin.

baarituoliKun etsinnässäsi on sopiva baarituoli, tarkista Preeco:n baarijakkara valikoima, siellä hinta on alhainen, mutta laatu kohdallaan. Preeco tarjoaa edellä mainittuihin kriteereihin sopivia baarijakkara tuotteita. Värivalikoimakin on kattava, löytyviä värejä ovat muun muassa: musta, valkoinen, punainen, vihreä, ruskea, harmaa ja paljon muita. Kaikkiin baarituoleihin on saatavilla 14 päivän palautusoikeus, voit halutessasi tarkistaa esimerkiksi, että väri on sopiva sisustukseen. Tarkista baarijakkara tarjoukset nyt!

Baarijakkara - Päätelmät

Oli aikeenasi luoda vanha eurooppalainen pubin kellariisi tai lisätä ripauksen tyylikkyyttä keittiöösi, baarijakkara on loistava vaihtoehto. Erilaisia baarijakkara malleja on lukemattomasti perinteisestä ja maalaistyylistä moderniin ja minimalistiseen. Kaikenlaiset baarituolit yhdistää kolme tekijää: mukavuus, käytännöllisyys ja upea tyyli. Ne voivat korvata keittiöntuolit tai luoda täydellisen lepoalueen uima-altaan vierustalle. Ennen ostoa muista miettiä korkeutta, asettelua ja verhoilun kangasta. Jos etsit mukavaa tuolia, osta baarijakkara, jossa on käsi- ja selkänojat. Tämän oppaan tietoja noudattamalla löydät varmasti sopivan tuotteen hinta-laatusuhteeltaan sisustukseesi.