Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Polkupyörän peräkärry

Tilaa polkupyörän peräkärry meiltä. Polkupyörän peräkärryt tarjous nyt jopa -30%. Laaja valikoima.

Miksi ostaa polkupyörän peräkärry Preeco.fi:stä?

1. 6 vuoden kokemus
2. Suomen olosuhteisiin suunniteltu
3. Pidennetty 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys
6. Toimitus tai nouto Lahden varastolta

Tuotteita yhteensä 87 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 87 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Polkupyörän peräkärry - Näin valitset parhaan

polkupyörän-peräkärry-tarjous

Polkupyörän peräkärry on erinomainen lisävaruste, kun tarvitset lisätilaa tavaroidesi kuljettamiseen. Se mahdollistaa ostosten, retkeilyvarusteiden tai jopa lasten turvallisen kuljettamisen pyöräillessäsi. Peräkärry kiinnitetään yleensä pyörän takaosaan, siihen suunnitellulla liitosmekanismilla, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta ja lisää kulkuvälineesi monikäyttöisyyttä.

Markkinoilla on monenlaisia polkupyörän peräkärryjä, jotka eroavat toisistaan koon, rakenteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Voit löytää laadukkaat mallit, jotka sopivat niin lasten kuljetukseen kuin suurtenkin tavaroiden siirtelyyn. Valitessasi peräkärryä on tärkeää arvioida, mitä tulet pääasiassa kuljettamaan, jotta peräkärryn koko ja malli vastaavat tarpeitasi.

Turvallisuus on keskeisessä roolissa polkupyörän peräkärryn käytössä. Tulee varmistaa, että peräkärry on asianmukaisesti kiinnitetty pyörään, ja että se on varustettu tarvittavilla heijastimilla ja valoilla näkyvyyden parantamiseksi. Käyttöä edeltävä tarkistus on myös suositeltavaa varmistaaksesi, että kaikki osat ovat kunnolla kiinni ja että peräkärry on valmis turvalliseen liikenteeseen.

Polkupyörän peräkärry hinta

Pyöräkärryt ja niiden hinta vaihtelevat melko paljon. Voit löytää polkupyörän peräkärryt todella edullisesti, jopa alle 100 eurolla.

Polkupyörän Peräkärryn Tyypit ja Käyttötarkoitukset

polkupyörän-peräkärry-hinta

Polkupyörän peräkärryt tarjoavat käytännöllisen tavan kuljettaa lasta tai tavaroita pyörän mukana. Valittavissasi on useita erilaisia peräkärryjä eri tarpeisiin.

Lasten Kuljetukseen Soveltuvat Peräkärryt

Lastenkuljetuskärryt on suunniteltu kuljettamaan lapsia turvallisesti. Ne ovat:

  • Turvallisia: Kärryt on varustettu turvavöillä ja suojarakenteilla.

  • Säältä suojaavia: Usein varustettu kuomulla, joka suojaa lasta tuulelta ja sateelta.

Tavaroiden Kuljetukseen Suunnitellut Peräkärryt

Tavarankuljetuskärryt ovat:

  • Monikäyttöisiä: Soveltuvat ostosten, työkalujen tai muun irtaimiston kuljettamiseen.

  • Kestäviä: Vahvistettu runko ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän.

Erityiset Peräkärryt Harrastuksiin ja Erityistarpeisiin

Erilaisille harrastuksille ja tarpeille löytyy:

  • Erityiskärryt: Esimerkiksi veneen tai lemmikin kuljetukseen suunnitellut kärryt.

  • Mukautettavuus: Joitain malleja voi muokata lisävarusteilla omiin tarpeisiin sopiviksi.

Valitessasi polkupyörän peräkärryä, mieti tarpeitasi ja käyttötarkoitusta, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Peräkärryn Valinta, Osto ja Kunnossapito

Valitessasi peräkärryä, muista huomioida hankinnan kokonaiskustannukset, yhteensopivuus pyöräsi kanssa ja tarvittavat huolto- sekä varaosat pitkäaikaisen käyttömukavuuden takaamiseksi.

