Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 14,00 € - 900,00 €

Väri

Väri

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Tyyppi

Tyyppi

Rattaiden tyyppi

Rattaiden tyyppi

Polkupyörän peräkärry

Tilaa polkupyörän peräkärry meiltä. Polkupyörän peräkärryt tarjous nyt jopa -30%. Laaja valikoima.

Miksi ostaa polkupyörän peräkärry Preeco.fi:stä?

1. 6 vuoden kokemus
2. Suomen olosuhteisiin suunniteltu
3. Pidennetty 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys
6. Toimitus tai nouto Lahden varastolta

Tuotteita yhteensä 76 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 76 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Polkupyörän peräkärry - Osto-opas

Ensimmäisenä ostoslistalla lapsen syntymän jälkeen on yhdistelmävaunut ja lasten turvaistuin. Tämän jälkeen liikkumiseen tarkoitettu väline onkin polkupyörän peräkärry. Yksi vanhemmuuden parhaista puolista on lasten kanssa jaettu aika, kuten yhdessä pyöräily. Tässä on opas pyöräkärryihin ja pyörään kiinnitettäviin lastenistuimiin. Näiden välineiden avulla voit ottaa lapsesi mukaan kaksipyöräiselle seikkailulle jo ennen kuin hän on itse valmis ajamaan apupyörillä.

On olemassa kolme perustapaa ottaa lapsi mukaan pyöräilemään: pyörään kiinnitettävä istuin, polkupyörän peräkärry tai peräpyörä. Minkä tahansa valitsetkaan, muista pukea lapsellesi pyöräilykypärä. Löydät sopivan pyöräilykypärän lapselle lähimmästä urheiluliikkeestä tai marketista.

Polkupyörän peräkärry - Mallit

polkupyörän-peräkärryPyörään kiinnitettävät lastenistuimet

Istuin asetetaan satulan eteen tai taakse ja se on sopiva 1–5 -vuotiaille lapsille. (Lapsi suunnataan kasvot eteenpäin.) Pyörään lisätty paino saattaa hankaloittaa ohjattavuutta. Tästä johtuen istuimet saattavat olla ärsyttäviä ajotaidoista riippuen. Jos lapsi tippuu, on pudotusta hieman alle metri ja tästä johtuen loukkaantumisen mahdollisuus kasvaa. Näiden hinta on edullisin.

Polkupyörän Peräkärryt

Polkupyörän peräkärry näyttää pieneltä sivuvaunulta, joka on lisätty pyörän perään. Ne sopivat 1–6 -vuotiaille lapsille. Joihinkin malleihin mahtuu yksi lapsi, toisiin kaksi. Painorajan ylitys saattaa vahingoittaa kärryn rakenteita.

Lapsi istuu kärryssä turvavöissä ja yleensä lisäsuojana on myös vetoketjullinen suojus, joka suojaa lasta viimalta. Poiketen istuimista polkupyörän kärryissä lapset ovat lähellä maata, joka vähentää loukkaantumisia putoamistilanteissa. Matala profiili hankaloittaa kuitenkin kärryn näkemistä liikenteessä. Peräkärryä tulisikin käyttää vain teillä, joilla ei liiku autoja. Kärryssä kannattaa olla oranssi korkea turvalippu.

Joitakin polkupyörän peräkärryjä voi hyödyntää myös lenkkeillessä ja patikoidessa kunhan ostaa näihin tilanteisiin sopivat lisävarusteet. Jos pyöräilee harvoin tai säilytystilaa ei ole paljoa kotona, pyörän peräkärryn ostaminen ei luultavasti ole vaivan ja rahan arvoista. Toiset mallit taittuvat kasaan ja ovat helppoja säilyttää ahtaissakin tiloissa. Jos rakastaa lähteä pyöräteille viikonloppuisin, peräkärry on täydellinen tapa ottaa pikkuinen (tai kaksi) mukaan pitämään hauskaa. Polkupyörän peräkärry on hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto.

Peräpyörä

Yksipyöräinen lisäosa, joka asetetaan kiinni aikuisten polkupyörän satulaan tai tarakkaan. Sopiva valinta hieman vanhemmille lapsille, jotka haluavat polkea, mutta voivat levähtää väsyessään. Peräpyörissä ei ole jarruja ja ne on suunniteltu niin, että ne eivät häiritse aikuisen pyöräilyä (kuvittele ne takanasi kulkevana lisäpyöränä). Useimmat peräpyörät on tarkoitettu 3–6 -vuotiaille lapsille. Jotkut peräpyörät taittuvat kasaan ja niitä on helppo säilöä ja kantaa. Suurimmassa osassa malleista lapsen täytyy istua normaalilla satulalla ja pitää kiinni peräpyörän sarvista.

Minkä tahansa istuimen, kärryn tai peräpyörän ostatkaan, muista seurata tarkasti asennusohjeita ja turvamääräyksiä. Tämä on tärkeää lapsen turvallisuudelle. Jos olet epävarma, pyydä apua luotettavasta pyöräkaupasta.

