Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Muovinen joulukuusi

Tilaa laadukas muovinen joulukuusi meiltä. Muoviset joulukuuset nyt tarjouksessa. Valitse laajasta valikoimasta omasi.

Tuotteita yhteensä 162 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 162 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Muovinen joulukuusi - Osto-opas

muovinen-joulukuusiJoulukuusi kuuluu melkein jokaisen suomalaisen jouluajan sisustukseen. Kaikki ihmiset eivät tykkää luonnollisen kuusen luomasta sotkusta, eikä sen hankinnan työnmäärästä. Toisilla ihmisillä on allergioita, jolloin aitoa joulukuusta ei voi tuoda sisälle. Onneksi joulun tunnelmaa ei tarvitse unohtaa kokonaan, kun vaihtoehtona on keinotekoinen kuusi.

Luonnon kuusi vai tekokuusi?

Suurimmalle osalle suomalaisista jokavuotinen joulupuun hankinta on pakko. Moni vielä karttaa tekokuusen hankintaa, koska se ei tuo samanlaista joulun tunnetta, kuin mihin on tottunut omassa nuoruudessaan. Vaikka tämä pitäisikin paikkansa, olemme listanneet tässä kohdassa syitä, minkä takia muovinen joulukuusi voi olla parempi ratkaisu.

Joulupuun ulkonäkö

Osalla on käsitys, että tekokuuset näyttävät liian muovisilta ja keinotekoisilta. Se on vanha käsite, nykyään on saatavilla valtavasti erilaisia joulukuusi vaihtoehtoja. Samalla tavalla kuin teknologia on kehittynyt, on myös tekokuusien laatu. Laadukas muovinen joulukuusi näyttää nykyään jopa aidommalta, kuin tuore metsästä tuotu kuusi.

Aidon joulukuusen hankinnassa sen ulkonäkö riippuu paljon myyjän saatavissa olevasta valikoimasta. Jos kasvatus ei ole onnistunut hyvin, tai olet myöhässä hankkimassa joulupuuta, voi tarjolla olla huonompi laatuisia kuusia. Tekojoulukuusi on muotoiltu täydelliseksi kuuseksi ja se näyttää joka vuosi samalta.

Muoviset joulukuuset painavat myös aitoja vähemmän. Niitä on helpompi kuljettaa mukana tulevassa paketissa, esimerkiksi kerrostalojen asuntoihin. Kompaktin kokonsa takia niitä ei tarvitse kiinnittää auton katolle tai peräkärryyn kuljetuksen ajaksi.

Hoito, siivoaminen & hävitys

Aitoa joulukuusta on kasteltava säännöllisesti, varsinkin jos aikoo pitää sitä esillä kauemmin. Muovinen joulukuusi on helppohoitoinen aitoon verrattuna, koska se ei kaipaa hoitoa ollenkaan. Tekokuusia ei tarvitse kastella, eikä ne nuudu. Jos muovinen joulukuusi on pidempään esitteillä, tai kun sen ottaa säilytyksestä pois, siitä tarvitsee vain pyyhkiä pölyt pois oksista.

Aidon joulukuusen alta saa olla jatkuvasti siivoamassa tippuvia neulasia, kun siihen vähänkin osuu. Myös kuljetuksessa voi aito kuusi tiputtaa neulasia ympäri asuntoa. Muoviset joulukuuset eivät tunne tätä ongelmaa. Niiden neulaset eivät irtoa helposti ja koska ne voidaan purkaa- tai taittaa kasaan laatikkoon, niiden kuljetuksessakaan ei tipu mitään matkan varrella.

Aidon kuusen hävitys on jokavuotinen ongelma, kuusta ei haluta liikuttaa tulevan sotkun takia. Luonnon joulukuusi on vietävä kaatopaikalle, jos sitä ei pysty itse hyötykäyttämään, esimerkiksi polttopuuna. Muovinen joulukuusi on helppo purkaa, paketoida ja viedä säilytykseen, esimerkiksi vinttikomeroon tai varastoon.