Mistä Ostaa ja Mitä Hintaa

Peräkärryjä on saatavilla sekä fyysisistä liikkeistä että verkkokaupoista. Hinnat vaihtelevat mallista ja ominaisuuksista riippuen alkaen noin 150 eurosta yksinkertaisille malleille ja voivat nousta yli 200 euroon, kun kyseessä ovat esimerkiksi lapsille suunnatut mallit. Voit löytää peräkärryjä lukuisissa eri väreissä, kuten musta, keltainen ja punainen, ja usein verkkokaupoista voi löytyä tarjouksia, jotka laskevat hintaa entisestään.

Turvallisuus ja Yhteensopivuus Pyörän Kanssa

polkupyörän-peräkärry

Tarkista peräkärryn yhteensopivuus oman polkupyöräsi kanssa, sillä tämä on avainasemassa turvallisessa käytössä. Perävaunun leveys on myös huomioitava – Suomessa polkupyörän perävaunun maksimileveys on 1,25 metriä. Varmista, että peräkärryssä on asianmukaiset heijastimet ja valot pimeällä ajamista varten, ja että sillä on riittävä kantavuus suunnitellulle kuormalle.

Peräkärryn Ylläpito ja Varaosat

Peräkärryn säännöllinen huolto on tärkeää pitkäikäisyyden ja turvallisen käytön kannalta. Varaosat, kuten renkaat ja akselit, tulisi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa uusiin osiin. Myös peräkärryn kankaisten osien kuten sadesuojien eheydestä on hyvä varmistua. Suositeltavaa on ostaa peräkärry luotettavalta toimittajalta, joka tarjoaa laadukkaita varaosia ja hyvän takuun.

Osta polkupyörän peräkärryt Preeco.fistä

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Polkupyörän peräkärry voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla. Tilaa uutiskirje ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

Polkupyörän peräkärryissä on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä polkupyörän peräkärry on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa polkupyörän peräkärry valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Valitessasi ja käyttäessäsi polkupyörän peräkärryä on tärkeää huomioida turvallisuus, soveltuvuus käyttötarkoitukseen ja laatu. Tässä osiossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat peräkärryn kiinnitystä, valintaa ja käyttöä.

Miten polkupyörän peräkärry kiinnitetään turvallisesti?

Peräkärry kiinnitetään pyörään valmistajan ohjeiden mukaisesti, käyttäen yleensä tarkoitukseen suunniteltua vetokoukkua. Varmista, että lukitukset ovat tiukasti kiinni ja että peräkärry on vakaa ja liikkuu sujuvasti pyörän mukana.

Millainen peräkärry sopii parhaiten tavarankuljetukseen pyörällä?

Tavarankuljetukseen soveltuvan peräkärryn tulisi olla tarpeeksi tilava, kestävä ja säänkestävä. Huomioi kuorman paino ja peräkärryn maksimikantavuus. Joissakin malleissa on lisäksi käteviä lisävarusteita, kuten irrotettavat sivut tai peite.

Miten voi rakentaa polkupyörän peräkärryn itse?

Polkupyörän peräkärryn voi rakentaa itse, mutta varmista, että käytät sopivia materiaaleja ja seuraa turvallisuusmääräyksiä. Kehikon suunnittelussa ja akseliston kiinnityksessä on oltava tarkkana, jotta peräkärry on turvallinen käyttää.

Minkä ikäisiä lapsia voi kuljettaa polkupyörän peräkärryssä?

Lapsia voi kuljettaa peräkärryssä yleensä silloin, kun he pystyvät istumaan tukevasti ilman apua. Monissa lasten kuljetukseen tarkoitetuissa kärryissä ikäsuositus on alkaen noin yhdeksän kuukautta, mutta tarkista valmistajan ohjeet ja suositukset.

Mistä tunnistan laadukkaan polkupyörän peräkärryn?

Laadukkaassa polkupyörän peräkärryssä on vankka runko, laadukkaat materiaalit, hyvä jousitus, tehokkaat heijastimet ja valot, sekä tukevat kiinnitysmekanismit. Lisäksi turvallisuusstandardien ja sertifiointien, kuten CE-merkintä, noudattaminen on merkki laadusta.

Onko erityisiä lakeja tai säädöksiä koskien lasten kuljetusta polkupyörän peräkärryssä?

Suomessa on erityissäännöksiä, jotka koskevat lasten kuljetusta peräkärryssä. On tärkeää, että peräkärry ja sen leveydet noudattavat tieliikennelain määritelmiä, ja että lapset ovat kunnolla kiinnitettyinä säädettyihin turvaistuimiin.