Polkupyörän peräkärry ominaisuudet

Oletko intohimoinen pyöräilijä vai kuljetko pyörällä vain tarvittavat matkat? Pyörien ja kärryjen ominaisuudet, joita sinun kannattaa miettiä ennen ostamista, riippuvat pyöräilytyylistä, säilytystilasta ja sopivuudesta. Seuraavaksi, joitakin miettimisen arvoisia asioita.

polkupyörän-peräkärry-hintaValjaat

Käytätpä sitten istuinta tai kärryä, täytyy sinun varmistaa lapsesi turvallisuus pehmustetuilla viisi pisteisillä turvavöillä. Kahdelle lapselle sopivissa malleissa on kahdet turvavyöt. Joissakin taakse kiinnitettävissä istuimissa, on myös lapsen syliin asetettava turvapuomi, joka lisää turvallisuutta ja antaa lapselle, jotakin kiinnipideltävää ajon ajaksi.

Kokoontaitettavuus

Jos on vain vähän säilytystilaa, kuten pieni eteisenkaappi, valitse nopeasti kokoon taitettava ja nopeasti avattava kärry.

Kiinnitys

Toisissa kärryissä on akselikiinnitys, joka kiinnittyy suoraa polkupyörän taka-akseliin. Toisissa kärryissä taas on pyörän satulan pylvääseen kiinnitettävä nopeasti irrotettava puristin ja välilevy -kiinnitys, jossa on korkeutta säätävät kaistaleet. Joissakin kärryissä käytetään suoraa pyörän rakenteeseen kiinnitettävää puristinta.

Vetolaite

Erityisen tärkeä on vetolaite ja sen tanko, jotka kiinnittävät kärryn pyörään. Tässä mekanismissa pitäisi olla varmistus, kuten tukikaistaleet, jotka varmistavat kärryn pysyvän kiinni pyörässä.

Paremmat vetolaitteet on suunniteltu niin, että kärry ei kaadu polkupyörän kaatuessa. Osassa kärryistä on ominaisuus, joka antaa polkupyörän kääntyä pois kärrystä hätätapauksessa, jolloin polkupyörän peräkärry jää pystyyn. Toisissa taas on pyörivä pallokiinnitys, joka on toinen tapa kärryn pystyssä pitämiseen polkupyörän kaatuessa. Jotkut valmistajat tekevät juuri heidän kärryillensä ja pyörillensä sopivia vetolaitteita, joten kannattaa hankkia universaali vetolaite, jota voi käyttää useiden eri pyörien kanssa. Ne ovat yleensä paikoilleen lukittavia tai kierrettäviä ja irrotettavia.

Vaihdettavuus

Lapsen kanssa on ajettu kilometrejä ja halutaankin vaihtaa hölkkäämiseen kesken matkan. Moniin kärryihin pystyy hankkimaan valmistajalta lisäpakkauksia, jotka muuttavat polkupyörän peräkärryt lenkkeilyyn, retkeilyyn ja jopa hiihtoon sopiviksi rattaiksi.

Kehikko

Useimmat kärryt on valmistettu teräksestä, kun taas kalliimpiin kärryihin on käytetty kevyempiä metalliseoksia. Varmista, että kehikko on tukeva. Paremmin suunnitelluissa malleissa on turvakaari (reunakehys), joka antaa lisäsuojaa jopa kaatumistilanteissa. Ne eivät kuitenkaan suojaa lasta törmäykseltä auton kanssa, joten muista aina ajaa teillä, joissa ei ole liikennettä.

Pyörät

Kärryjen pyörissä on usein teräksiset vanteet tai alumiiniset vanteet, koska ne eivät ruostu ja ovat kevyemmät. Suuret pyörät – 40–50 cm – selviytyvät suurista kuopista ongelmitta, mutta pienempiä pyöriä on helpompi ohjata. Kannattaa hankkia pyörät, joiden pinnoissa on heijastimet ja joissa on hyvälaatuiset ilmatäytteiset kumit, joiden avulla pyörät pyörivät helpommin epätasaisessakin maastossa.

Heijastimet

Haluat sinun ja lapsesi näkyvän muille pyöräilijöille, lenkkeilijöille ja muille matkallasi kohtaamillesi ihmisille. Etsi siis polkupyörän peräkärry, jossa on takana ja/tai edessä heijastimet tai heijastavat nauhat.

Istuin

Pyörään kiinnitettävissä istuimissa kannattaa harkita lapsen ajomukavuutta lisäävää pehmustettua istuinta kuten CoPilot Limo -mallissa. Taakse lisättävissä istuimissa lapsi tuijottaa selkääsi ja saattaa tästä johtuen kurkotella, joka voi aiheuttaa ongelmia ajamisessa. Eteen kiinnitettävissä istuimissa lapsesi on helpompaa nähdä maisemia.

Polkupyörän kärryissä on oltava tarpeeksi jalkatilaa ja tukea lapsen selälle. Kalliimmissa kärryissä on usein pehmustettu istuin, makuuasennossa oleva penkki ja jopa penkin jakaja kahden matkustajan malleissa.