Allergiat

Tuleeko sinulla joulun ajaksi flunssan oireita kiusaksi? Syynä voi olla luonnon kuusesta johtuva heinänuha. Jos silmäsi vuotavat, nenää kutittaa tai jopa yskittää, voi syynä olla "joulukuusisyndrooma". Ettei joulusisustuksen keskipiste jäisi uupumaan sairastelun takia, suosittelemme herkimmille hankittavaksi muovisen joulukuusen.

Tekokuusi on parempi vaihtoehto myös haju herkille. Luonnonkuusi voi tuoda huoneeseen voimakkaan hajun, mikä häiritsee joitakin ihmisiä. Hankittua kuusta ei tarvitse heti viedä parvekkeelle tuulettumaan, kun hankkii muovisen joulukuusen. Ne eivät eritä voimakasta hajua, korkeintaan tuoreena tehtaalta tulleen muovin hajun.

Hinta

Aidon ja tekokuusen hinta pyörii lähellä toisiaan. Ainoa eriävä tekijä on, että muovinen joulukuusi on kertaostos. Tekokuusi tarjoaa joulun tunnelmaa vuodesta toiseen, eikä siihen tarvitse vuosittain sijoittaa rahaa. Tekokuusen hankkimalla sinulla on seuraavaksi jouluksi yksi asia vähemmän huolehdittavana jouluostoksilla.

Muovinen joulukuusi - Ekologisuus

Tekokuusien valmistusprosessi kuluttaa paljon fossiilisia polttoaineita ja aiheuttaa hiilidioksidipäästöjä, niin kuin muutkin muovituotteet. Tästä syystä, jotta muovinen joulukuusi olisi mahdollisimman ekologinen, on sitä käytettävä monia vuosia. On suositeltavaa hankkia laadukkaampi tekokuusi, joka kestää vuosikymmeniä, jotta joulukuusen osto olisi mahdollisimman ilmastoystävällinen. Halpa muovikuusi ei välttämättä kestä yhtä joulua enempää, jolloin aidon kuusen hankinta olisi ollut ympäristöystävällisempää.

Muovinen joulukuusi - Materiaalit

Keinotekoiset kuuset tehdään yleensä kahdesta muovista: PVC tai PE. Materiaalien suurin ero on miltä kuuset näyttävät. PE-puun oksat näyttävät luonnollisemmilta, kuin PVC johtuen PVC neulasten asennustavasta. Hinta on materiaaleissa lähes sama.

Tekokuusien rungot ovat valmistettu teräksestä tai muovista. Laadukkaissa tekokuusissa on yleensä käytetty terästä, sen tukevuuden ja kestävyyden takia. Edullisemmat mallit voivat sisältää muovisen rungon, mikä tekee kuusesta huteramman ja se taittuu helpommin säilytyksessä.

Jalustan materiaali on yleensä poikkeamatta teräs. Teräsjalka varmistaa kuuselle tukevan alustan, ettei se pääse kaatumaan helposti, lasten tai lemmikkien hyökätessä kimppuun.

Muovinen joulukuusi - Mallit & muodot

muovinen-joulukuusi-tarjousTekokuusia on saatavissa erilaisina malleina ja muotoisina, seuraavaksi olemme listanneet joitakin esimerkkejä, mitä markkinoilta löytyy.

- Kuusi (Perinteinen). Tämä joulukuusi malli on muotoiltu näyttämään mahdollisimman paljon aidolta kuuselta. Se on suosituin joulupuu malli ja tuo varmasti joulun tunnelmaa talouteen kuin talouteen.
- Mänty & Kataja. Jos perinteinen kuusi ei muotoilultaan ole silmään sopiva, muovisia joulukuusia saa myös männyn ja katajan näköisinä.
- Pöytämalli. Tämä tekokuusi sopii parhaiten, jos tilaa pitää säästää mahdollisimman paljon. Minikuusen voi sijoittaa joko tasolle tai lattialle, mielensä mukaan.
- Lipputanko. Löytyykö pihaltasi lipputanko mikä pilaa jouluiset koristelut? Lipputangot voi muuttaa joulukuusiksi, niille suunnitelluilla LED-valo verkoilla. Kiinnityksen ja sopivuuden voi tarkastaa tuotetiedoista.
- Puolikas. Puolikkaat joulukuuset ovat leikattu pystysuunnassa kahtia. Ne on tarkoitus asettaa seinää vasten, säästäen tilaa mitä iso kuusi vie huoneesta.
- Koko. Kooltaan tekojoulukuusia on saatavissa niin kapeita ja leveitä, kuin lyhyitä ja pitkiä. Voit valita kooltaan sopivan kuusen sisustukseesi, sisälle tai ulos.
- Väri. Muovisessa joulukuusessa on se hyvä, että ei tarvitse tyytyä vain luonnon vihreä-sävyyn. Tekokuusien väreinä toimivat myös lumen valkoinen ja musta. Valkoinen kuusi on saatavissa joko kokonaan värjättynä, tai osittain vihreän kanssa, antaen lumen vaikutelman joulukuusen oksille.
- Korkeussäätö. Tekokuusen hyvänä puolena on myös, että osa niistä on korkeussäädettäviä. Jos haluat sijoittaa joulukuusen eri huoneeseen, missä huonekorkeus vaihtuu tai olet muuttamassa eri asuntoon, ei tarvitse ostaa erillistä muovista joulukuusta.

Muovinen joulukuusi - Oksat

Keinotekoisen kuusen oksia on kahden tyylisiä, kiinteitä valmiiksi rungossa kiinni olevia ja irtonaisia itse asetettavia. Kiinteä muovinen joulukuusi on helppo ottaa käyttöön, ei tarvitse kuin kääntää oksat haluttuun asentoon. Oksia on erilaisia, on toisissa kiinni olevia, jolloin ne koostuvat muutamasta osasta ja ovat vaivattomasti kasattavissa ja irtonaisia oksia jotka joutuu asettelemaan yksitellen joulukuusen runkoon, jolloin kuusen rakentaminen on työläämpää.

Koukkumalliset irtonaiset oksat kiinnitetään koukkujen avulla runkoon, jolloin joulupuun asettaminen on työlästä, koska jokainen oksa täytyy erikseen laittaa runkoon kiinni. Oksien irrotettavuuden takia kuusen saa kuitenkin säilymään pienempään tilaan. Koukkumallisten kuusten hinta on yleensä edullisempi, kuin ne joissa oksat ovat kiinteästä kiinni.

Huomaa neulasten ja oksien määrä kuusta ostaessa. Mitä enemmän oksia tai neulasia sitä tuuheampi on kuusi. Oksien määrä myös määrittää kuinka paljon koristeita voit laittaa kuuseen. Mitä enemmän oksia sitä enemmän koristeita tukevia osia.

Valaistus

Yksi tärkeimmistä jouluperinteissä on joulukuusen koristelu ja erityisesti valaistus. Kauniisti valaistu kuusi tuo joulun tunnelmaa pimeään huoneeseen tai pihaan. Vuoden päivät laatikon pohjalla yhteen kietoutuneet valot ovat hankala selvittää ja usein vaurioituvat siinä. Vaurioituneet valot ovat paloturvallisuus riski.

Paloturvallisuuden takaamiseksi ja koristelun helpottamiseksi, muovisia joulukuusia on saatavilla oksiin valmiiksi kiinnitetyillä LED-valoilla. LED-valoja on aseteltu tasaisesti oksille ja niiden päihin, antaen kauniin valaistuksen ilman välissä roikkuvia johtoja. LED-valoja on saatavissa eri värisinä ja halutessa voi lisätä vielä omat valonsa.

Muoviseen tekokuuseen on helppo asettaa niin vanhat, kuin uudemmatkin jouluvalot. Suosittelemme hankkimaan LED-valot joulukuuseen niiden sähkönsäästön ja turvallisuuden takia. Muihin valoihin verrattuna, LED-valojen hinta on huomattavasti edullisempi.