Sää- ja Tiesuojat

Useissa polkupyörän kärryissä on muovinen tai kankainen suojus, joka suojaa lastasi auringolta, tuulelta, sateelta ja tiejätteiltä, jotka lentävät pyörän renkaista. Sävytetyt ikkunat antavat lisää suojaa auringon paisteelta ja pitävät kärryn sisäpuolen viileänä. Jos suojus peittää koko kärryn, varmista ilmanvaihdon toimivuus, kuten Burley Encore -kärry, jossa on verkkoikkunat.

Polkupyörän peräkärry ja turvallisuus

polkupyörän-peräkärry-tarjousAlle yhden vanhoja lapsia ei saa kuljettaa polkupyörän kyydissä. Pyörän heiluminen ja töyssyt eivät ole hyväksi pienen vauvan kehittyville aivoille. Lisäksi vauvan pää ei ole tarpeeksi vahva pyöräilykypärän kannatteluun. Vanhempien lasten pitäisi käyttää kypärää aina, kun he ovat pyörän kyydissä.

Kun lähdet lasten kanssa pyöräilemään, varmista, että heillä on sopiva pyöräilykypärä, joka on kaikkien standardien mukainen. Jos lapsi on liian nuori käyttämään kypärää, älä vie häntä pyöräretkelle.

Älä unohda, että polkupyörän peräkärryt eivät ole tarkoitettu tiellä ajamiseen. Ne on luotu käytettäväksi puistoissa ja pyöräteillä, jossa ei voi kohdata autoja.

Peräkärryille tai istuimille ei ole laillisia vaatimuksia. Kannattaa myös harkita istuimen tai kärryn ostamista tunnetulta ja luotettavalta valmistajalta tai kauppiaalta. Ole varuillasi lelukaupoista löytyvistä tuotteista, koska ne eivät välttämättä kohtaa kaikkia turvallisuusmääräyksiä.

Ennen polkupyörän kärryn tai pyörään kiinnitettävän istuimen ostamista, tee testiajo (ilman lasta). Luotettavimmat pyöräkaupat, joissa myydään pyörän kärryjä, istuimia ja peräpyöriä, antavat sinun ajaa pienen kierroksen. Käytä perunapussia lapsesi korvaajana. Palaa kauppaan lapsen kanssa, kun olet valmis tekemään ostopäätöksen. Näin voit varmistaa, että istuin tai kärry on sopivan kokoinen. Muista säilyttää kuitti ostosta, jos se ei toimikaan kotiin päästyä.

Polkupyörän peräkärryt - Vinkkejä ostoon

1. Ensiksi kannattaa ottaa huomioon millaiseen käyttöön olet hankkimassa peräkärryn. Tuleeko polkupyörän peräkärry satunnaiseen kesäkäyttöön vai jokapäiväiseen liikkumiseen? Mikäli käyttöä on paljon, on kannattavaa investoida hieman kalliimpaan ja laadukkaampaan kärryyn. Jokapäiväisessä käytössä oleva korkealaatuinen peräkärry maksaa nopeasti itsensä takaisin säästetyissä autoilukuluissa tai vaikka bussilippujen hinnoissa.

2. Mieti tarkkaan minkäkokoisen kärryn tarvitset. Lapsen mukavuuden kannalta on tärkeää, että kärryssä on tarpeeksi tilaa istua mukavasti pyöräilykypärä päässä. Suurimpia virheitä kärryn ostossa on liian pienen kärryn ostaminen. Huomioi kärryn istumakorkeus sekä painoraja.

3. Tärkeimmistä huomioitavista asioista on kärryn turvallisuus. Varmista, että kärryssä on ainakin turvanivel, joka estää kärryn kaatumisen pyörän kaatuessa. Myös heijastimet ja esimerkiksi huomiota herättävä turvalippu ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta.

4. Tarvittavat lisävarusteet on hyvä miettiä valmiiksi. Suuri osa kärryistä ei ole vedenpitäviä, joten sadesuoja on varsinkin Suomen ilmastoon suositeltava lisävaruste. Moniin kärryihin on mahdollista saada myös lisäkiinnike, jonka avulla peräkärry on helppo siirtää pyörästä toiseen.

Tilaa polkupyörän peräkärryt Preeco:lta - Edullinen hinta

Polkupyörän peräkärryllä otat lapsen helposti ja turvallisesti mukaan pyörälenkeille. Voit viedä lapsen polkupyörällä kouluun tai päiväkotiin, tai mukaan kauppareissulle. Työmatkoja ei tarvitse enää ajaa autolla, kun voit kuljettaa lasta mukana yhtä turvallisesti ja mukavasti käytännölliseksi suunnitellussa polkupyörän peräkärryssä - saat samalla itse tärkeää aerobista liikuntaa.

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat polkupyörän peräkärryt. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan polkupyörän peräkärryn. Peräkärryjen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Polkupyörän peräkärry voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla. Tilaa uutiskirje ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

Polkupyörän peräkärryissä on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä polkupyörän peräkärry on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa polkupyörän peräkärry valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.