Muovinen joulukuusi - Koristelu

Oli joulukuusi minkälainen tahansa, se ei tuo täydellistä joulutunnelmaa ilman koristelua. Koristeluun voi käyttää valojen lisäksi palloja, kynttilöitä tai mitä tahansa mitä saa roikkumaan oksiin. Koristelu suoritetaan oman maun mukaan, eikä siihen ole mitään virallista kaavaa. Perinteisesti koristelu on perheen yhteinen aktiviteetti, siihen kannattaa ottaa pienimmäiset mukaan. Koristelun viimeistelee tähti latvassa ja mahdollisesti lahjapaketit ympärillä.

Kun valintana on laadukas muovinen joulukuusi, tapahtuu sen koristelu helpommin ja kätevämmin kuin perinteisen. Oksien asentoa voidaan muotoilla, jotta kuusesta saadaan aidon näköinen ja tuuhea. LED-valot, joulukoristeet ja sisustuselementit on helppo lisätä keinotekoiseen kuuseen, jolloin saat haluamasi lopputuloksen. Keinotekoisen puun oksat kestävät enemmän painoa, eivätkä tiputtele havuja koristelun yhteydessä.

Ennen joulukuusen ostamista

muovinen-joulukuusi-hintaEnnen kuin ostoskoriin siirtyy muovinen joulukuusi, kannattaa ottaa huomioon seuraavia asioita.

Tyyli

Luodaksesi täydellisen joulun, on tärkeää hankkia joulukuusi, mikä sopii sisustukseen. Voit luoda perinteisen tunnelman vihreällä joulukuusella, tai ostaa valkoisen kuusen  tuomaan modernimman ulkonäön huoneeseen. Joulukuusi valikoima on nykyään niin kattava, että löydät varmasti sopivan joulukuusi tuotteen.

Tila

Joulukuusta valitessa, ota huomioon sen vievä tila. Jos päämääränä on piha tai tilava huone, kannattaa valita isompi joulupuu huomion keskipisteeksi. Pienempiin yksiöihin tai muuten ahtaisiin tiloihin kannattaa harkita pienempää pöytämallin- tai puolikasta kuusta. Kuusien koon pystyy tarkistamaan tuotekuvauksesta.

Hinta

Aitoon verrattuna, muovinen joulupuu säästää rahaa oston jälkeen jo toiseksi jouluksi. Kannattaa miettiä onko järkevää ostaa edullisempi tekokuusi, joka kestää vuoden tai kaksi vai laadukkaampi pitkäikäinen, jonka hinta on korkeampi. Kuusien hintoja on hyvä verrata keskenään, löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen.

Muovinen joulukuusi Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat muoviset joulukuuset. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sisustukseesi sopivan joulupuun. Tekokuusien hinta on edullinen, mutta ne näyttävät aidoilta. Värivalikoimasta voit valita kuusen väriksi puhtaan valkoinen tai perinteisen vihreä. Tekokuusia löytyy sisä- ja ulkokäyttöön.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Muovinen joulukuusi voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa joulukuuset Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa kuusissamme on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä muovinen joulukuusi on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Jos tarvitset lisätietoa joulukuusen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löytyvät sivun ylä- ja alalaidasta.

Muovinen joulukuusi - Yhteenveto

Laadukas muovinen joulukuusi on aivan aidon näköinen. Jos aito joulukuusi ei ole sopiva vaihtoehto, joulun tunnelmaan pääsee tekokuusella. Tekokuusi on siistimpi, helpompi hoitoinen ja helpompi säilyttää, aitoon verrattuna. Ekologisuudeltaan tekokuuset ovat parempia vasta kun niitä on käytetty monia vuosia. Tekokuusia on saatavissa monissa muodoissa ja malleissa. Tekokuusien hinta on lähellä aitoja kuusia, mutta säästät rahaa seuraavaksi vuodeksi. Joulutunnelman luomiseksi ja täydellisen kuusen saamiseksi, osta tälle vuodelle muovinen joulukuusi.